Kατ'αρχήν φαντάζομαι οτι απευθύνεσαι σε μένα αλλά φαντάζομαι οτι αυτά που λές προορίζονται για όλους του Παναθηναικούς που διαβάζουν το topic.
Για να αρχίσω ανάποδα,από το τέλος του πόστ σου-
Ναι,και μεγαλύτερός σου είμαι ,και παρακολουθώ μπάλα πολύ περισσότερο καιρό.
Έγινα βάζελος το 85,με τη μεγάλη ομάδα του Γκμόχ που έφτασε στους 4 της Ευρώπης (με Σαραβάκο,Ζάετς,Ρότσα κλπ)-ήμουν τότε 11 ετών.
Έχω προλάβει λοιπόν την ομαδάρα του 91 που μπήκε πρώτη σε ομίλους Ch.L. ,τα απανωτά ντάμπλ,τις 4άρες στο γαύρο,την ομάδα του Ρότσα που κούρσεψε το Άμστερνταμ και...και...και...
Αυτές θεωρώ μεγάλες στιγμές!
Και επειδή δεν μου αρέσει να μου πουλάει κανείς Παναθηναικοφροσύνη,σε πληροφορώ οτι υπήρξα μέλος σε 2 σύνδεσμους (Athens Fans,Mad Boys) κι έχα πάει με τον Παναθηναικό σε διάφορες εκδρομές στην Ευρώπη,από το Οπόρτο μέχρι το Κίεβο,καθώς και σε όλα τα γήπεδα Α εθνικής,από Κρήτη μέχρι Ξάνθη.
(έχω μια σακούλα αποκόμματα και είναι στη διάθεσή σου,αν θες να τα δείς)
Για να περάσω στο ζουμί τώρα:Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο,εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για την πορεία της ομάδας,ούτε νομίζω οτι "φταίμε όλοι" όπως είπες!!
Και ΟΧΙ δεν θα πάω να γίνω μέλος,ούτε ζηλεύω το γαυροκάναλο και τους ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ τύπους που παρουσιάζονται σε αυτό!!Αυτά νομίζεις οτι πρέπει να γίνουν για να πάει μπροστά η ομάδα;;Έλεος!!
Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι οτι ο καπετάνιος δεν εκμεταλεύτηκε όσο θα μπορούσε την κατάσταση όταν είχε τα μέσα.Αλλά αυτό όχι γιατί είναι κοντόφθαλμος ή συντηρητικός..Για άλλο λόγο που αν σκεφτείς λίγο θα τον βρείς και μόνος σου!
Τέλος μια ερωτησούλα σε όσους φωνάζουν "να φύγει το καρκίνωμα,έξω το Βαρδινογιαναίικο.. κλπ"
Και να έρθει ποιός ρε λεβέντες??
Τίποτα Σαουδάραβες πρίγκηπες ή γιαπωνέζοι γιάπηδες??
Ειλικρινά,μου θυμίζεται τος Παοκτσήδες,θυμηθείτε τί έγινε με τον Βουλινό,τί γίνεται τώρα με τον Γούμενο,τί θα γίνεται με τον Σαββίδη σε 2-3 χρόνια...
Και όσο γι 'αυτούς που θα τρέξουν να φωνάξουν:τί λε ρέ ,και ο Παυλ'αρας,ο γίγαντας,ο χουβαρντάς??