Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Total War: Rome 2

More
24 Oct 2013 17:17 #134493 by Νικολής Ασημάκης
Δεν έχω πολύ χρόνο αυτή την περίοδο να παίξω. Και όταν έχω και χρόνο και όρεξη για TW δεν έχω όρεξη να πληρώσω 7μιση ευρώ για να έχω και αυτές τις φυλές ενώ τις έδιναν δωρεάν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2013 20:31 #134505 by rafas
Replied by rafas on topic Total War: Rome 2
ισχυει... ειναι βλακεια αυτο.. αλλα αξιζει απο την αλλη...

More
11 Dec 2013 20:38 #136796 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE: 11/12/13] Η Creative Assembly ανακοίνωσε ότι το Total War: Rome II: Caesar in Gaul DLC θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου.

More
24 Dec 2013 23:48 #137956 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ακριβούτσικο το νέο DLC! Και ακόμα δεν χαρήκαμε το κανονικό παιχνίδι!

More
08 Dec 2014 10:58 #153760 by Alexandros Matsoukas
Να σας ενημερώσω ότι κυκλοφορεί Ελληνικό MOD που μεταφράζει το παιχνίδι στα Ελληνικά!
Δεν είναι ολοκληρωμένο και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: Greek Translation Mod

More
13 Dec 2014 20:30 #154169 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πρόσφατα το ξανάρχισα το παιχνίδι και ομολογώ πως μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Καταρχήν νομίζω πως σερνεται στον υπολογιστή μου. Έπειτα, μάλλον οι διορθώσεις που κάνανε στα Units δεν ανταποκρίνονται γιατί κάτι swordmen θερίζουν τα πάντα πχ απο cavarly μέχρι spearmen

More
13 Dec 2014 20:58 #154170 by Alexandros Matsoukas
Πόσο καιρό έχεις να παίξεις?!?! Το παιχνίδι πλέον είναι πλήρως λειτουργική κατάσταση!! Οι Ισορροπίες είναι οκ και μην κάνεις συγκρίσεις με μονάδες από mods γιατί συνύθως είναι godlike.

More
13 Dec 2014 20:59 #154171 by Alexandros Matsoukas
Παράδειγμα των λειτουργιών του Total War Rome 2

More
14 Dec 2014 00:03 #154176 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έχω αρκετό καιρό να παίξω. Ξέρω πολύ καλά από total war (μπορείς να δεις και τα ποστ μου) και μπορώ να διακρίνω τις διάφορες. Θα παίξουμε με την κλασική τακτική με τοξότες και ιππικό αν και δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία. Νομίζω πως το medieval είχε καλύτερη απόκριση στις μάχες. Ο καθένας βέβαια έχει την άποψη του. Θα "γράψω" ώρες και θα επανέλθω. Ωραίο το αβαταρ

More
14 Dec 2014 13:13 #154186 by Νικολής Ασημάκης
Προσπάθησα να παίξω αυτές τις μέρες το Emperor Augustus campaign. Πάλι δεν μπόρεσα να κολλήσω, όπως είχα κολλήσει με το Shogun 2. Κάτι στο UI με χαλάει πολύ. Ίσως η νέα οπτική των πόλεων, που είναι "περιοχές" αντί για κάθε πόλη μόνη της. Ίσως έχω παρασυνηθίσει πλέον τα strategy της Paradox.