Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy: Ποια είναι η αγαπημένη σας έκδοση?

Poll: Ποιό κατα τη γνώμη σας είναι το καλύτερο FF? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

FFI
No votes 0%
FFII
No votes 0%
FFIII
1 1.5%
FFIV
1 1.5%
FFV
No votes 0%
FFVI
3 4.5%
FFVII
28 42.4%
FFVIII
13 19.7%
FFIX
5 7.6%
FFX
8 12.1%
FFX-2
1 1.5%
FFXI
No votes 0%
FFXII
6 9.1%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
23 Feb 2007 21:40 #27853 by Παναγιώτης
Sorry για το Double Post Tilion αλλα μολις ειδα το

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Feb 2007 23:31 #27871 by Γιώργος Πάσχος
Ναι zackff. Είδα το last order και μου λύθηκαν πολλές απορίες απο το main game, το οποίο όσες φορές και αν το παίξεις κάποια κενά μένουν κενά...
Και όντως ήταν ωραίο....

More
24 Feb 2007 14:49 #27899 by Chris Zotos
Αυτό που θα λύσει πολλές απορίες για μένα είναι το Crisis Core που αναμένεται σε PSP !!! Και γιατί το λέω αυτό ??? Γιατί ο Main Character είναι ο Zack βεβαίως, βεβαίως !!! Μυστήριο... !!! :lol:

More
03 Mar 2007 01:10 #28370 by Γιώργος Πάσχος

Ground_zero\ wrote: Ola ta FF kala einai mwre...

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Άλλωστε το κάθε FF έχει τη δικιά του γλύκα και εκφράζει το καθένα ορισμένους ανθρώπους.
Οπότε για να μάθετε αν ταιριάζετε με κάποιον ρωτήστε του ποιο FF του αρέσει

More
15 Apr 2007 13:02 #30102 by Γιώργος Πάσχος
www.forever-fantasy.net/modules . ... =0&thold=0

FFVII Remake

Μπορεί όντως η ημερομηνία να μην ισχύει ούτε κατα διάνοια αλλά το γεγονός ότι μπορεί να βγει ένα ffvii remake στο ps3 πέρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Και δυστυχώς με κάνει πάλι να αναθεωρώ κάποιες απόψεις μου.

Άντε βρε. Περιμένουμε και το καινούριο trailer

More
15 Apr 2007 13:22 #30103 by Χριστόφορος

ntelalis\ wrote: www.forever-fantasy.net/modules.php?name=News&file=article&sid=358&mode=&order=0&thold=0

FFVII Remake

Μπορεί όντως η ημερομηνία να μην ισχύει ούτε κατα διάνοια αλλά το γεγονός ότι μπορεί να βγει ένα ffvii remake στο ps3 πέρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Και δυστυχώς με κάνει πάλι να αναθεωρώ κάποιες απόψεις μου.

Άντε βρε. Περιμένουμε και το καινούριο trailer

Μην εμπιστεύεσαι το 1up-συνήθως λέει χαζομάρες....

PSN: personGR

More
15 Apr 2007 13:48 #30105 by Γιώργος Πάσχος
Δεν πειράζει μωρέ... Το συζητούν όμως συνέχεια αυτό το θέμα και μπορεί κάτι να βγει τελικά.

Και αν όντως βγει remake πιστεύω ότι θα αυξηθούν και οι πωλήσεις του ps3 αισθητά.

More
15 Apr 2007 13:57 #30106 by Χριστόφορος

ntelalis\ wrote: Δεν πειράζει μωρέ... Το συζητούν όμως συνέχεια αυτό το θέμα και μπορεί κάτι να βγει τελικά.

Και αν όντως βγει remake πιστεύω ότι θα αυξηθούν και οι πωλήσεις του ps3 αισθητά.

Τώρα η square έχει δουλειά-xiii,agito,versus.Εντάξει το agito μπορεί να είναι για κινητά,αλλά θέλει δουλειά.Αχ θέλω να δω το versus που ,μάλλον, θα χρησιμοποιεί unreal engine3....Τα μόνα παιχνίδια που ζηλεύω από ps3-μακάρι να έρθουν και σε 360.Τουλάχιστον το XIII....

More
15 Apr 2007 14:15 #30108 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
ntelalis απο περσι που δειξαν το tech demo εχω εξασκηθει πολυ στα ΒΟΥΝΤΟΥ και στις προσευχες αν θελεις μπορουμε να κανουμε προπονηση μαζι :lol:

More
15 Apr 2007 14:53 #30113 by Χριστόφορος

person\ wrote:

ntelalis\ wrote: Δεν πειράζει μωρέ... Το συζητούν όμως συνέχεια αυτό το θέμα και μπορεί κάτι να βγει τελικά.

Τώρα η square έχει δουλειά-xiii,agito,versus.Εντάξει το agito μπορεί να είναι για κινητά,αλλά θέλει δουλειά.Θέλω να δω το versus που ,μάλλον, θα χρησιμοποιεί unreal engine3....Τα μόνα παιχνίδια που ζηλεύω από ps3-μακάρι να έρθουν και σε 360.Τουλάχιστον το XIII....