aposperittis\ wrote: Και στο κατω κατω αν θες να στο πω και πιο απλα αλαξε τραπεζακι ρε φιλε μη καθεσε διπλα σε καπνιστη αμα φοβασε μη παθει κατι η ακλονυτη υγεια σου!
Εσυ μπορεις να ζεις σε χωριο η σε καποια δικια σου παραμυθουπολη εμεις εδω οι Αθηναιοι ομως δυστιχως ζουμε στην πραγματικοτητα της βρωμας και του καυσαεριου, δηλαδη σε τσιρκο μονο που αντι για φωτα και μουσικες εχουμε μολυσμενη ατμοσφαιρα, μια τρυπα του οζοντος να αφηνει να την διαπερνα οι καρκοινογονες ακτηνες του ηλιου και λαδι μηχανης αντι για ελιας. Επίσης το μπουρδελο δεν ειναι το τσιγαρο αλλα ολα αυτα που ανεφερα πιο πριν και τα προσπερνατε. το τσιγαρο αν γινετε με ρεγουλα ειναι απολαυση και κανεις δεν πεθαινει απο αυτο αν επαναλαμβανω υπαρχει μετρο.
Οχι φίλε μου...Θα παρεις εσύ το τσιγαράκι σου και θα πας εξω να καπνίσεις!Δε θα διώξουν οι "άρρωστοι" τους ηγιείς!Δηλαδή θα μας διώχνεται κιόλας?!!!!Ρε είστε απίστευτοι!Αν θες να καπνίσεις πήγαινε έξω σε ανοιχτό χώρο.
Κι εγώ στην Αθήνα ζω αλλά αν το σπίτι σου είναι τεκές και το έχεις συνηθίσει έτσι τι να σου πω.Δηλαδή εσείς θέλετε επειδή η Αθήνα είναι γεμάτη καυσαέριο (όλες οι καφετέριες είναι ντουμάνια από εξατμίσεις νταλίκας!) να έχουμε και το τσιγάρο.Κοίτα το καυσαέριο δε μπορείς να το αποφύγεις (εκτώς αν έχεις βρει άλλη πηγή ενέργειας να κινείς το αμάξι σου) το τσιγάρο ,που ξαναλέω, είναι κάτι άχρηστο μα τόσο επιβλαβές μπορείς.
Ο αδερφός μου, που κάπνιζε σα φουγάρο, δουλεύει στην Αγγλία. Εκεί ισχύει ο νόμος αυτός και όποιος θέλει να καπνίσει παέι έξω και καπνίζει με την ησυχία του (Στην Ελλάδα πρέπει να βγαίνει έξω ο μη καπνιστής γιατί είμαστε φιλελεύθεροι!).Πρώτη φορά έβλεπα τόσο καθαρη ατμόσφαιρα σε καφετέρια.Στην ελλάδα μπαίνεις και μετά από μισή ώρα δακρίζουν τα μάτια σου από τον καπνό...Και βέβαια ο αδερφός μου το έκοψε το κάπνισμα αφού είδε οτι δεν τον παίρνει άλλο...
Και πάλι λέω οτι εγώ μερικές φορές καπνίζω...Αλλά δε θα πω ποτέ σε κανένα που εννοχλείται να φύγει για να καπνίσω εγώ!