Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
11 Jul 2015 17:49 #164760 by Chris
1) Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ γιατί μου φτιάχνετε την μέρα κάθε φορά που βλέπω ενα από τα video σας. Εύχομαι να συνεχίσετε αυτό που κανετε γιατι το κάνετε πολυ καλά
2)Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι σίγουρα να video στο you tube
3)Θα ήθελα το ps4
The topic has been locked.
More
11 Jul 2015 17:56 #164761 by kostas galanakis
1) Χρόνια πολλά σε όλο το GameWorld.gr :lol: :lol:
2) πιστεύω ότι έχετε κάλυψη τα πάντα στο τομέα που με ενδιαφέρει τα games. οποτε έχετε κάλυψη τις ανάγκες μου :P
3) Το δώρο που θα ήθελα είναι: τιμονιέρα Logitech G27 (γιατί την αγαπάω πάρα πολύ)
More
11 Jul 2015 17:57 #164762 by Κωστης Σταθοπουλος
1)Χρονια πολλα Gameworld και οι συντακτες του παρολο που εγινα μελος προσφατα καταλαβαινω οτι χωρις το Gameworld το gaming στην Ελλαδα θα ηταν πολυ χαμηλο.
2)Πιο πολυ μου αρεσε τα releases του μηνα και τα νεα σχετικα με το gaming απο ολο τον κοσμο.
3)Θα ηθελα μια κονσολα ps4 ελπιζω να ειμαι τυχερος :)
More
11 Jul 2015 18:08 #164763 by Βασίλης Σπετσιέρης
1)Χρόνια πολλά Gameworld.Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε μέσα στην κρίση που ζούμε.
2)Στο site μου αρέσει πολύ η ταχύτητα με την οποία ενημερώνετε για σημαντικές ειδήσεις γύρω από το gaming και φυσικά τα reviews.Σε ότι αφορά το τι θα ήθελα από εσάς,μου έχει λείψει το παιχνίδι με τις ερωτήσεις που κάνατε τις Κυριακές.
3)Το δώρο που θα ήθελα,είναι ένα PS4!
More
11 Jul 2015 18:14 #164764 by Makis Alexiadis
1) Χρονια πολλα GAMEWORLD. Συνεχιστε την καλη δουλεια και τα 10 χρονια που ειστε στον αερα θα πολλαπλασιαστουν.
2) To site ειναι πολυ καλο και ευχρηστο. Ειδικα μετα τις τελευταιες αλλαγες μου αρεσει που απεκτησε ενα εντονο social χαρακτηρα.
3) Για δωρο θα παω για το πολυποθητο XBOX ONE, που φαινετε οτι αρχιζει να κερδιζει εδαφος με τον ανταγωνισμο
More
11 Jul 2015 18:35 #164765 by John Dermentzis
1) Συγχαρητηρια παιδιααα!!!!!! ειστε πολυ καλοι και κανετε πολυ καλη δουλεια!!!! ! 10 Χρονια Gameworld!!! Και εις ανωτεραα!!!
2) Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο στο Gameworld ειναι ειναι τα Battles και η διαθεση που εχετε να κανετε ολα αυτα τα ωραια πραγματα!!!
3) Το δωρο που θα επιθυμουσα να εχω ειναι η τιμονιέρα Logitech G27! Καλη μου επιτυχια!!

Συνεχιστε την καλη δουλεια!!!!!!!!!!
More
11 Jul 2015 18:36 #164766 by JOHN
1)Χρόνια πολλά Gameworld. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.
2)Στο site μου αρέσουν πιο πολύ τα reviews, Καθώς είναι πλήρη και σωστά τεκμηριωμένα.
3)Το δώρο που επιλέγω είναι το PS4
More
11 Jul 2015 18:37 #164767 by Νίκος Μαστραφτσής
1) Αγαπητό Game World , συνεχίστε την καλή δουλειά στο χώρο της ενημέρωσης σχετικά με games αλλά και στην ψυχαγωγία!
2) Εγώ προσωπικά θα ήθελα να αφιερώνετε κυρίως video σχετικά με animes, πιστεύω πολλοί άλλοι users θα ήθελαν να δουν κάτι ανάλογο.
3) Το δώρο που επιλέγω για συμμετοχή στην κλήρωση είναι η :Φιγούρα 14" Koala από το One Piece.
Καλή τύχη σε όλους!
More
11 Jul 2015 18:42 #164768 by John Dermentzis
1) Συγχαρητηρια παιδιααα!!!!!! ειστε πολυ καλοι και κανετε πολυ καλη δουλεια!!!! ! 10 Χρονια Gameworld!!! Και εις ανωτεραα!!!
2) Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο στο Gameworld ειναι ειναι τα Battles και η διαθεση που εχετε να κανετε ολα αυτα τα ωραια πραγματα!!!
3) Το δωρο που θα επιθυμουσα να εχω ειναι η τιμονιέρα Logitech G27! Καλη μου επιτυχια!!

Συνεχιστε την καλη δουλεια!!!!!!!!!!
More
11 Jul 2015 18:46 - 11 Jul 2015 18:49 #164769 by GameForceGreece
1) Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του GameWorld.gr! Εύχομαι το Site και η όλοι φάση να κρατήσει ακόμη 10 χρόνια αν όχι και περισσότερα!
2) Ως GameWorld κάνετε το καλύτερο που περνάει από το χέρι σας με έχετε καλύψει πλήρως και ανεβάζετε τακτικά reviews και απόλυτα κατανοητά! Οπότε δεν έχω παράπονα για το Site! :)
3) Φιγούρα 14" Koala από το One Piece by Otakustore.gr
Last edit: 11 Jul 2015 18:49 by GameForceGreece.