Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2009: Ελληνικό Τουρνουά

More
23 Jun 2009 22:59 #54817 by Μάνος Γρυπάρης
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21:30 (22:00 το αργότερο θα έχετε συνδεθεί)
1)Ο Angus δεν μπήκε σήμερα. Δεν ειδοποίησε κανέναν, δεν έδωσε το save σε κανέναν. Άρα στο εξής θα είναι άλλος υπεύθυνος στο τουρνουά.
2)Το τουρνουά το αναλαμβάνει άλλος χρήστης. Από σήμερα θα έχουμε 2 χρήστες-Hosts. Άρα ΟΛΟΙ σας θα κάνετε add όλους τους άλλους στο MSN! Θα κάνετε ότι έκαναν και οι χρήστες του Αγγλικού Τουρνουά. Διαβάστε τον οδηγό και δοκιμάστε όλοι να κάνετε Start New Game και να στήσετε δικτυακό παιχνίδι προσκαλώντας τους άλλους. Είναι πανεύκολο. Οι δύο πρώτοι που θα τα καταφέρουνε μου το λένε στο MSN ( hardcoregr@yahoo.com ). Διαβάστε όμως καλά το topic!)
3)Στο τέλος κάθε αγωνιστικής ημέρας, ο Host δίνει το αρχείο save στον Host 2, κατά προτίμηση μέσω www.rapidshare.com . Για να υπάρχει και backup σε περίπτωση που λείψει.
4)Όποιος οριστεί ως Host 1 (το κανονίζετε μεταξύ σας) θα πάρει το save από τον Angus. Αν το παιδί δεν εμφανιστεί καθόλου (δεν ξέρω τι μπορεί να του έτυχε) τότε διαγράφεται και ξεκινάμε με Start New Game.

Συννενοηθείτε μεταξύ σας πάντως. Όπως έκαναν και τα παιδιά του Αγγλικού τουρνουά (κι εκεί έχουμε 2 host).

ΥΓ. Ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος, άρα όλοι οι χρήστες ΔΕΙΤΕ την 1η σελίδα. Η σειρά προτεραιότητας ειναι ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ. Όποιος πάρει τον ΠΑΟΚ (με σειρά προτεραιότητας ΠΑΝΤΑ) αφήνει την ομάδα του, την οποία παίρνει ο επόμενος κτλ.! Μην δω όμως νέους χρήστες να ζητάνε ΠΑΟΚ. Υπάρχει σειρά. Δείτε που είστε και δηλώστε αν τον θέλετε ή όχι (αν δεν θέλετε να αλλάξετε ομάδα πείτε το).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2009 00:02 #54823 by Papagoal

More
24 Jun 2009 00:03 #54824 by andrewgate13

Papagoal wrote: omada paok
e-mail/msn theo.fil.os@hotmail.com

den exeis seira proteraiotitas eleos

More
24 Jun 2009 12:15 #54855 by Angus
Ζητω συγγνωμη για την χθεσινη απουσια μου και τη μη ειδοποιηση....τελευταια στιγμη προεκυψε καποιο σοβαρο οικογενειακο προβλημα. Καποιος συγγενης ειχε τροχαιο και επρεπε να παω νοσοκομειο. Πιστευω ολοι το ιδιο θα κανατε. Ζητω τη κατανοηση σας και παλι συγγνωμη.

More
24 Jun 2009 13:18 #54862 by Μάνος Γρυπάρης

Angus wrote: Ζητω συγγνωμη για την χθεσινη απουσια μου και τη μη ειδοποιηση....τελευταια στιγμη προεκυψε καποιο σοβαρο οικογενειακο προβλημα. Καποιος συγγενης ειχε τροχαιο και επρεπε να παω νοσοκομειο. Πιστευω ολοι το ιδιο θα κανατε. Ζητω τη κατανοηση σας και παλι συγγνωμη.

Περαστικά. Ένα e-mail πάντως ή ένα reply εδώ ήταν 10 δευτερόλεπτα υπόθεση! 16 παιδιά σε περίμεναν χθες.

Για να συνεχίσουμε:
- Μίλα με τους άλλους συμμετέχοντες για να δεις ποιος μπορεί να αναλάβει host και κάντε μαζί ένα τεστ να συνδεθείς. ας διαβάσει πρώτα οδηγίες . Από την Sports Interactive πάντως μου είπανε ότι ανοίγεις 4 ports:
TCP: 10093 & 10094
UDP: 10093 & 10094
- Αφού συνδεθείς σε αυτόν και δεις οτι τα έκανε σωστά, στείλτου το save του τουρνουά μέσω www.rapidshare.com . Αυτός θα γίνει 1ος Host κι εσύ 2ος (από τις 10/7 θα λείψεις για λίγες μέρες έτσι κι αλλιώς). Στο τέλος κάθε αγωνιστικής ημέρας θα σου στέλνει το save.

Κι επειδή ο ΠΑΟΚ έμεινε ελεύθερος, αν θέλει να μπει κάποιος νέος χρήστης και να αναλάβει διοργανωτής παίρνει και τον ΠΑΟΚ. Αλλά να τον τεστάρει ο Angus πρώτα να δούμε αν το κατέχει, έτσι?

Σήμερα όλα αυτά να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το MSN του Angus είναι lion13angel@hotmail.com . Όποιος ενδιαφέρεται για 1ος Host να του μιλήσει άμεσα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jun 2009 15:39 #54870 by jimbos

More
24 Jun 2009 15:50 #54872 by Periklis

jimbhnio wrote: 1)Ομάδα ΠΑΟΚ
2)E-mail jimbhnio@hotmail.com
3)MSN jimbhnio@hotmail.com

re file prp na eisai sthn seira protairetothtas..maresei pou to pe o Manos mn dw kanena akyro na zhtaei Paok eleos...

More
24 Jun 2009 16:02 #54874 by jimbos
mano b ethniki 8a baleis?
kai peris sorry re file den to eida poio noris
mhn baras!!!

More
24 Jun 2009 16:15 #54877 by jimbos

More
24 Jun 2009 16:25 #54878 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, δηλώστε όλοι οι υπόλοιποι ομάδες Β' Εθνικής για να μπείτε κι εσείς σε σειρά προτεραιότητας!
Ήδη 3-4 ομάδες βλέπω να ελευθερώνονται.
Να μπαίνετε όμως στο MSN τις ώρες του τουρνουά για να μάθετε αν θα σας δοθεί ομάδα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)