Καλημέρα..Επειδή συνεχίσαμε και χθες κανονικότατα με ομηρικές μάχες και κάτι ματσάρες άλλη φάση κι επειδή το τουρνουά τα σπάει είπα να γράψω καμιά ''μαλακιούλα'' για να συνεχίσει η φάση ως έχει και να μην αιωρείται τίποτα..
Έχουμε ένα παρεϊστικο κλίμα σαν τουρνουά το οποίο δημιουργήθηκε απ' τις πρώτες κιόλας μέρες που αρχίσαμε να παίζουμε κι αυτό το κλίμα θα κρατήσουμε είτε αρέσει ή όχι σε μερικούς..
Επειδή είμαστε άνθρωποι έχουμε κι άλλες δραστηριότητες(φοιτητές, οικογένειες, δουλειές) με αποτέλεσμα κάποια στιγμή κάποιος να έχει τις μαύρες του, το να πεί σε κάποιον στο msn να πατήσει continue δεν σημαίνει πως του την λέει και καλά, δεν χρειάζεται να καθόμαστε στην αγκινάρα και να είμαστε έτοιμοι για καβγά..Καλώς ή κακώς είμαι υπεύθυνος γι' αυτό το τουρνουά απ' την πρώτη μέρα και θα είμαι μέχρι να αποφασίσει ο Φράνκ ή ο Μάνος για το αντίθετο..
Όποιος έχει υπόνοιες για μαύρο τουρνουά ή δεν ξέρω γω τι, μπορεί εύκολα ν' απευθυνθεί στον Φρανκ ο οποίος έχει κι αυτός τα save μας..Κανένας δεν μπορεί να το παίζει πονηρός και να μην πηγαίνει βάση κανόνων, το αν ένας κανονισμός δεν θεωρείται σωστός από κάποιον δεν σημαίνει πως μπορεί να τον παρακάμψει..
Χθες με αφορμή έναν μικροκαυγά στο msn θέλω να πω πως η πλάκα είναι μέσα στα του παιχνιδιού, παίζουμε για να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά οπότε κι ο χαβαλές είναι μέρος του παιχνιδιού, όποιος δεν δέχεται πλάκα αλλά κάνει μόνο, μπορεί να παίρνει την ip του παιχνιδιού κι αφού έχω όλων τα msn μπορεί να βγαίνει απ' το κανάλι του τουρνουά και να μιλάμε private μέσω msn αν θέλει να ρωτήσει κάτι..Ο Ramaya χθες ξεπέρασε το πρώτο όριο αλλά επειδή είναι γνωστοί με τον Xanthioti έχω την εντύπωση πως τα είπανε και λύθηκε η παρεξήγηση..Αν ξαναγίνει πάντως κάτι παρόμοιο, αυτός που θα βρίσει ας περάσει απ' το γραφείο των αποδυτηρίων με την παραίτηση ανά χείρας..Τα λέω αυτά για να χαλαρώσουμε λίγο γιατί χθες ήμασταν ψιλονευρικοί και με διάθεση για καβγά γενικώς..
Τα έχουμε πει όλα, τα έχουμε αναλύσει κι εξηγήσει όλα, έχουμε γνωριστεί πολύ καλά όλοι μας, καθήστε σκεφτείτε τι θέλετε κι αν αυτό είναι το τουρνουά για την διασκέδαση σας, προχωράμε..Εγώ είμαι εδώ, ο Φράνκ ξέρετε που(στην 1η σελίδα για όποιον δεν ξέρει χιχιχι) και ραντεβού την Δευτέρα..Όπως λένε οι αθλητικογράφοι και μ' άρεσε και πάντα ήθελα να το πω, με τα παραπάνω, τα χθεσινά γεγονότα δηλαδή, τα του παιχνιδιού της χθεσινής μέρας περνάνε σε δεύτερη μοίρα, χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Αναλυτικά αύριο βράδυ τι έγινε και πως(αγωνιστικά μιλάω) χθες..Σήμερα έχει παιδικό πάρτι της μικρής μου(2 χρονών) οπότε 4-8 έχει ψήσιμο ατελείωτο, μετά ρακίς..Όποιος περνάει απ' την γειτονιά και τον πάρει η τσίκνα σβάρνα, σβήνει μηχανή και κάνει ντού..