Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
11 Jul 2015 20:07 #164781 by Στέφανος Τρίγγας
1. Ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πέρασαν 10 χρόνια.. Το μόνο που εύχομαι είναι πάντα όλα να πάνε καλά!
2.Δεν έχω να κάνω καμία πρότασει για να δω κατι νέο στο site, γιατι σε σχέση με το πως θυμάμαι το site όταν είχα μπει πρώτη φορά το 2008 είχε πάρα πολλές ελείψεις, ενώ τώρα μετα απο τόσα χρόνια σκληρής δουλείας τα έχετε καταφέρει να καλύπτεται απόλυτα τους αναγνώστες σε ότι και να χρείαστουν και αυτό ειναι που μου αρέσει περισσότερο στο site το ότι καταφέρατε να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο μπράβο παιδία!
3.Για δώρο θα επιλέξω ένα PS4.
The topic has been locked.
More
11 Jul 2015 21:00 #164782 by mixalis
1)Χρονια Πολλα GameWorld σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!
2)Στο site μου αρεσουν τα gaming reviews!!!
3)Το δωρο που θελω ειναι το Logitech G402!!
More
11 Jul 2015 21:01 #164783 by subaru1525
1) Χρόνια πολλά GameWorld και συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια!
2)Τα πράγματα που μου αρέσουν είναι οι ειδήσεις και τα reviews.
3)Για δώρο επιλέγω ένα PS4.
More
11 Jul 2015 21:47 #164786 by Διονύσης Καζάντζης
1)Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσετε και πάντα επιτυχίες!
2) Τα Reviews Ειναι φανταστικά, κάνετε διαγωνισμούς αρκετούς.
3) Δώρα υπάρχπουν πολλά που μου αρέσουν οπως Batman και Mortal x για Ps4 αλλά ψηφίζω δαγκωτό για Χbox One !
More
11 Jul 2015 21:53 #164787 by panos ioannidis
1)Χρόνια Πολλά Παιδία !!!! Συγχαρητήρια για την καλή δουλεία!!! Συνεχίστε έτσι!!!
2)Μάνο θα ήθελα να συνεχίσεις την σειρά με τα pro clubs στο fifa στο ps4!!!
3)Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για το Xbox One!!!!
More
11 Jul 2015 22:21 #164789 by Κωνσταντίνος Χλωρίδης
1) Χρόνια πολλά παιδιά, αν και σας ξέρω μόνο μερικούς μήνες λατρεύω την ιστοσελίδα σας και τα livestream που κάνετε και φυσικά το youtube channel σας, που σας βρήκα από κει, συγχαρητήρια και σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!
2)Μου αρέσει πολύ που έχετε μια ιστοσελίδα για να τακτοποιείται τα reviews σας τα οποία τα λατρεύω, επίσης στο μέλλον θα ήθελα να δω ένα app για android για να μπαίνουμε στην ιστοσελίδα σας, παρόλα αυτά είμαι καλυμμένος :P
3)Επιλέγω το Xbox one, ο μόνος λόγος που το θέλω είναι επειδή μόλις είδα το trailer για το Kingdom Hearts 3 και ότι θα βγει για το Xbox one το θέλω απεγνωσμένα!

Επίσης το πραγματικό μου όνομα είναι Κωνσταντίνος Χλωρίδης, δεν ξέρω πως να το αλλάξω το όνομα!
More
11 Jul 2015 22:22 #164791 by Γιάννης Ρέμας
1) χρόνια πολλά gameworld εύχομαι να φτάσετε τόσα χρόνια όσα είναι τα posts σε αυτό το topic αυτές τις 2 μέρες
2) μου αρέσει η προσπάθεια που έχετε κάνει για να εξελιχθεί το site σε αυτό που είναι τώρα, μπαίνω σχεδόν καθημερινά από τότε που ξεκίνησαν οι users, πρέπει να είναι τα μισά χρόνια τοu site? δεν ξέρω, και πραγματικά είναι ένα διαφορετικό site προς το καλύτερο, τώρα τι θέλω από το site? μάλλον να κερδισω το ps4 :woohoo:
3) το ps4 θα ήθελα να κερδισω αλλά με τόσο κόσμο εδώ δύσκολο το κόβω :(
More
11 Jul 2015 22:52 #164795 by Παναγιώτης Βλάχος
1) Χρόνια πολλά και με περισσότερο gaming παίδες !!
2) Μου αρέσουν τα reviews (αν και λίγο αυστηρά, lol)
3) Δεν θα έλεγα όχι στο PS4 μιας και έχω να παίξω σε κονσόλα από το PS2. (PC Master Race :P )
More
11 Jul 2015 22:53 #164796 by Vagelis Roustas
1)Χρόνια πολλά Gameworld και συγχαρητήρια για όλη αυτην την ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που κανατε όλα αυτά τα χρόνια.
2)Στο κανάλι σας στο youtube μου αρέσουν πολύ οι παρουσιάσεις που κάνετε και τα παιχνίδια που παίζετε.
3)Το δώρο που θέλω είναι το ps4!!!
4)Εχω μονο το ps2
More
11 Jul 2015 22:53 #164797 by Φίλιππος Βασιλείου
1)Χρόνια πολλά GameWorld!
2)Αυτο που μου αρέσει περισσότερο είναι τα Live streaming στο Twitch.
Επισεις θα ηταν καλυτερα στο μέλλον θα ήθελα να κανετε περισσότερους διαγωνισμούς :P
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι ένα PS4.
Πολύ ωραίος ο διαγωνισμος και παντα επιτυχίες! :)