Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2009: Ελληνικό Τουρνουά

More
14 Jul 2009 23:36 #56357 by giannistrv
εγω επειδη ειμαι manager on holiday θα επιστρεψω την αλλη Τριτη 21/7 με τον ηρακλη!!! :D :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2009 12:00 #56381 by Angus
συνεχιζω κανονικα μεχρι τελος ιουλιου

More
15 Jul 2009 18:04 #56420 by Anastasis
kanonika mexri 7/8

Radiofwnikos paragwgos den einaiautos pou vazei mousiki sta decks... alla autos pou paizei mesw tis psuxologias tou akroati

More
16 Jul 2009 11:24 #56456 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά, συννενοηθείτε άμεσα μέσω MSN για το ποιος θα αναλάβει host! (πάρτε και το save από τον Frank)
Επίσης, κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε φύγει ήδη διακοπές (όπως βλέπω λίγοι απάντησαν) κι επειδή δεν υπάρχει host δεν υπάρχει και συννενόηση για τις διακοπές απ' ότι βλέπω. Στο τουρνουά της Conference σταματήσαμε και θα συνεχίσουμε από τέλη Αυγούστου για να μη λείψει κάποιος λόγω διακοπών. Προτείνω δηλαδή αυτή η Πέμπτη να είναι τελευταία πριν το καλοκαίρι για να μη γυρίσουν οι άλλοι από τα μπάνια και δουν να έχουν παιχτεί 10 αγωνιστικές και ξενερώσουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Jul 2009 00:18 #56513 by Frank
μονο ο AK7 εμφανίστηκε σημερα ... και ο ocean12 που δεν μου απαντησε, οπότε θεωρώ πως ελειπε και αυτος (δεν εχει απαντησει ομως ουτε στα mail για να ποσταρει αν συνεχιζει ... ) . Angus και heartless που ειπατε οτι συνεχιζετε κανονικα, δεν μπηκατε :roll: ... το ιδιο και οι maniakos13,manosgk1987 που δεν απαντησαν ουτε στο mail,αρα ειναι ηδη διακοπες (υποθετω) ....

More
17 Jul 2009 00:50 #56522 by doxitis
παιδια μετα το καλοκαιρι μπορω να παιξω και εγω με εσας? :?: :?: :?:

More
17 Jul 2009 20:54 #56604 by Μάνος Γρυπάρης
doxitis να δηλώσεις από τώρα συμμετοχή και όποια ομάδα θες (θα πάρεις σίγουρα καλύτερη μόλις αρχίσουμε).
Frank, φτιάξε το 1ο topic ως εξής.

1)Αυτοί που απάντησαν στα e-mail τους σημειώνεις με Bold. Οι άλλοι χωρίς bold.
2)Στέλνεις e-mail σε όλους για να τους ρωτήσεις αν θα συνεχίσουνε στο τουρνουά. Όλοι θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι την Δευτέρα 17/8. Δευτέρα μεσάνυκτα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πεμπτη 20/8/2009 το τουρνουά συνεχίζει με νέο Host. Συννενοηθείτε όλοι μέσω MSN για το ποιος θα αναλάβει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Jul 2009 23:22 #56625 by doxitis
οπα οπα...μολις διαβασα τυχαια σε ενα τοπικ,πρεπει να πληρωσω για να παιξω live????

More
17 Jul 2009 23:37 #56633 by giannistrv
εγω συνεχιζω κανονικα!!!

More
17 Jul 2009 23:40 #56635 by Frank

doxitis wrote: οπα οπα...μολις διαβασα τυχαια σε ενα τοπικ,πρεπει να πληρωσω για να παιξω live????

οπα ! τα εχεις μπερδεψει λιγακι :wink:

υπαρχει μια τεραστια διαφορα του FM online απ το FM live ...

FM online: παιζεις με φιλους σου/ σε καποιο τουρνουα κλπ απ την εκδοση του Fm που εχεις, πας Network και μετα Διαβασε εδω τις οδηγιες --> δεν πληρωνεις τιποτα !!!

FM live: τελειως διαφορετικο παιχνιδι, βασισμενο στο Football manager, στο συγκεκριμένο παιζεις με παιχτες απ ολο τον κοσμο, ειναι εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας, Διαβασε εδω, ολοκληρο αρθρο για να μπεις στο κλίμα --> πληρωνεις ομως μηνιαια συνδομη !!!

ελπιζω να βοηθησα :wink: