Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Total War: Rome 2

More
08 Sep 2013 18:42 #131905 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Total War: Rome 2
Βάλε τα specs σου αν δε σου κάνει κόπο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2013 20:48 #131915 by D A
Replied by D A on topic Total War: Rome 2

Vasilis wrote: καταρχήν το έχεις αυθεντικό?

Ναι ειναι αυθεντικο..
Και τα specs του laptop
intel core i5 2410M 2.3Ghz
nvidia geforce gt 525M
και 8gb ram..

More
08 Sep 2013 21:42 #131918 by Σπύρος
Και το παίζεις σε low ή medium; Γενικά δε πρέπει να περιμένεις και πολλά αλλά σίγουρα όχι 10 fps.

More
08 Sep 2013 21:53 #131919 by D A

grotenfrod wrote: Και το παίζεις σε low ή medium; Γενικά δε πρέπει να περιμένεις και πολλά αλλά σίγουρα όχι 10 fps.

Tο παιζω με τα παντα low.Μεσο όρο έχω 32,6 fps αλλα καθε καποια δευτερολεπτα πεφτει γυρω στα 10 απο οτι ειδα στο benchmark...

More
09 Sep 2013 00:42 #131931 by Σπύρος
Οκ λογικό είναι αυτό μην αγχώνεσαι. Μετά το patch είδες βελτίωση;

More
09 Sep 2013 10:05 #131948 by D A

grotenfrod wrote: Οκ λογικό είναι αυτό μην αγχώνεσαι. Μετά το patch είδες βελτίωση;

Ενώ περίμενα να δω τουλάχιστον λίγο,δεν άλλαξε τίποτα...

More
10 Sep 2013 15:04 #132033 by Σπύρος
Τον Angry Joe τον σέβομαι απόλυτα καθώς είναι παθιασμένος και αδέσμευτος gamer και reviewer. Φυσικά δεν χρειάζεται το review του για να καταλάβει κάποιος πως το παιχνίδι αλλά κυρίως η νοοτροπία gamer και εταιρειών πάσχει από σοβαρά προβλήματα αλλά παρόλα αυτά με βρίσκει σε απόλυτη συμφωνία σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς μάλλον είδαμε το τέλος μιας μεγάλης σειράς όπως την ξέρουμε για κάτι πιο...casual.

[youtube:cc287awc]
[/youtube:cc287awc]

More
11 Sep 2013 00:31 #132069 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
ΑΑΑ μην μου λέτε τέτοια για το Rome II! Το περίμενα πως και πως και να αποδειχτεί πατάτα! Ακόμα να το ξεκινήσω!!

Βρε Zaratoth ακόμα να το ξεκινήσεις;

Προσθήκη:

Παιδιά εγώ με το λίγο που το έπαιξα δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα! Ίσως να είμαι και τυχερός! Στο πρώτο Rome ήταν μεν καλή η οπλιτική φάλαγγα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πανάκεια! Τις ελληνικές πόλεις τις κατέκτησα πολύ εύκολα χάρις το ιππικό, αν και γνωρίζω πως δίνουν δύσκολες μάχες οι οπλίτες. Στα 2 Campaign Task Force όπως ονόμαζα τους 2 στρατούς μου με τις καλές μονάδες (μία για την Ανατολή και μία για την Δύση) πάντα είχα 2 μονάδες μισθοφόρων οπλιτών που πάντα έπαιρναν τον ρόλο της κεντρικής θέσης και τα χτυπήματα των πεζοπόρων τμημάτων των εχθρών.

More
01 Oct 2013 18:11 #133113 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Βγήκε σήμερα το μεγάλο patch που διορθώνει τουλάχιστον 140 σημεία του παιχνιδιού. Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα σας ενημερώσω αν και εγώ δεν συνάντησα ακόμα κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

More
02 Oct 2013 17:26 #133172 by Νικολής Ασημάκης
Άργησε να μου έρθει εμένα καθώς το zavvi έχει ότι να'ναι μεταφορές. Το έπαιξα ένα τετράωρο σύνολο και ξενέρωσα άπειρα από διάφορα θέματα του παιχνιδιού στο campaign map και περιμένω mods.