Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy: Ποια είναι η αγαπημένη σας έκδοση?

Poll: Ποιό κατα τη γνώμη σας είναι το καλύτερο FF? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

FFI
No votes 0%
FFII
No votes 0%
FFIII
1 1.5%
FFIV
1 1.5%
FFV
No votes 0%
FFVI
3 4.5%
FFVII
28 42.4%
FFVIII
13 19.7%
FFIX
5 7.6%
FFX
8 12.1%
FFX-2
1 1.5%
FFXI
No votes 0%
FFXII
6 9.1%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
15 Apr 2007 15:27 #30118 by Γιώργος Πάσχος
Ναι, ομολογουμένως το versus κατα την ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι καλύτερο απο το 13, απο ότι είδαμε τουλάχιστον.

Freak είναι απαράδεκτοι που το 7 δεν παίζει καθόλου στο ps3 και ελπίζουμε όλοι εμείς οι καμένοι ffάδες να μας κάνουν χατιράκι και να δώσουν το remake.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2007 16:00 #30121 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εννοειτε το versus θα τα σπαει!!! Συν οτι θα ειναι κ πιο πολυ 'turn based' αν μπορεις να το πεις ετσι.Μεγαλο πλεονεκτημα κατ εμε το turn based battle system ή τουλαχιστον να χει καποιο time wait :cool:

More
15 Apr 2007 17:33 #30127 by Χριστόφορος
Εμένα αντιθέτως δεν μου πολυαρέσει το turn-based action system προτιμώ κάτι πιο γρήγορο.Μακάρι να βάλουν στο XIII το gameplay που έδειξαν στο trailer.Τότε είμαι ικανός να πάρω ps3...

PSN: personGR

More
17 Apr 2007 12:06 #30190 by Γιώργος Πάσχος
www.forever-fantasy.net/modules . ... =0&thold=0
Άμα γίνει και το ΧΙΙΙ project multi

More
17 Apr 2007 22:43 #30209 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μη σκαλωνεις κ να γινει multi ειναι δυνατον να συγκριθει με το versus ή το 13??? Ειναι σαν να ερθει ενα fable απο τα 2 που θα εβγαιναν στο xbox στην κονσολα της Sony.Ασφαλως κ δεν θα εχει την ποιοτητα των αλλων 2,τουλαχιστον ετσι πιστευω.........Ειδωμεν

More
18 Apr 2007 00:38 #30220 by Γιώργος Πάσχος
Γιατί το λες αυτό? το FF απο nintendo ξεκίνησε και πήγε μετά στο ps. Παράδειγμα multiplatform ff υπάρχει του 11 αλλά δεν το άγγιξα ούτε και νομίζω θα το αγγίξω αφότου πέρασε η μπόρα.Βέβαια είναι mmo άλλη νοοτροπία αλλά τεσπα. Μήπως ξέρει κανείς αν έχει διαφορά η έκδοση του 360 με του ps2?
Κάποιος να μας διαφωτήσει?

More
18 Apr 2007 00:49 #30224 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εννοω οτι θα δω περισσοτερη βαση στα 2 Xclusive του ps3 απο οτι στο Crystal.Δηλαδη πιστευω θα ναι πιο προσεγμενα.Αν μπορω να δωσω ενα παραδειγμα τα παιχνιδια του ps3 θα ηταν το FINAL FANTASY X και το crystal multiplatform θα ηταν το FFX-2 :cool:
Eτσι πιστευω μπορει κ να βγω ψψψψψψευτης :lol:

More
18 Apr 2007 01:17 #30229 by Γιώργος Πάσχος
Κατσε λίγο με μπέρδεψες τι εννοείς exclusive στο ps3? Ακόμα λένε οι άνθρωποι under discussion εδώ και τόσο καιρό. Μπορεί ότι βγει απο τη σειρά fabula nova crystalis στο ps3 να βγει και στο 360. το xiii και το versus δηλαδή.

More
18 Apr 2007 15:02 #30252 by Χριστόφορος

ntelalis\ wrote: Γιατί το λες αυτό? το FF απο nintendo ξεκίνησε και πήγε μετά στο ps. Παράδειγμα multiplatform ff υπάρχει του 11 αλλά δεν το άγγιξα ούτε και νομίζω θα το αγγίξω αφότου πέρασε η μπόρα.Βέβαια είναι mmo άλλη νοοτροπία αλλά τεσπα. Μήπως ξέρει κανείς αν έχει διαφορά η έκδοση του 360 με του ps2?
Κάποιος να μας διαφωτήσει?

Eγώ το μόνο που ξέρω για xi στο 360,είναι πως το παιχνίδι δεν λέει στην κονσόλα.

PSN: personGR

More
19 Apr 2007 14:51 #30304 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παιζει τιποτα,μηπως καποιος πουλαει το psp του???