Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
17 May 2010 20:15 - 19 May 2010 10:17 #72226 by gavraki95
no problem ρε :D
Απλά ίσος να πρέπει να ξανααρχισουμε αν ανεβάζουμε τα save στο internet
Last edit: 19 May 2010 10:17 by gavraki95.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2010 20:30 #72227 by nenzo
Απ'οτι μας είπε ο sleth θα παίξουμε τελικά σήμερα

More
18 May 2010 08:37 #72235 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Καλημερα σε ολους!Συγνωμη για χθες!Λογω διακοπης ρευματος :evil: δεν ηταν εφικτο να ξαναμπω online.Βαλαντη αν μπορεις πες μου τι εκανα απο τις 1/1 και μετα,στα ματς οπως και στο FA Cup.

More
18 May 2010 13:29 #72250 by RamayaGr
εγω ειδα το παιχνη σου με τον βαλαντη στο ημητελικο κυπελλου και εχασες 4-1 στα αλλα δν ειδα

More
18 May 2010 16:06 #72262 by KaizerGr

RamayaGr wrote: εγω ειδα το παιχνη σου με τον βαλαντη στο ημητελικο κυπελλου και εχασες 4-1 στα αλλα δν ειδα

Εχασε γιατι δεν επεζε το ΑΙ με hard tackling :mrgreen:
εαν ηταν ο Κωστας μεσα θα φερνε Χ και ο Βαλαντης την επομενη του αγωνα θα κανε 11 μεταγραφες γιατι οι κονονικοι παιχτες θα ηταν με καταγματα :rolleyes:

More
19 May 2010 00:01 #72292 by Βαλάντης
Λοιποοοοοοοοοοοοοόν, μετά από μια επεισοδιακή μέρα τελικά καταφέραμε και παίξαμε, κι ήταν σούπερ ξανά..Κόβεται λόγω πολλών απουσιών ο Napolewn, οπότε η Man Utd είναι ξανά ελεύθερη..Μας βάζω κατά σειρά παλαιότητας δηλαδή με την σειρά που μπορεί να δηλωθεί ενδιαφέρον..Ramaya, Xanthiotis, Panos, Sleth, kaizer, nenzo, gavraki95, Theo9, Bouzouxis7..Μέχρι την Παρασκευή όποιος επιθυμεί απ' τους παραπάνω δηλώνει πως θέλει Utd κι αν δεν βρεθεί παλαιότερος αυτόματα την προπονεί την Παρασκευή..
Πάμε στα χθεσινααααααααααααά..Η κορυφή άλλαξε μετά από πολύ καιρό και πλέον μόνη της πρώτη είναι η Chelsea, κι ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Man City και Liverpool οι 3 ομάδες που απ' ότι φαίνεται θα δώσουν μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για το ποιά θα κόψει το νήμα πρώτη..Εξίσου φοβερές ανατροπές στην βαθμολογία έχει και το γκρούπ των ομάδων που μάχονται για την έξοδο τους στα Ευρωπαϊκά κύπελλα..Πολύ μπλα μπλα οπότε βαθμολογία :
yfrog.com/ev1852010p
Στατιστικά παιχτών :
yfrog.com/jmstats185p
Και μιας κι ο Κώστας έφαγε λάμπα ορίστε τα αποτελέσματα του :
yfrog.com/0gtottenhamdp
Αυτάααααααααααααααααααααα από χθες, περιμένουμε όλοι μας τον επόμενο Σερ της Utd..Μπήκαμε Ιανουάριο κι η αγωνία κορυφώνεται, ραντεβού την Παρασκευή, φιδαααααααααααααααααάκια..

More
19 May 2010 00:08 - 19 May 2010 10:14 #72293 by gavraki95
Εγώ ενδιαφέρομαι για Man Utd και άμα δεν την θέλει κάποιο άλλος παλαιότερος θα ήθελα πολύ να γίνω εγώ ο καινούργιος πορπονητής τις ;)
Last edit: 19 May 2010 10:14 by gavraki95.

More
19 May 2010 00:45 #72295 by Βαλάντης
Ξέχασα τον Theo9 που πήρε κι αυτός απουσία..
Ορέστη είσαι σχετικά ψηλά, η λογική λέει εσύ, ο Kaizer(αν και ανεβασμένος πολύ), ο nenzo(πιο ψηλά από Utd και με δουλεμένη την Everton) κι ο Xanthiotis(παλεύει με θεούς(Chelsea, City, Liverpool) και δαίμονες(ΔΕΗ)) θα δείξετε ενδιααφέρον οπότε υπομονή μέχρι την Παρασκευή..

More
19 May 2010 00:52 - 19 May 2010 10:13 #72296 by gavraki95
by the way παιδιά εκεί στην λίστα τον ομάδων στην πρώτη σελίδα που έχει διπλα και τα msn αντί για : darth_orestis@hotmail.com με γραφή ως darth_orestis!hotmail.com δηλαδή με ! και όχι με @
Ίσος για να δώσει έμφαση στις προπονητικές μου ικανότητες αλλα δη είναι σωστό να μειώνουμε τους άλλους :P
Last edit: 19 May 2010 10:13 by gavraki95.

More
19 May 2010 01:33 #72297 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Μετα απο 1.5 χρονια στη Τοτεναμ και λογω της υφεσης στην ομαδα \:D/ παραιτουμε απο προπονητης της Τοτεναμ και επιθυμω να αναλαβω τα ηνια της Μαντσεστερ,εχωντας μπροστα μου και τη μεταγραφικη περιοδο.
Αναζητουνται 2 σεντερ μπακ με hard tackling Average για να αναλαβουν αμεσα δουλεια.... :mrgreen: Ηρθε η ωρα να ξεκολησω την ομαδα απο τις 11(!!!!!) ισοπαλιες και να κυνηγισω την πρωτη 4αδα!!

Tασο δικια σου η Τοτεναμ!
Υ.γ Αν ειναι εφικτο να μπορεσω να δω το ροστερ της ομαδας και το budget ουτως ωστε να κανω και το απαραιτητο scouting παικτων. :wink:

Sir Kostas Xanthiotis :icon bow: