Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
11 Jul 2015 15:16 #164733 by Kosmas Ioannou
1)Χρονια Πολλα στο GAMEWORLD.GR!!! Συνεχιστε την καλη δουλεια.

2)Συνεχιστε να κανετε τοσο υπεροχα reviews!!

3)Το δωρο που επιλεγω ειναι το xbox one.
The topic has been locked.
More
11 Jul 2015 15:19 - 14 Jul 2015 22:35 #164734 by Γιώργος
1) Χρονια σας πολλα (πως περνανε τα χρονια; οεο) αν και σας παρακολουθω στενα τα τελευταια 4 χρονια (ισως ειναι και παραπανω) δεν μπηκα στο κοπο να κανω register γιατι απλα ειμαι τυπος που του αρεσει η αναγνωση (βοηθαει και η ηλικια σε αυτο)..
2) Στη σελιδα σας μου αρεσει που ειναι απλοποιημενη το οτι εχετε μπει δυναμικα στο youtube τα τελευταια 2 χρονια το μονο πιστευω που σας λειπει ειναι μια υποστηριξη απο το tapatalk. (σημαντικος παραγοντας για να συμμετεχω ενεργα σε πολλα φορουμ)
3) Αν και θα ηθελα τον toon link αλλα μιας και δεν μπορω λογο noob level να συμμετεχω βαζω για ενα xbox one υποψηφιοτητα οχι οτι θα κερδισω ποτε δεν κερδισα κατι (ρουφιανα τυχη) αλλα ετσι για να εχουμε να λεμε :P Ελπιζω τα αλλα 10 χρονια να ειναι ακομα καλυτερα για εσας και για εμας τους gamers :)

Last edit: 14 Jul 2015 22:35 by Μάνος Γρυπάρης.
More
11 Jul 2015 15:22 - 14 Jul 2015 22:35 #164735 by G I A N N I S P A R A L I S
1)θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχηθω στο site να συνεχισει τις επιτυχιες και να μας διασκεδαζει
2)δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο γιατι ολα τα παιδια ειναι εξαιρετικα
3)αν κερδισω θα ηθελα ενα xbox one
Last edit: 14 Jul 2015 22:35 by Μάνος Γρυπάρης.
More
11 Jul 2015 15:28 #164736 by Ανδρέας Τσάφος
1) Χρονιά Πολλά GAMEWORLD.GR!!! Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε. Συνεχίστε έτσι!!!!
2)Μου αρέσουν τα video με hardware που κάνατε. Θέλω να δω ένα pc build.
3)Το δώρο που επιλέγω είναι η τιμονιέρα Logitech G27.
More
11 Jul 2015 15:42 #164737 by Achilleus
1)Χρόνια Πολλά!Συγχαρητηρια για την συμπλήρωση 10 ετών από την δημιουργία του Gameworld.gr
2)Κατα την γνώμη μου στο μέλλον θα προτιμούσα να δω μια σειρά επεισοδίων από παλιά παιχνίδια,κονσόλες και περιφερειακά.
3)Αν ειμαι ένας από τους τυχερούς νικητές το το δώρο μου θα ήθελα να ήταν ένα PS4
More
11 Jul 2015 15:44 #164738 by Dennis Tzavaras
1) Χρονια πολλα GameWorld!! Μπραβο για την φοβερη σας δουλεια και συνεχιστε δυναμικα!
2) Δεν ειμαι πολυ καιρο στην σελιδα αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το υλικο που ανεβαζετε για τα online παιχνιδια.
3)Το δωρο που θελω να κερδισω ειναι τα Roccat Syva in-ear headset.
More
11 Jul 2015 15:52 #164739 by Μπάμπης Πετράκης
1)Εύχαριστούμε για το υπέροχο περιεχόμενο εδώ και 10 χρόνια στο Gameworld.gr να τα εκατοστήσετε!! :)
2)Δεν πηστεύω οτι πρέπει κάτι να αλλάξετε στο κανάλι ή στο site ολά είναι τέλια σηνεχίστε την καλή δουλειά. :)
3)Θα είθελα να πάρω μέρος στην κλήρωση για την τιμονιέρα Logitech G27.
More
11 Jul 2015 15:54 #164740 by ΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΙΔΗΣ
1)Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά και GameWorld! Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά! Συνεχίστε έτσι!
2)Μου αρέσει πολύ το gaming υλικό που ανεβάζετε!
3)Το δώρο που θα ήθελα να κερδίσω είναι ένα Sony PlayStation 4!
More
11 Jul 2015 15:55 #164742 by Panagiotis Kravaritis
1)Χρόνια Πολλά!!Keep it up
2)Δεν ξέρω αν κολλάει η απάντηση αλλά μου αρέσει οτι κατάφερε να επιβιώσει αυτά τα 10 χρόνια ειδικά τα τελευταία 5 για τους γνωστούς λόγους.
3)Logitech G27
More
11 Jul 2015 16:16 #164743 by Αλεξάνδρα Χατζοπούλου
1)Χρόνια Πολλά Gameworld! Εμαθα το site από το Game maniacs Κι από τότε δεν έχω χάσει ούτε review για Playstation κονσόλες αλλά και στα games που παίζω στο pc.Nα συνεχίσετε να μας ενημερώνετε οπως κανετε καθε μερα!
2)Στο μέλλον θα ήθελα περισσότερα gameplay videos,Battle,Game maniacs και Budget gaming.
3)Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το Xbox one κυρίως για να παίξω Rise of the tomb raider.
Ευχαριστώ πολύ.Καλη επιτυχια σε ολους!