Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Total War: Rome 2

More
06 Sep 2013 21:49 #131746 by Γιάννης Μοσχονάς
Άκουσα από φίλους μου που ασχολήθηκαν μαζί του και έχουν παίξει άπειρες ώρες τον καλύτερο τίτλο του franchise εν ονόματι Medieval 2 Total War ότι το παιχνίδι είναι μέτριο, στα ίδια επίπεδα περίπου με το Shogun 2. Ανυπομονώ να ασχοληθώ μαζί του αλλά αν ισχύουν τα παραπάνω μου φαίνεται ότι το Europa Universalis 4 θα αποδειχτεί πολύ καλύτερο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2013 21:51 #131748 by Nikos TeachOne
Replied by Nikos TeachOne on topic Total War: Rome 2
Πολύ καλό game,
φαν όλων των Total War

More
07 Sep 2013 01:01 #131803 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Blood King wrote: Άκουσα από φίλους μου που ασχολήθηκαν μαζί του και έχουν παίξει άπειρες ώρες τον καλύτερο τίτλο του franchise εν ονόματι Medieval 2 Total War

Συμφωνώ και επαυξάνω...
Απλά στο πρώτο Rome αφιέρωσα περισσότερες ώρες και μου φάνηκε πιο "γλυκό"...
Αλλά το Medieval 2 ήταν κορυφαίο σε όλα, γραφικά, μάχες, ΑΙ αν και ομολογώ πως το αδίκησα ίσως γιατί μου την είχε ψιλοσπάσει πολλές φορές.

More
07 Sep 2013 01:42 #131813 by Νικολής Ασημάκης
Όχι και μέτριο το Shogun 2...

More
07 Sep 2013 10:50 #131822 by Βαγγέλης Κώτσελας
φοβερο παιχνιδι θα το παρω οποσδηποτε

More
07 Sep 2013 16:40 #131847 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Total War: Rome 2
Ίσως καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό να το διορθώσουν...

More
07 Sep 2013 16:53 #131848 by Dhjjjuy
Replied by Dhjjjuy on topic Total War: Rome 2
Το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει απιστευτα γραφικα και πιστευω θα γραψει Ιστορια.Πιστευω αξιζει η αγορα του κ με το παραπανω

More
07 Sep 2013 17:51 #131851 by Γιάννης Μοσχονάς

Zaratoth wrote: Όχι και μέτριο το Shogun 2...

Δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη για το Shogun 2 οπότε αναφέρω την γνώμη των φίλων, πάντως απ'ότι είδα φάνηκε πολύ απλοϊκό σε σύγκριση με το θεϊκό Medieval 2, αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι είναι αποτυχημένο παιχνίδι. Οσονούπω θα πάω σε ένα φίλο-φανατικό της σειράς Total War και θα δοκιμάσουμε το Rome 2 οπότε θα γράψω εντυπώσεις από πρώτο χέρι :cup:

More
07 Sep 2013 18:11 #131853 by Νικολής Ασημάκης
Όσο και να έκαψα το Medieval 2, το Shogun 2 μου άρεσε περισσότερο γιατί διόρθωνε πολλά θέματα του Medieval για μένα και έκανε και πολύ καλές προσθέσεις (στρατηγικά resources κλπ). Και, απ'όσο θυμάμαι, day-1 που το είχα, δεν είχε γίνει τόσος χαμός με bugs κλπ.

More
07 Sep 2013 18:54 #131859 by Ηλίας Παπαδόπουλος
Καλημέρα παιδια.θελω μια βοήθεια σχετικά με το Rome 2.εχω το pc συνδεδεμένο στην tv(42αρα full hd αν παίζει ρόλο) αφου λοιπόν κάνω την εγκατάσταση κ με βάζει το παιχνίδι στη οθόνη μενού για να επιλέξω κάποια επιλογή πρεπει ο κερσορας του ποντίκιου να ειναι αισθητά πιο κάτω απο την επιλογή.πχ για να πατησα την πρώτη επιλογή ο κερσορας ειναι στην τεταρτη.επισης προσπαθώντας να κάνω new campaign μου λείπει μεγάλο κομμάτι απο δεξιά στην οθόνη.προσπαθησα να αλλάξω την ανάλυση απο τις επιλογές του παιχνιδιού αλλα δεν είχε ΠΟΥΘΕΝΑ καμία αισθητή διάφορα.μηπως ξέρετε τι θα μπορούσα να κάνω η να το παρατησω κ να συνεχίσω το fm?υγ.με αλλα παιχνίδια δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα .υγ2 το pc ειναι με επεξεργαστη i7 κ κάρτα γραφικών 2 giga οπότε λογικα δεν τίθεται ζήτημα δυνατοτήτων...ευχαριστω πολυ...