Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
12 Jul 2015 01:09 - 14 Jul 2015 22:22 #164831 by Βαγγέλης Τσαντιράκης
1) Χρόνια πολλά GameWorld, εύχομαι πάντα επιτυχίες!!!
2) Στο site μου αρέσει περισσότερο να διαβάζω τα κατατοπιστικότατα reviews σας ενώ στο μέλλον θα ήθελα να διοργανώνετε περισσότερα Live Events.
3) Το δώρο που επιλέγω είναι το PRO 15 για PS4.
Last edit: 14 Jul 2015 22:22 by Μάνος Γρυπάρης.
The topic has been locked.
More
12 Jul 2015 01:29 #164836 by Παντελής Γιαννόπουλος
1Καλησπέρα στην παρέα. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του gameworld.gr για μια ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία στον χώρο των videogames.
2)Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποια προσθήκη το site. Το μόνο που ίσως θα διευκόλυνε θα ήταν ένα mobile app.
3) Θα ήθελα να συμμετεχω στην κλήρωση. Ευχαριστώ :)
More
12 Jul 2015 02:16 #164839 by Chrisanthos
1) Χρονια πολλα GameWorld! και σε ολους τους τρομερους αρχισυντακτες για την δουλεια που κανετε :) .
2) Αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι τα reviews και τα live streams στο Twitch. Θα ηθελα κ αλλα live streams μιας κ δεν εχουμε σχολειο τωρα το καλοκαιρι :P
3) Τελος θα ηθελα να μπω στην κληρωση για το ps4
More
12 Jul 2015 02:19 #164840 by Lefteris Zois
1)Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για το site, έχει γίνει τρομερή δουλειά μπορώ να πω.
2)Περισσότερο προτιμώ τα livestreams (ειδικά όταν ο Μάνος συγκινήθηκε στο life is strange).
3)Το δώρο που επιλέγω είναι το mortal kombat x.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης
More
12 Jul 2015 02:23 #164841 by Dionysis Karagounis
1/ Εύχομαι και εγώ τα χρόνια πολλά μου στο Νο.1 gaming site στην Ελλάδα!
2/ Να συνεχίσετε να κάνετε την δουλειά αυτή με μεράκι και αγάπη όπως τώρα.
Αυτό που χαίρομαι να βλέπω στο site πέρα από την ενημέρωση, είναι τα blogs και φυσικά η στήλη retro.
Όσο για το τι θα ήθελα να δω.. θα πετάξω μια ιδέα (Μάνο ακούς..;;) Το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο youtube με gaming θεματολογία...
3/ Για δωράκι θα ήθελα να κερδίσω ένα Mortal Kombat X (PS4)
More
12 Jul 2015 03:23 - 14 Jul 2015 23:26 #164847 by Νίκολα
1)Σας εύχομαι τα καλύτερα, καθώς και να συνεχίσεται να έχετε αυτήν την ακμάζουσα πρόοδο.
2)Έχω μείνει πλήρως ευχαριστημένος με ό,τι μας προσφέρετε.
3Κυρίως θέλω να μπω στην κλήρωση για το ενδεχόμενο του να κερδίσω την τιμονιέρα. :)
Last edit: 14 Jul 2015 23:26 by Μάνος Γρυπάρης.
More
12 Jul 2015 03:24 #164849 by Σπύρος Τσέβης
1)Μπράβο για την πολύ καλή δουλεία που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια! Παρακολουθώ συνέχεια το site αν και βέβαια έγινα πρόσφατα μέλος.
Συνεχίστε την καλή δουλειά!
2)Λατρεύω να διαβάζω τα νέα άρθα και τα Reviews. Επίσης είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας μέσα από τα Forum.
3)Όλα τα δώρα του διαγωνισμού είναι απίστευτα εγώ όμως θα ήθελα το G402 της Logitech.
More
12 Jul 2015 04:04 #164852 by Grigoris Ginos
1)Καλησπερα στην παρεα ευχομαι να συνεχισετε την τελεια δουλεια που κανετε ειδικα αυτες τις δυσκολες μερες μας δινετε κουραγιο και μας φτιαχνετε την διαθεση.
2)Μου αρεσουν ιδιαιτερα τα events που κανετε και θα ηθελα να κανετε περισσοτερα video reviews
3)Θα δοκιμασω την τυχη μου και θα επιλεξω το Ps4 :P
More
12 Jul 2015 05:01 #164854 by Κώστας
1) Χρόνια Πολλά GameWorld και από εμένα συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε παιδιά!! Είστε όλοι φοβεροί!!
2)Πιο πολύ απο όλα μου αρέσουν τα review που κάνετε! Πραγματικά μπράβο, κάνετε πολύ καλή δουλειά και φαίνεται!! Όσο για το μέλλον δεν έχω να προτείνω κάτι με καλύπτεται πλήρως!
3) Το δώρο που θα ήθελα πολύ είναι η τιμονιέρα Logitech G27!!!
More
12 Jul 2015 08:35 #164857 by Σταυρινουδάκης Σταύρος
1)Χρόνια πολλά παιδιά!! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.
2) ενα review για το Delta six και πως μπορεί να παρεί κανείς στην ΕΛΛΆΔΑ
3) επιλέγω το Κονσόλα Xbox One

και πάλι πολλές ευχές