Φιλε μου BeCaUsE μιας και το ανεφερες θα πω και εγω την γνωμη μου αφου σκεφτηκα το ιδιο με εσενα, απλα δεν ειπα τιποτα για να μη λετε παλι πως λεω βλακειες και πως δεν υπαρχουν θεωριες συνομωσιας και τα σχετικα. Η φημη που σας ειχα γραψει και εγω οπως ειδατε στην πορεια εγινε πολυ γνωστη σε ολους τους κυκλους των ανθρώπων μεχρι που εφτασε και στα αφτια του ιδιου του Ρηγα. Ε ρε παιδια δε μπορει, μικρος μου λεγανε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια, πως ειναι δυνατον τοσο ασχετοι μεταξυ τους ανθρωποι να γνωριζουν το ιδιο πραμα? Αυτα που σας ειπα εγω τα ακουσα απο αστυνομικους της ασφαλειας, απο δημοσιογραφο που τα ελεγε σε εναν ταξιτζη και τελος απο υπαλληλο της Wind που εχει πελατη φιλο αστυνομικο που της το ειπε και αυτος! Ε δε γινεται ρε παιδια ολοι αυτοι οι ασχετοι μεταξυ τους να τα γνωριζουν ολα αυτα. Εγω ξερω πως ολοι αυτοι εχουν τρελα "κονε", στις αλαξοκολιες που κανουν ειναι μπλεγμενοι δικαστες, μπατσοι, δικηγοροι και ολοι οι ανωμαλοι της καλης κοινωνιας. Αρα ειναι πολυ ευκολο να την πληρωσει ενα ρεμαλι που με καποια φραγκα παραπανω δεχεται να παρει την ευθηνη και σε λιγα χρονακια θα τον βγαλουν εκτος Ελλαδας με γεματη τσεπη...σαμπος θα τον θυμαται κανεις...