1)Συγχαρητήρια στο gameworld που εδώ και 10 χρόνια προσπαθεί να διατηρήσει στην Ελλάδα τον τομέα του gaming, ο οποίος έχει παραμεληθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ιστοσελίδες σαν εσάς δείχνουν την συμμετοχή της χώρας στον τομέα του gaming και την ενημέρωση του κάθε gamer για τις καινούργιες κυκλοφορίες και τα τελευταία νέα στον τομέα. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί μεγαλύτεροι ανταγωνιστές στο εξωτερικό αλλά το σημαντικό είναι ότι και η Ελλάδα δε βρίσκεται σε αδράνεια. Σημαντικό για μένα ως gamer είναι να βλέπω να υπάρχει συμμετοχή και να βλέπω πως υπάρχουν κι άλλοι που δικαιώνουν τα καλά games και τα υποστηρίζουν. Θετικό επίσης της ομάδας αυτής είναι και η ελευθερία γνώμης για τον καθένα. Ο κάθε gamer μπορεί να έχει τις δικιές του προτιμήσεις και ανάλογα με αυτές να πληροφορείται κατάλληλα στο site σας. Ευχαριστούμε για την καλή δουλειά!
2) Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που θα ήθελα να δώ. Θεωρώ ότι αν κάποιος ψάχνει κάτι το βρίσκει. Ότι είπα και παραπάνω το δικαιολογεί.
3) Θα ήθελα να κέρδιζα είτε το xbox one είτε το ps4. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση καθώς το καθένα έχει τα δικά του θετικά. Το πρόβλημα μόνο είναι ότι με τη μία επιλογή χάνεις τα θετικά του άλλου. First world problems: The last of us ή halo

Επίσης ο σκούφος του link είναι εντυπωσιακός

και τα ποντίκια της logitech είναι πολύ δυνατά για pc gaming.
Τέλος ως fan του AOT μου φάνηκαν υπέροχες οι φιγούρες του attack on titan αν και νομίζω είναι δώρα χωρίς κλήρωση και δεν είμαι στα 5 lvl.