Λογικά αυτά που λες και είναι έτσι ακριβώς. Συνήθως το απαιτητικό απο πλευράς ωρών Rome 2 παίζεται ευχάριστα μόνο το ΣΚ. Παίζω και το XCOM ξανα σε iron man οπότε καταλαβαίνεις.
Έπαιξα σήμερα αρκετά. Ακολουθώ πάλι την γνωστή τακτική που κάναμε στο πρώτο ROme.
Δηλαδή, Μπροστά παρενοχλήσεις με Velites, απο τα πλάγια συνέχεια equites και στο κέντρο αν δυάδα στέλνω τους hastati ειδικά στους spearmen. Οταν είναι mob, και γενικά απλές μονάδες τους "σπαω" με δυο equites. Principes με μια μονάδα hastati για backup. Triari δεν έβαλα ακόμα, είναι και πανάκριβοι οι άτιμοι. Είμαι ακόμα πολύ νωρίς στο παιχνίδι μια και παίζω όλες τις μάχες. Αργότερα έχω μόνο Legionnaire, ιππικό και τοξότες άντε και κανένα καλό ιππικό πχ praitorian
Θα χρειαστώ βοήθεια για το naval μέρος.
Αυτό που ήλπιζα και διαφήμιζαν είναι να είχε ανώτερο ΑΙ. Για παράδειγμα, στέλνω για επίθεση τους καβαλάρηδες και αυτοί περνάνε μέσα απο ένα Unit spearman που θα έπρεπε να είχαν παρακάμψει. Γενικά, δίνω συνέχεια εντολές ενώ κανονικά θα έπρεπε να χρειάζονταν λιγότερες, όπως γίνεται και στην πραγματικότητα
ΥΓ. Αν βρω Greek Hoplites ως mercenaries θα γίνει πανηγύρι με την Φάλλαγγα.
Γενικά απο πλευράς τακτικής δεν άλλαξε κάτι. Νιώθω σαν να παίζω ένα ρετουσαρισμένο rome. Ευελπιστώ να μην έχουμε τα προβλήματα διαχείρισης των επαρχιών που έιχαμε και στο παλιότερο. Παρεμπιπτόντως δεν μου αρέσει καθόλου το πως φαίνονται τα μενου για τις πόλεις ούτε και τα εικονίδια που είναι σαν Αιγυπτιακά!