Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Total War: Rome 2

More
14 Dec 2014 13:20 #154187 by Alexandros Matsoukas
Ίσως έχει να κάνει με τις real life υποχρεώσεις το όλο θέμα?? και εγώ αυτό έλεγα αλλά όταν έχω να χειριστώ χ σελίδες και να μεταφράσω ένα παιχνίδι, δεν υπα΄ρχουν περιθώρια για παιχνίδι!! Αν μπορείς σε κάποιο άλλο παιχνίδι να αφιερώσεις τόσο χρόνο τότε οκ πάω πάσο!!

Πάντως εμένα από τότε που έφτιαξαν τα προβλήματα του παιχνιδιού(patch 7) άνετα μπορώ να το λιώσω και να το ευχαριστηθώ!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2014 13:59 #154190 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Λογικά αυτά που λες και είναι έτσι ακριβώς. Συνήθως το απαιτητικό απο πλευράς ωρών Rome 2 παίζεται ευχάριστα μόνο το ΣΚ. Παίζω και το XCOM ξανα σε iron man οπότε καταλαβαίνεις.

Έπαιξα σήμερα αρκετά. Ακολουθώ πάλι την γνωστή τακτική που κάναμε στο πρώτο ROme.
Δηλαδή, Μπροστά παρενοχλήσεις με Velites, απο τα πλάγια συνέχεια equites και στο κέντρο αν δυάδα στέλνω τους hastati ειδικά στους spearmen. Οταν είναι mob, και γενικά απλές μονάδες τους "σπαω" με δυο equites. Principes με μια μονάδα hastati για backup. Triari δεν έβαλα ακόμα, είναι και πανάκριβοι οι άτιμοι. Είμαι ακόμα πολύ νωρίς στο παιχνίδι μια και παίζω όλες τις μάχες. Αργότερα έχω μόνο Legionnaire, ιππικό και τοξότες άντε και κανένα καλό ιππικό πχ praitorian
Θα χρειαστώ βοήθεια για το naval μέρος.

Αυτό που ήλπιζα και διαφήμιζαν είναι να είχε ανώτερο ΑΙ. Για παράδειγμα, στέλνω για επίθεση τους καβαλάρηδες και αυτοί περνάνε μέσα απο ένα Unit spearman που θα έπρεπε να είχαν παρακάμψει. Γενικά, δίνω συνέχεια εντολές ενώ κανονικά θα έπρεπε να χρειάζονταν λιγότερες, όπως γίνεται και στην πραγματικότητα :)

ΥΓ. Αν βρω Greek Hoplites ως mercenaries θα γίνει πανηγύρι με την Φάλλαγγα.

Γενικά απο πλευράς τακτικής δεν άλλαξε κάτι. Νιώθω σαν να παίζω ένα ρετουσαρισμένο rome. Ευελπιστώ να μην έχουμε τα προβλήματα διαχείρισης των επαρχιών που έιχαμε και στο παλιότερο. Παρεμπιπτόντως δεν μου αρέσει καθόλου το πως φαίνονται τα μενου για τις πόλεις ούτε και τα εικονίδια που είναι σαν Αιγυπτιακά!

More
14 Dec 2014 15:26 #154197 by Alexandros Matsoukas
Έλληνες οπλίτες μισθοφόροι θα βρεις άμα περάσεις τον στρατηγό από Ελληνιστικές επαρχίες ( είναι καλές μονάδες). Το A.I είναι μέτριο προς καλό..... Γενικότερα το Rome 2 για μένα δεν είναι το καλύτερο Total War... Ένα Beta Testing Rome 1 Expansion είναι!!

More
14 Dec 2014 16:07 #154199 by Alexandros Matsoukas
Μεταφράστηκαν 4000 Ονόματα Χαρακτήρων και μεταφράστηκαν 2000 διάλογοι Διπλωματίας από Galilaios,Αναξ,Μπεο,Δημήτρη,Αντώνιο.
Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα και έρχονται Dlc για μετάφραση... και όποιος μπορεί να βοηθήσει με τα Effects & HouseHolds θα μας ευχαριστούσε πολύ!!

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Ελληνική μετάφραση του Rome 2 από τον παρακάτω σύνδεσμο:
steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=244822484

Για να βοηθήσετε στην μετάφραση μπορείτε να εππικοινωνήσετε μαζί μου

More
14 Dec 2014 17:30 #154204 by Πας Παρτού
Το «κατέχουσα» μήπως είναι λάθος; Είναι το θηλυκό στην ενεργητική φωνή (ο κατέχων, η κατέχουσα, το κατέχον) δηλαδή αυτή που κατέχει. Επομένως μήπως χρειάζεται η μετοχή τής παθητικής φωνής (δηλαδή «κατεχόμενες»)

More
14 Dec 2014 18:12 #154205 by Alexandros Matsoukas
Σωστό!

More
15 Dec 2014 21:42 #154260 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το έπιασα τον ρυθμό στο παιχνίδι! Πάμε για μεγαλεία :P
Μια ερώτηση, οι πόλεις πως ανταποκρίνονται; οπως στο medieval 2 ή όπως στο πρώτο rome?
Στο πρώτο είχα αναπτύξει στο μαξ παρα πολλές πόλεις κάτι που όμως στάθηκε αδύνατο να καταφέρω στο medieval 2.
εσείς τι κάνατε;

More
15 Dec 2014 22:46 #154266 by Παντελής
Replied by Παντελής on topic Total War: Rome 2
Καμία σχέση! Πλέον ρυθμίζεις τις πόλεις με βάση στο νου το σύστημα της επαρχίας. Πρέπει να 'ναι ισορροπημένα τα πράγματα. Κάθε πόλη έχει συγκεκριμένο αριθμό διαθέσιμων κτιρίων και είδη. Εξοικείωση θέλει αλλά αν θες να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο μπες εδώ: www.totalwarhellas.com/Forum-Total-War-Rome-II-%CE%93%CE%B5%...E%B9%CF%82-General-Discussions

More
15 Dec 2014 23:17 #154270 by Alexandros Matsoukas
Γενικότερα το παιχνίδι έχει αλλάξει σε αρκετές πτυχές.

More
16 Dec 2014 01:11 #154287 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά τα παράτησα και uninstall. Δεν μου κάθονται πολλά πράγματα καλά, όπως είπα και πιο πάνω. Θα αναμένω να δω τι βελτιώσεις θα φέρει το Attila. Αν ξανασχοληθώ με τη σειρά θα πιάσω μάλλον κανένα από τα μη τερματισμένα Empire/Napoleon ή για χιλιοστή φορά το Shogun 2.