Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy: Ποια είναι η αγαπημένη σας έκδοση?

Poll: Ποιό κατα τη γνώμη σας είναι το καλύτερο FF? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

FFI
No votes 0%
FFII
No votes 0%
FFIII
1 1.5%
FFIV
1 1.5%
FFV
No votes 0%
FFVI
3 4.5%
FFVII
28 42.4%
FFVIII
13 19.7%
FFIX
5 7.6%
FFX
8 12.1%
FFX-2
1 1.5%
FFXI
No votes 0%
FFXII
6 9.1%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
22 Feb 2007 07:01 #27733 by Νικολής Ασημάκης
Έχει βγει κανένα απ'αυτά σε υπολογιστή; Ακόμα, αν παίξω πρώτα πχ: το 7, θα χαλάσει η ιστορία;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2007 15:23 #27747 by Chris Zotos

More
22 Feb 2007 16:30 #27760 by Νικολής Ασημάκης
PC και τα μυαλά στα κάγκελα. Ελπίζω μόνο το FF να πάιζει και σε X-BOX γιατί αν πάρω κονσόλα, αυτή θα πάρω.

Tilion\ wrote: Πάντως είσαι ιερόσυλος ρε !!! Μια δε ξέρεις ποιος είναι ο Λόρκα, μια δεν έχεις παίξει FF... !!!

Τώρα έμαθα! :P

More
22 Feb 2007 17:39 #27769 by Παναγιώτης
εεεε τι/ποιος είναι ο Λόρκα??

Anyway το αγαπημενο μου ειναι το ff7 και η ταινια του. Προσωπικα εγω ειμαι φανατικος της σειρας και εχω παιξει απο το ff6-10 εχω δει ολες τις ταινιες (τι ολες μονο 2 εχουν βγει και κατι animeted αν γραφεται ετσι) και εχω το ff7 και το ff8 στον υπολογιστη. Νομιζω οτι το ff7 ηταν αυτο που εκανε την μεγαλυτερη επιτυχια...Οπως ειχα δει σε ενα περιοδικο πολυ παλια ενα μηνα μετα που βγηκε στα καταστηματα καθε ιαπωνας που ειχε playstation ειχε και ενα ffvii. Επισης εχω παιξει και Kh1 και 2 επειδη ειχαν χαρακτηρες του ff. Φοβερο ειναι και το Dirge of Cerberus αλλα δυστηχως δεν το εχω παιξει ακομα....
:cry:

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
22 Feb 2007 22:31 #27791 by Chris Zotos
Άλλος από 'κει !!! Δες το άλλο topic με τα βιβλία για να μάθεις για τον Λόρκα !!!

KH και KH2 for me too !!! Dirge of Cerberus δεν το έχω παίξει, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια !!! Είναι λίγο βλακεία ν χρησιμοποιείς το σενάριο ενός επιτυχημένου game για να φτιάξεις ένα άλλο τελείους διαφορετικού είδους !!! Ή να στο πω κάπως αλλιώς είναι λιγότερο εμπορικό !!! Είναι να σα να μεταφέρεις ένα επιτυχημένο βιβλίο σε μια μούφα ταινία !!! Γκουχ, γκουχ Eragon !!!

More
23 Feb 2007 00:33 #27801 by Γιώργος Πάσχος

Nikolis\ wrote: PC και τα μυαλά στα κάγκελα. Ελπίζω μόνο το FF να πάιζει και σε X-BOX γιατί αν πάρω κονσόλα, αυτή θα πάρω.

Πρώτα απο όλα όντως είσαι ιερόσυλος.... :P

Δεύτερον τα ff βγήκαν αρχικά σε nes μέχρι το 3 αν θυμάμαι καλά ,μετα σε snes απο 4 έως 6 και το 7 πήγαν να το βγάλουν σε n64 αλλά προτίμησαν το playstation επειδή δούλευε cd και όχι κασσέτες. με λίγα λόγια ήθελαν πιο ποιοτικό ήχο (λόγο χωρητικότητος). Οπότε απο το 7 έως το 9 στο ps1, και απο 10 έως 12 στο ps2, 13 και όσο πάει στο ps3.

Στο xbox δεν νομίζω ότι δεν θα βγει ποτέ ff, γιατί απλώς αφού δεν έχουν κάνει μεταφορά σε άλλη κονσόλα (για λόγους region πιστεύω) έως τώρα δεν θα το κάνουν ποτέ....

Μονοπώλιο όπως καταλαβαίνεις... :roll:

Αν κάνω λάθος διορθώστε με :mrgreen:

More
23 Feb 2007 07:40 #27811 by Νικολής Ασημάκης

ntelalis\ wrote: 13 και όσο πάει στο ps3.

Αν δεν κάνω λάθος, η Sony έχασε τα δικαιώματα του Final Fantasy. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

More
23 Feb 2007 12:11 #27813 by Σπύρος Κλαουδάτος
H Sony ποτε δεν ειχε τα δικαιωματα του Final Fantasy. Η σειρα ανηκει στη Square Enix, και αυτη αποφασιζει που θα βγει το καθε παιχνιδι. FF13 στο PS3 μονο, μεχρι στιγμης τουλαχιστον και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο.

More
23 Feb 2007 14:50 #27822 by Chris Zotos
Ναι !!! Τα ff γενικά βγαίνουν και σε playstation αλλά και σε οποιαδήποτε κονσόλα της nintendo !!! Δείτε τα διάφορα remake για gba, τα tactics, το crystal chronicles για gc, αλλά και τα πρόσφατα ff fables για nds !!! :wink:

Edit: Ουπς στον Νικολή αναφέρομαι... !!!

More
23 Feb 2007 18:20 #27840 by Παναγιώτης

ntelalis\ wrote:

Nikolis\ wrote: PC και τα μυαλά στα κάγκελα. Ελπίζω μόνο το FF να πάιζει και σε X-BOX γιατί αν πάρω κονσόλα, αυτή θα πάρω.

Πρώτα απο όλα όντως είσαι ιερόσυλος.... :P

Δεύτερον τα ff βγήκαν αρχικά σε nes μέχρι το 3 αν θυμάμαι καλά ,μετα σε snes απο 4 έως 6 και το 7 πήγαν να το βγάλουν σε n64 αλλά προτίμησαν το playstation επειδή δούλευε cd και όχι κασσέτες. με λίγα λόγια ήθελαν πιο ποιοτικό ήχο (λόγο χωρητικότητος). Οπότε απο το 7 έως το 9 στο ps1, και απο 10 έως 12 στο ps2, 13 και όσο πάει στο ps3.

Στο xbox δεν νομίζω ότι δεν θα βγει ποτέ ff, γιατί απλώς αφού δεν έχουν κάνει μεταφορά σε άλλη κονσόλα (για λόγους region πιστεύω) έως τώρα δεν θα το κάνουν ποτέ....

Μονοπώλιο όπως καταλαβαίνεις... :roll:

Αν κάνω λάθος διορθώστε με :mrgreen:

Σωστος σε ολα εκτος απο το τελευταιο κανεις δεν εχει το μονοπωλιο του final fantasy.
Απλα επελεξαν το playstation γιατι ειναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα LoL....

Tilion\ wrote: Γκουχ, γκουχ Eragon !!!

LoL again.

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.