Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Total War: Rome 2

More
01 Aug 2013 00:37 #129712 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Συμφωνώ Greotefrod αλλά βλέπεις άλλα επιτάσει η μόδα. Αργότερα αυτά τα Greek States θα είναι πιο ακριβά ως DLC. Το ίδιο έγινε και με τις clan στο shogun 2. Στο fb πάντως είναι διφορούμενα τα μηνύματα περί DLC.

Πρόσφατα, με αφορμή την έκδοση του παιχνιδιού και στα Τούρκικα έγινε ένας ψιλοχαμός γιατί δεν βγαίνει και στα Ελληνικά με την απάντηση να είναι αποστομωτική, σύμφωνα με αυτά που δήλωσαν όσοι έκαναν το request. Δεν ασχολείται λοιπόν η CA λόγω των χαμηλών πωλήσεων στην Ελλάδα! Λογικό αν το σκεφτείτε. Το πιο άξιο απορίας είναι πως ακόμα και οι Τούρκοι υποστήριζαν το να μπουν Ελληνικά στο παιχνίδι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2013 00:45 #129718 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Total War: Rome 2
Ντάξει τι να πούμε για αυτή τη χώρα. Παρόλο που ξέρω πολύ κόσμο που παίζει τη σειρά φανατικά μόνο εγώ και ο κολλητός μου την έχουμε αυθεντική. Και είναι γελοίο γιατί το παιχνίδι πραγματικά βγάζει τα λεφτά του σε ώρες gameplay και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή.
Η community πάντως που έχει πέρα από τις πωλήσεις το παιχνίδι, είναι πολύ δυνατή. Σε κάθε σχετικό forum πετυχαίνω πάντα Έλληνες και πολλά αξιόλογα mod έχουν γίνει από Έλληνες συντελεστές.
Πάντως με την Creative έχω στραβώσει από το άρμεγμα από το Shogun και μετά και αυτός ο τίτλος θα είναι ο τελευταίος που αγοράζω μάλλον.

More
01 Aug 2013 16:21 #129803 by Κώστας Λάβαρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος ετοίμασε για τους αναγνώστες του GameWorld.gr το preview του Total War: Rome 2 . Ένα είναι το σίγουρο, ο νέος τίτλος της σειράς Total War θα είναι από τα κορυφαία strategies της χρονιάς.

[youtube:2h1polbv]
[/youtube:2h1polbv]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
01 Aug 2013 17:47 #129822 by Γιώργος Λακαφώσης
Πολύ κατατοπιστικό και χορταστικό το preview του Παντελή! Χωρίς να θέλω να προτρέχω το Total War: Rome 2 βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο strategy της χρονιάς καθώς κανένα άλλο δεν δείχνει ικανό να το συναγωνιστεί. Υπομονή λοιπόν μέχρι οι προσδοκίες όλων για το συγκεκριμένο παιχνίδι να δικαιωθούν.

More
02 Aug 2013 15:37 #129953 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE] Ένα νέο εντυπωσιακό τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε, με σκοπό να σας συστήσει τον στρατηλάτη Αννίβα Βάρκα. Αυτό γίνεται περίτεχνα μέσω μιας δημόσιας συζήτησης σε κάποιο Ρωμαϊκό συμβούλιο, όπου ακούγονται διάφορες εικασίες για την πορεία και στρατηγική που ο τελευταίος ακολουθεί.

[youtube:fq09bzym]
[/youtube:fq09bzym]

Φυσικά, αποκαλύπτεται πως ο Αννίβας κάνει ακριβώς αυτό που οι περισσότεροι Ρωμαίοι θεωρούν πραγματικά ακατόρθωτο. Απολαύστε το βίντεο.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Aug 2013 16:30 #129959 by Σπύρος
Φοβερό το trailer, άντε από τον άλλο μήνα διασκέδαση.

More
02 Aug 2013 20:16 #129987 by Γιώργος Λακαφώσης
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η διπλωματία στο Rome 2 θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Το παραπάνω τρέιλερ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ¨δεν ξέρεις από που θα σου έρθει¨ όσον αφορά τις συμμαχίες και τις σχέσεις με τα άλλα κράτη.

More
02 Aug 2013 20:55 #129988 by Σπύρος
Κρατάω μικρό καλάθι για το κομμάτι της διπλωματίας. Πάλι πιστεύω θα έχω να κάνω με κράτη αλλοπρόσαλλα και συμμάχους ταλιμπάν.

More
02 Aug 2013 23:26 #130001 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

grotenfrod wrote: Κρατάω μικρό καλάθι για το κομμάτι της διπλωματίας. Πάλι πιστεύω θα έχω να κάνω με κράτη αλλοπρόσαλλα και συμμάχους ταλιμπάν.

:D Αυτό ξαναπέστο. Εδώ ο άλλος μου έκανε επίθεση και μετά όταν έχανε μου έλεγε πως τον επιτέθηκα! Απο τα πιο κουυφά. Επίσης, ελπίζω να μην έχουμε το κακό με τους rebels όπως στο πρώτο!

More
03 Aug 2013 00:41 #130015 by Γιώργος Λακαφώσης
Δυστυχώς όπως το κόβω οι rebels θα υπάρχουν άφθονοι αν και δεν νομίζω να έχει γίνει κάποια τέτοια αναφορά μέχρι τώρα.