Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2009: Ελληνικό Τουρνουά

More
22 Aug 2009 15:21 #58711 by giannistrv

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2009 15:27 #58921 by Μάνος Γρυπάρης
Frank και υπόλοιποι.
Κάντε επικοινωνία στο MSN για να δείτε ποιος θα αναλάβει host και να ξεκινήσετε την Πέμπτη (στη χειρότερη την άλλη Πέμπτη, αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι εχουνε επιστρεψει απο τις παραλιες)

Οποιος εχει την καλυτερη συνδεση πρεπει αναγκαστικα να αναλαβει, αλλιως δεν κανουμε δουλεια. Η ας βρειτε ατομα μεσω MSN/Facebook κτλ. Αν το αφήσετε έτσι το βλέπω να εγκαταλείπεται.

Όχι τίποτα άλλο, δεν βλέπω να δίνουμε δωράκια, να φέρνουμε τον νικητή στο στούντιο κτλ. έτσι όπως πάει.

Το μόνο σίγουρο τουρνουά τείνει να γίνει το LLM κάθε Τρίτη επειδή είμαι εγώ Host. :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Aug 2009 18:58 #58998 by Frank

Manos wrote: Κάντε επικοινωνία στο MSN για να δείτε ποιος θα αναλάβει host και να ξεκινήσετε την Πέμπτη (στη χειρότερη την άλλη Πέμπτη, αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι εχουνε επιστρεψει απο τις παραλιες)

μπα δε βλεπω κανεναν, μαλλον παει για την αλλη Πεμπτη :wink:

Manos wrote: Το μόνο σίγουρο τουρνουά τείνει να γίνει το LLM κάθε Τρίτη επειδή είμαι εγώ Host. :roll:

και το Ιταλικο μια χαρα παει, μη το αδικουμε :cool:

More
27 Aug 2009 15:47 #59291 by giannistrv
Τι θα γινει ρε παιδια με τον host??Oποιος εχει συνδεση καλη και θελει να γινει host θα παρει αεκ ή παοκ!!!SOS!!!

More
01 Sep 2009 14:17 #59656 by Μάνος Γρυπάρης
Οποιος γινει host (είτε από εσάς που συμμετέχετε είτε από άλλους που θέλου να συμμετάσχουν) παίρνει όποια ομάδα θέλει! Το λέω από τώρα! :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)