Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy: Ποια είναι η αγαπημένη σας έκδοση?

Poll: Ποιό κατα τη γνώμη σας είναι το καλύτερο FF? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

FFI
No votes 0%
FFII
No votes 0%
FFIII
1 1.5%
FFIV
1 1.5%
FFV
No votes 0%
FFVI
3 4.5%
FFVII
28 42.4%
FFVIII
13 19.7%
FFIX
5 7.6%
FFX
8 12.1%
FFX-2
1 1.5%
FFXI
No votes 0%
FFXII
6 9.1%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
23 Apr 2007 09:40 #30503 by Chris Zotos
me too! Μια χαρά πιστεύω ότι μας έχει στηρίξει η Sony μέχρι στιγμής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2009 17:35 #52098 by Κώστας Παραδιάς
Λόγοι προτιμώ το 7:

-πρωτότυπα εφέ για summons και μαγικά

-Εντυπωσιακοί (αλλά όχι κατ'ανάγκη ενδιαφέροντες) χαρακτήρες και όπλα

-ΣΕΝΑΡΙΟ(σε αντίθεση με το 8, που απλά έβγαζε λόγια μέσα σε πλαίσια)

More
11 Apr 2009 21:57 #52109 by Esperos
Δεν ειχα δει κανένα μεχρι που αγορασα το VII στο psp και αυτο επειδη με επριζαν φίλοι πως δεν γινεται να εχω psp χωρις να εχω αυτο το κοσμημα του! Τελικα ειχαν δίκιο! Ειναι πολυ ωραιο.

More
12 May 2011 15:06 #93256 by Βασίλης Βασιλός
Μακραν καλυτερο το Crisis Core:Final Fantasy VII.Και περιμενω με ανυπομονησια το remake του VII για PS3!!!

More
16 Jun 2011 00:43 #94665 by ArchonMD
FF7 και ξερό ψωμί. Γιατί; Το τελειότερο σενάριο! Φανταστικοί χαρακτήρες! Πρωτότυπες μάχες, τέλειο σύστημα με τα materia! (όχι, δεν είμαι fanboy, όχι σας λέω).

Γενικά πάντως πρέπει να χωριστούν σε εποχές... δηλαδή FFVI για τα pre-ps (και το παλιό engine), FFVII (ανάμεσα στα 7,8,9,10, 10-2). Για τα επόμενα δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη.

More
08 Oct 2011 10:14 #99828 by Μπάμπης Γιαλαμάς
FF8 τι να λέμε τώρα επικές μάχες σύστημα Guardian Force και φυσικά Squall Leonheart!

More
09 Nov 2011 00:31 #101208 by Nick Verras
μακραν το ff7 και ακομα παιζω στο psp μου, το παιχνιδι δν συγκρινεται σε τπτ, δλδ παρακαλω καθε μερα τν θεο να παιξει ενα remake με nextgen γραφικά να γινει χαμουλης! ^_^

[center:3v1icj0m] [/center:3v1icj0m]

More
23 Jan 2012 16:15 #104125 by Βασίλης Σπετσιέρης
FFVII.Καλύτερο story.Kαλύτερη μουσική.Καλύτερος villain ever :) .Moναδικό FF που τα summon είχαν λόγο ύπαρξης.Το VIII είχε χάλια magic σύστημα (draw μπλιαχ),αλλά μου άρεσε πολύ το card game + ότι είχε αρκετά πράγματα να κάνεις.Το ΙΧ,είχε πολύ ωραίους χαρακτήρες (ειδικά Vivi),γραφικό περιβάλλον (Fantasy με όλη τη σημασία της λέξης),αλλά ήταν πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο χωρίς sidequests ουσιαστικά.Το Χ,φοβερό.Επανάσταση λόγω ps2 κυρίως,με δυνατό story.Δεν μου άρεσε το sphere grid μιας και στο τέλος όλοι οι χαρακτήρες ήταν όμοιοι,συν το εκνευριστικό mini-game με τις πεταλούδες για το όπλο του Kimahri.Μεγάλο παιχνίδι σε διάρκεια αν θες να καθαρίσεις τα Dark Aeons και τον Penance χωρίς Zanmato.Ἐχω save 140 ωρών με το 100% δίχως Zanmato...Το FFX-2,δεν μου άρεσε για πολλούς λόγους,το έβγαλαν μόνο και μόνο για να πουλήσουν σε αυτούς που λάτρεψαν το Χ.Το XII,μου άρεσε αλλά είχε weak story.Ωστόσο και αυτό,όπως και το Χ,είχαν πολύ πράμα,αν ήθελες να το ολοκληρώσεις 100%.Τα έκανα όλα σε λιγότερο από 110 ώρες αλλά ήμουν τυχερός με το Danjuro (με τη μία πήρα 4!!!!).Και πάμε στο ΧΙΙΙ....αν το ήξερα,θα περίμενα μήνες να πέσει η τιμή και να γλυτώσω το 60άρι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.Το έπαιξα για πρώτη φορά και σκυλοβαριόμουν μέχρι να φτάσω στο Gran Pulse!!!!Mια ''ευθεία'' το παιχνίδι,κατέστρεψε στα μάτια μου όλα τα θετικά του.Πάρα πολύ μικρό κιόλας.Είναι το μοναδικό FF,που έχω παίξει μόνο 2 φορές,ολοκληρώνοντας το 100% με τη δεύτερη σε 50 ώρες...Ελπίζω το ΧΙΙΙ-2 να σώσει την παρτίδα.Τα online δεν τα έχω παίξει,δεν έχω άποψη.Έχω πάιξει όλα τα υπόλοιπα,πλην αυτά στο psp και σε κάτι gamecube.Δεν τα αναλύω πάντως μιας και δεν νομίζω να τα έχουν παίξει πολλοί.Αυτά.Ουφ...

More
01 Feb 2012 17:38 #104395 by tupamaro

FF VI φυσικά, το καλύτερο jrpg όλων των εποχών.Πέρα απο το ότι είναι τέλειο σε όλους τους τομείς, το μοναδικό σε αυτό το παιχνίδι είναι πως δεν περιστρέφεται η ιστορία γύρω απο έναν χαρακτήρα αλλά έχει 14 με τον καθένα να έχει την δικιά του μοναδική ιστορία και ξεχωριστή προσωπικότητα.To artwork της ιαπωνέζικης έκδοσης είναι φανταστικό και φυσικά ανώτερο απο την ευρωπαική σαβούρα που μας πάσαραν.
Έχω παίξει τα F.F. I,IV,V,VI,VII,VIII κι εκεί είχα σταματήσει κάπου αλλά τώρα τελευταία που ξαναασχολούμε με το ps2, πέτυχα το x-2 σε ένα ψιλικατζίδικο και είπα να δω τι παίζει πλέον στην σειρά.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΡΙΞΑ, την έχουν πηδήξει την σειρά τελείως.Κάτι κοριτσάκια να ουρλιάζουν που πλαισιώνονταν απο κάτι τύπους καθυστερημένους, διάλογοι για κλάμματα, υπόθεση ανύπαρκτη, το παιχνίδι αρχίζει με.. pop συναυλία (;;;), τι στο διάολο, είπαμε οι κονσόλες στοχεύουν σε πιο πιτσιρικάδες αλλά είπαν πως θέλουν να κάνουν θελκτική την σειρά ff για δεκάχρονα κοριτσάκια; H ιεροσυλία του πράγματος είναι αδιανόητη, είχα τσαντιστεί τόσο που αν δεν είχα και λίγο το κόλλημα του συλλέκτη, το cd θα έφευγε με τόση δύναμη που θα γινόταν θέμα στην επόμενη εκπομπή του Χαρδαβέλα.

More
08 Aug 2012 02:01 #111059 by Νίκος Κεφαλληνός
Προσωπικά ψήφισα το Final Fantasy IX λόγω της ιστορίας του και των μηνυμάτων που περνάει αλλά και την επιστοφή του gameplay σε προγενέστερους τίτλους (ff iv κτλπ) . Τα FF vi,vii,viii πήραν μια κατεύθυνση διαφορετική ως προς το περιβάλλον τους (futuristic στυλ) που προσωπικά με ψιλοξένισε . Απο την άλλη οι δημοφιλέστεροι και ίσως πιο καλογραμμένοι "κακοί" βγήκαν στο vi και το vii (Kefka και Sephiroth) . Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και το FF IV το πρώτο FF που έδωσε βάρος στην ιστορία και σε έκανε να βιώσεις σε βάθος την ιστορία και να ταυτιστείς με τους ήρωες , κάτι που δεν είχε γίνει στα προηγούμενα 3 παιχνίδια .