Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2009: Ελληνικό Τουρνουά

More
17 Jul 2009 23:43 #56636 by doxitis
πο καλα φιλε να εισαι καλα μου εχεις εξηγησει πολλα πραγματα....εσεις παιζεται το football manager 09 online σωστα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2009 23:48 #56640 by Frank
ναι, το FM 09 online, δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα, απλα να δηλωσεις τα στοιχεια που θελουμε, και να εισαι μεσα την μερα που θα παιξουμε :wink:

κοιτα την πρωτη σελιδα για τα στοιχεια που θα δηλωσεις :wink:

δεν κανει τιποτα :wink:

More
17 Jul 2009 23:51 #56641 by doxitis
και ενα τελευταιο προβλημα...κανω ινσταλ το 09 και μου λεει προβλημα με τα γκραφικς (το εχω προσπαθησει εδω και καιρο και γιαυτο ειμαι ακομα στο 08) μηπως εχεις καμια ιδεα τι φταιει?

More
18 Jul 2009 00:18 #56646 by Frank

giannistrv wrote: εγω συνεχιζω κανονικα!!!

ωραιος, το δηλωσες λιγο πριν σου στειλω το μαιλ :mrgreen: :wink:
εισαι μεσα κανονικα :wink:

Manos wrote: Frank, φτιάξε το 1ο topic ως εξής.

1)Αυτοί που απάντησαν στα e-mail τους σημειώνεις με Bold. Οι άλλοι χωρίς bold.
2)Στέλνεις e-mail σε όλους για να τους ρωτήσεις αν θα συνεχίσουνε στο τουρνουά. Όλοι θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι την Δευτέρα 17/8. Δευτέρα μεσάνυκτα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πεμπτη 20/8/2009 το τουρνουά συνεχίζει με νέο Host. Συννενοηθείτε όλοι μέσω MSN για το ποιος θα αναλάβει.

οκ, εστειλα και τα mails σε εναν εναν ξεχωριστα ... ελπιζω να απαντησουν :wink:

doxitis wrote: και ενα τελευταιο προβλημα...κανω ινσταλ το 09 και μου λεει προβλημα με τα γκραφικς (το εχω προσπαθησει εδω και καιρο και γιαυτο ειμαι ακομα στο 08) μηπως εχεις καμια ιδεα τι φταιει?

επειδη εχουμε βγει τελειως εκτος θεματος, κανε νεο τοπικ εδω με την απορια σου για να στην λυσει οποιος ξερει :wink:

More
18 Jul 2009 00:21 #56647 by doxitis
ενταξει...μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσω συμμετοχη αν ειναι?

More
20 Jul 2009 12:39 #56921 by Μάνος Γρυπάρης
1oν)Frank, μη λες του ανθρώπου "FM Online". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FM ONLINE! Υπάρχει το "Football Manager 2009" (που ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ online) και το "Football Manager Live" (που ειναι ΑΛΛΟ παιχνιδι με συνδρομη).

2ον)Διάβασε ΤΗΝ 1η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ TOPIC και δήλωσε συμμετοχή!
Από τώρα, πως το λένε. Δεν γράφουμε πουθενά "μην δηλώνετε".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Jul 2009 16:26 #56961 by Frank

Manos wrote: 1oν)Frank, μη λες του ανθρώπου "FM Online". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FM ONLINE! Υπάρχει το "Football Manager 2009" (που ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ online) και το "Football Manager Live" (που ειναι ΑΛΛΟ παιχνιδι με συνδρομη).

Frank16 wrote: υπαρχει μια τεραστια διαφορα του FM online απ το FM live ...

FM online: παιζεις με φιλους σου/ σε καποιο τουρνουα κλπ απ την εκδοση του Fm που εχεις, πας Network και μετα Διαβασε εδω τις οδηγιες --> δεν πληρωνεις τιποτα !!!

FM live: τελειως διαφορετικο παιχνιδι, βασισμενο στο Football manager, στο συγκεκριμένο παιζεις με παιχτες απ ολο τον κοσμο, ειναι εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας, Διαβασε εδω, ολοκληρο αρθρο για να μπεις στο κλίμα --> πληρωνεις ομως μηνιαια συνδομη !!!

ναι για να καταλαβει το παιδι την διαφορα ''online-live'' το ειπα ετσι,αλλα του το ξεκαθάρισα οτι δεν υπαρχει ''fm online'' και οτι εννοω το κανονικο Fm , απλα δεν το διευκρίνισα καλα, δικιο εχεις :wink:

και μιας και βγηκαμε offtopic και αλλαξαμε σελιδα, υπενθυμιζω οτι το τουρνουα συνεχιζεται 20/08/09 :wink:

More
22 Aug 2009 09:49 #58672 by Frank

Manos wrote: Frank, φτιάξε το 1ο topic ως εξής.

1)Αυτοί που απάντησαν στα e-mail τους σημειώνεις με Bold. Οι άλλοι χωρίς bold.
2)Στέλνεις e-mail σε όλους για να τους ρωτήσεις αν θα συνεχίσουνε στο τουρνουά. Όλοι θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι την Δευτέρα 17/8. Δευτέρα μεσάνυκτα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

maniakos13, manosgk1987 και ocean12 διαγράφτηκαν μιας και δεν απάντησαν

Αυτή την Πεμπτη 21:30 να είστε όλοι μέσα γιατί συνεχίζουμε κανονικά!
(πρεπει να συνεννοηθούμε για το θεμα του host, οπότε σας περιμενω ολους στο msn)

Οποιος ενδιαφερεται για host παιρνει οποια ομαδα θελει (απ τις ελευθερες) χωρις σειρα προτεραιότητας :wink:

More
22 Aug 2009 11:02 #58682 by giannistrv
Απο τη στιγμη που δεν μπορω να γινω host λογω χαμηλου internet, δεν μπορω να παρω αεκ,παοκ που ειναι για οποιον θελει να γινει host!!!Γι αυτο θελω να παρω τον Αρη και ειμαι ο πρωτος στη σειρα!!

More
22 Aug 2009 13:55 #58696 by Frank
Εγινε, πηρες μεταγραφη απο τον Ηρακλη στον Αρη :wink: