Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
09 May 2006 13:46 #12232 by Kostas Giagias
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό τόπικ αλλά πήρα στο FM τον ΠΑΟ και πήγα να εφαρμόσω το σύστημα που είδα στο παρακάτω πρωτοσέλιδο αλλά δεν το δεχόταν.:

[img

Ισως πρέπει να το στείλουμε στην SI για bug.
:P :P :P

Τελικά είναι το bug σε όλες τις εκδόσεις ακόμα και σε παλαιές με patches αλλά και χωρίς!!!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2006 23:22 #12304 by Γιώργος Γκούμας
Kala den ntrepontai efimerida pragma kai ebale san prwtoselido tetoio titlo...Alla3anoi kanonismoi kai dento pira xampari?????

More
10 May 2006 10:51 #12319 by Kostas Giagias
ελπίζω να καταλάβατε όλοι που είναι το αστείο...

Δείτε καλά την διάταξη των παικτών και κυρίως τον αριθμό των παικτών. :wink:

Hellenic Racing Team

More
12 May 2006 11:53 #12412 by Βασίλης

headless\ wrote: Του χρόνου που η αρμάδα του Μπάκε θα τα σαρώσει όλα (λέμε τώρα

More
12 May 2006 15:43 #12424 by jim
Φίλοι και συμπάσχοντες Παναθηναϊκοί υπομονή. Όλοι μας εχουμε μερίδιο ευθύνης για τον Παναθηναικό.
Συμφωνώ για τα περισσότερα στραβά που έχουν αναφερθεί για τον Τζίγκερ και τους υπολοίπους της οικογένειας αλλά θυμηθείται τι έλεγαν όλοι όταν ήταν ο Καπετάνιος ("να αναλάβει ο τρελλός Τζίγκερ", "να φύγει ο καβούριας" και πολλά άλλα τέτοια...). Τώρα όλοι λένε να πουλήσει στον Παύλο. Αν αναλάβει ο Παύλος τέλος το μπάσκετ. Φυσικά τα λεφτά που θα βάλει δεν πρόκειται να είναι αντίστοιχα πολλά όπως στο μπάσκετ. ’λλα μεγέθη... Το ακριβότερο συμβόλαιο στην Ευρώπη στο μπάσκετ είναι κοντα στα 2 εκ.€ ενω στην μπάλλα φθάνει στα 6...
Εμείς οι οπάδοι σίγουρα διαφέρουμε από τους γάβρους. Είμαστε περισσότερο απαιτητικοί με την ομάδα και περισσότερο ποιοτικοί. Τους κατακρίνουμε για τους Τσουκαλάδες και χίλια δυό. Όμως μην μου πεί κανεις ότι αυτή η "παρότρυνση" και η πίεση στους παίκτες δεν έχει παίξει τον ρόλο της και δεν ψιλοζηλεύουμε μέσα μας. Υπάρχει συσπείρωση μεταξύ τους και η πόρωση τους περνάει στους παίκτες, Έλληνες και ξένους. Εμείς τί κάναμε? Δεν γεμίζαμε συνέχεια την Λεωφόρο, πετάγαμε τις φανέλες τους πίσω, τους κυνηγήσαμε πολλές φορές... Όταν κοροϊδεύαμε τους κορνέδες όμως....
Για τους παίκτες που έφυγαν, για μένα η αλήθεια ειναι κάπου στην μέση... Έπρεπε να δώσει λεφτα στον Νικοπολίδη, δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά. Αυτός όμως ο "Παναθηναϊκάρας" έπρεπε να πάει στον γάβρο και να γίνεται μέλος? Ο Μιχαλάκης? "φεύγω για το εξωτερικό" μας έλεγε και πέρασε τα σύνορα του Πειραιά. Εδώ βέβαια, αν ισχύουν τα σενάρια με την κόρη του Κυράστα, δεν ξέρω....Εκεί κερδίζει έναν πόντο.
Εν κατακλείδι, σε ένα καθαρο πρωτάθλημα, πάλι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο... Εμείς πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις, όπως είναι το γήπεδο, τα διαρκείας, οι διαφημίσεις και να πάρει απόφαση ο πρόεδρος, να γίνει περισσότερο οπάδος. να γίνουμε ένα όλοι μαζί.

[img]http://deskotp[/img]

More
12 May 2006 16:19 #12427 by Kostas Giagias
Αυτή είναι μία πολύ καλή αντιμετώπιση της κατάστασης του ΠΑΟ από έναν φίλο της ομάδας.

Επικεντρώνεται στην ίδια την ομάδα και όχι σε φαντάσματα. Κοιτάει πως θα κάνει καλύτερη την δική του ομάδα.

Μακάρι όλοι να είχαν τέτοιου είδους ιδέες για τις ομάδες τους και κυρίως οι διοικούντες. Θα είχαμε σίγουρα ποιοτικότερο, ανταγωνιστικότερο και γενικά ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρωτάθλημα.

Hellenic Racing Team

More
12 May 2006 18:14 #12433 by Βασίλης
τα πραγματικά πέτρινα χρόνια αρχίσανε τη χρονιά του Σουμ... Ο λαός του ΠΑΟ ήταν έτοιμος να εκραγεί και το τσαλακωμένο ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας δεν βοήθησε στην ανασύνταξη, παρά το νταμπλ. Έτσι ήταν απλά μια ανάσα, ένα φιλί της ζωής για ένα σωματείο που δυστυχώς ξεθωριάζει. Η διαφορά μεγαλώνει, κυρίως οικονομικά. Ο Κόκκαλης έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι και δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει ούτε ένα μικρό κομμάτι για μας. Και οι οπαδοί του Θρύλου έχουν γλυκαθεί με τα λεφτά και λιγουρεύονται και ευρωπαϊκές πορείες. Αντίθετα οι οπαδοί του ΠΑΟ, τρώνε τα νύχια τους, μη γνωρίζοντας ακριβώς ποιος και τι φταίει.

(Έχω ζήσει τις καλές στιγμές του ΠΑΟ, που φυσικά σε θέμα τίτλων, δε συγκρίνεται με τη Κοκκαλική δυναστεία)

More
12 May 2006 22:48 #12440 by Νίκος Τσούμας
Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ τι άλλο να πω :oops:

More
15 May 2006 17:03 #12526 by jim
Φίλε μου Headless, παρακολουθώ μπάλα απο το ΄88. Παναθηναικός έγινα από τον τελικό κυπέλλου την χρονιά εκείνη, όπου νικήσαμε στα πέναλτυ τον γάβρο, με τον Σαργκάνη να πιάνει το πέναλτυ του συγχωρεμένου Φούνες. Επομένως, τις καλές εποχές του Παναθηναϊκού τις οποίες λογικά εννοείς, μιας και δεν πιστεύω να είσαι μεγαλύτερος μου, τις έχω ζήσει. Κορυφαίες όλων κατ΄εμέ, η νίκη μέσα στο Άμστερνταμ, η νίκη στο 90' με τον Καπουράνη στο Καραϊσκάκηκαι η απέκρουση του Βάντσικ στο πέναλτυ του Αλεξανδρή. Φυσικά είναι και όλα τα πρωταθλήματα που πήραμε, και το ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ την τελευταία δεκαετία... Οι τελευταίες καλές στιγμές της Πανάθας, ήταν με τον Κυράστα. Όμως δεν ειχαν διάρκεια...
Φίλε Headless,

[img]http://deskotp[/img]

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 May 2006 20:25 #12534 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2005/2006
Kατ'αρχήν φαντάζομαι οτι απευθύνεσαι σε μένα αλλά φαντάζομαι οτι αυτά που λές προορίζονται για όλους του Παναθηναικούς που διαβάζουν το topic.

Για να αρχίσω ανάποδα,από το τέλος του πόστ σου-
Ναι,και μεγαλύτερός σου είμαι ,και παρακολουθώ μπάλα πολύ περισσότερο καιρό.
Έγινα βάζελος το 85,με τη μεγάλη ομάδα του Γκμόχ που έφτασε στους 4 της Ευρώπης (με Σαραβάκο,Ζάετς,Ρότσα κλπ)-ήμουν τότε 11 ετών.
Έχω προλάβει λοιπόν την ομαδάρα του 91 που μπήκε πρώτη σε ομίλους Ch.L. ,τα απανωτά ντάμπλ,τις 4άρες στο γαύρο,την ομάδα του Ρότσα που κούρσεψε το Άμστερνταμ και...και...και...
Αυτές θεωρώ μεγάλες στιγμές!
Και επειδή δεν μου αρέσει να μου πουλάει κανείς Παναθηναικοφροσύνη,σε πληροφορώ οτι υπήρξα μέλος σε 2 σύνδεσμους (Athens Fans,Mad Boys) κι έχα πάει με τον Παναθηναικό σε διάφορες εκδρομές στην Ευρώπη,από το Οπόρτο μέχρι το Κίεβο,καθώς και σε όλα τα γήπεδα Α εθνικής,από Κρήτη μέχρι Ξάνθη.
(έχω μια σακούλα αποκόμματα και είναι στη διάθεσή σου,αν θες να τα δείς)
Για να περάσω στο ζουμί τώρα:Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο,εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για την πορεία της ομάδας,ούτε νομίζω οτι "φταίμε όλοι" όπως είπες!!
Και ΟΧΙ δεν θα πάω να γίνω μέλος,ούτε ζηλεύω το γαυροκάναλο και τους ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ τύπους που παρουσιάζονται σε αυτό!!Αυτά νομίζεις οτι πρέπει να γίνουν για να πάει μπροστά η ομάδα;;Έλεος!!
Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι οτι ο καπετάνιος δεν εκμεταλεύτηκε όσο θα μπορούσε την κατάσταση όταν είχε τα μέσα.Αλλά αυτό όχι γιατί είναι κοντόφθαλμος ή συντηρητικός..Για άλλο λόγο που αν σκεφτείς λίγο θα τον βρείς και μόνος σου!
Τέλος μια ερωτησούλα σε όσους φωνάζουν "να φύγει το καρκίνωμα,έξω το Βαρδινογιαναίικο.. κλπ"
Και να έρθει ποιός ρε λεβέντες??
Τίποτα Σαουδάραβες πρίγκηπες ή γιαπωνέζοι γιάπηδες??
Ειλικρινά,μου θυμίζεται τος Παοκτσήδες,θυμηθείτε τί έγινε με τον Βουλινό,τί γίνεται τώρα με τον Γούμενο,τί θα γίνεται με τον Σαββίδη σε 2-3 χρόνια...
Και όσο γι 'αυτούς που θα τρέξουν να φωνάξουν:τί λε ρέ ,και ο Παυλ'αρας,ο γίγαντας,ο χουβαρντάς??