Δε πρόκειται να πεσω θυμα γιατι εχω μεγαλώσει με αρχες και κυριος εχω γνωση των πραξεων μου και των συνεπειών τους. Εγω δεν ημουν εκει χτες-προχτες παρόλο που μενω παρα πολύ κοντα, σχεδον διπλα, υποθετω πως ουτε και εσεις ήσασταν (οσοι ήσαστε Αθηναίοι), γιατι? Νομιζω η απαντηση ειναι απλη για να την αναφερουμε! Αυτοι που πανε εχουν μονο ενα σκοπο να καψουν, να καταστρεψουν και τελος να λεηλατήσουν τις περιουσίες του κοσμου. Οι δικαιολογιες οτι ειναι διαμαρτυρίες για το κρατος και την πλουτοκρατία ειναι απλα γελοίες και δικαιολογίες του κολου, γιατι αν το ενοουσαν θα εσπαγαν τραπεζες και υπουργεία, αν ηθελαν να δείξουν παρουσια και δυναμισμό στην αισχρή κατάσταση που επικρατεί να πανε στην Εκάλη που ζουνε οι υπουργοί και πρωθυπουργοί μακριά απο την φτωχια του κοσμου. Εκει να τα κανουν λαμπογιαλο και οχι στου φτωχου κοσμου που ζει με δανεια. Απο την στιγμη ομως που απλα κοιτανε να καταστρεψουν οτι βρουν μπροστα τους ανεφ λογου και σημασιας για το κρατος αρα δεν παλευουν για το δικαιο, αρα ειναι τρομοκρατες και ληστές και μαλιστα χειρότεροι απο το κρατος! Για εμενα αυτοι ειναι χαμενα κορμια και αναξιοι ύπαρξης γενικότερα, ειναι παρασυτα που ζουνε εις βαρος μας και δεν αξιζει ουτε φυλακή να πανε και να τους ταΐζουμε τσάμπα. Αν παρασερνονται αμιαλα 15χρονα φταινε οι γονεις που δε ξερουν τι κανουν τα ποδια τους και τα εχουν παραμελημενα και τελος φταινε και τα ιδια που νομιζουν πως ολα ειναι παιχνιδι. Αξιζει ο θανατος τους? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ!!! Και ναι συμφωνο παραδειγματισμός στον αστυνομο που το εκανε αυτο γιατι αλους επρεπε να πυροβολησει και οχι το άμυαλο παιδάκι, ομως οπως και να το κανουμε δεν ηταν η θεση του εκει, επρεπε να ηταν με την κοπελα του καπου να πινει καφε, να ειναι στο σπιτι του και να παιζει με το pc του, να ειναι σε καποιο γήπεδο και να παιζει μπαλα, εν πασει περιπτώσει να ειναι οπουδηποτε αλλου εκτος απο το να ειναι με 50 νταβατζηδες-τρομοκρατες-τομαρια-αναρχικους και να πεταει πετρες και να τσακωνετε με αστυνομικους. Ειναι πολεμος και οχι αστεια, και σε αυτες τις περιπτώσεις υπαρχουν παράπλευρες απώλειες, για αυτο υποτιθετε πως ειναι οι γονεις για να προσεχουν τα παιδια τους, που ειναι και τι κανουν, αν εισαι αναξιος γονεας τοτε μη γίνεσαι καθολου.