aposperittis\ wrote: Δε νομιζω να ειναι ετσι ακριβος τα πραγματα με τον Akpe! Και για να το κανω πιο λιανα εξηγω: οταν λεει συγκεκριμενα "Επίσης αυτό που ξέρω είναι πως όποιος νοιάζεται για την δική του υγεία, αλλά και για την υγεία των γύρω του, δεν βάζει προτεραιότητες, λαμβάνει όλους τους παράγοντες ως εξίσου σημαντικούς." εγω αυτο το εκλαμβανω ως εξης "αυτος που νιαζετε για την υγεια του δε πιστευει πως μονο το τσιγαρο θα τον σωσει αλλα και ολλα τα αλλα που ειναι εξισου συμαντικα με αυτο!" Αν το καταλαβα λαθος να μας πει ο ιδιος ο Akpe τι ακριβος ενοουσε...
Βασικά εξέφρασα την αντίθεσή μου σε αυτό που είπε ο poutsoklis, πως δηλαδή είναι υπέρ του μέτρου αλλά το αποδοκιμάζει επειδή δεν έχουν θεσπιστεί μέτρα για όλα τα υπόλοιπα.
Nothing wrong there, σεβαστή η γνώμη του, απλά εκφράζω την διαφωνία μου.
Βέβαια εγώ διαφωνώ και με το οτι ο αποσπερίτης κουρεύτηκε, αλλά δεν βαριέσαι
Όσο για τα περι δικαιωμάτων, ναι μεν στην θεωρία έχεις κάποιο δίκιο, αλλά από την άλλη εμείς είμαστε οι "επικίνδυνοι" παράγοντες. Έχουμε το δικαίωμα να καπνίζουμε όπου επιτρέπεται, έχουμε όμως και την υποχρέωση να σεβαστούμε όσους για οποιονδήποτε λόγο δεν γουστάρουν τον καπνό μας :cool: