CTT\ wrote:
Manos\ wrote: Έχω γράψει στο forum 4-5 games τα οποία πραγματικά δεν τα ξέρει η μάνα τους και παίρνουν πάνω από 9. Μιλάμε για κάτι 2D platform της συμφοράς!
Ένας φετινός τίτλος που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Sins of a Solar Empire. Το έπαιξα και νόμιζα ότι ήταν της προηγούμενης δεκαετίας. Κομμάτια να γίνει, 9άρι από το gamespot!
Αν γράψετε στην αναζήτηση του forum μας την λέξη "Gamespot" θα βρείτε κι άλλα τέτοια. Το IGN είναι ο βασιλιάς της αλλαγής κειμένων και το Gamespot ο άρχοντας της παραπληροφόρησης και της υπερεκτίμησης! Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι απλό. Πέφτει τηλέφωνο από τον τσαντισμένο χορηγό/υποψήφιο χορηγό και ο αρχισυντάκτης δίνει εντολή για αλλαγή κειμένου. Απλά πράγματα :euro:
Kalo einai na koitame ta dika mas prin sxoliasoume etsi? Otan mou dineis 9 sto gameplay tou SOTB... egw ti na pw? Ante kai 10 sto top banana...
Άκυρος τελείως! Κοίτα να σου πω, πρώτον οι βαθμολογίες είναι με κριτήριο την εποχή που βγήκαν τα παιχνίδια. Δεύτερον, το '89 που κυκλοφόρησε το Shadow of the Beast δεν υπήρχαν τέτοιου είδους games. Επειδή είσαι παραλίας και δεν μπορείς να παίξεις ένα Platform/Adventure με σοβαρούς γρίφους και δύσκολους εχθρούς, δεν πάει να πει ότι όλοι οι χρήστες είναι έτσι. Η δράση του Shadow of the Beast και ο απλός χειρισμός του, σε συνδυασμό με τα εφετζίδικα όπλα, ήταν το κάτι άλλο για τότε. Προσωπικά το είχα φτάσει σε αρκετά προχωρημένο σημείο. Παρά την δυσκολία του, αυτή ήταν και η μαγεία του τότε. Εσύ προτιμούσες δηλαδή παιχνίδια σαν το Super Mario Bros (παράδειγμα αναφέρω) που τα τερμάτιζε και η κουτσή Μαρία? Η κάποιο που πραγματικά να σε καθηλώσει και να κοπανιέσαι (τότε) με τους φίλους σου για το ποιος το έφτασε πιο μακριά? Αυτονόητη η απάντηση. Το SOTB ήταν παιχνιδάρα και έλαβε δεκάδες βραβεία, ήταν πιο μπροστά από την εποχή του. Εγώ πριν αναφέρθηκα σε παιχνίδια σαν
αυτό
,
αυτό
ή
αυτό
! Το Gamespot είναι γεμάτο από τέτοια.
Τώρα, το τι βαθμολογία βάζει κάθε συντάκτης στα μεγάλα games είναι δικό του καπέλο. Κατανοητά όλα αυτά? Το ελπίζω. Επίσης δεν κατάλαβα τι είναι και το "10" στο Top Banana. 10 αν θυμάμαι καλά μόνο στο Street Fighter 2 είχα βάλει το οποίο δεν πιστεύω να υπάρχει gamer άνω των 20 που να μην το έχει παίξει. Αν βάλεις 10 σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι τέλειο. Ένα σωρό ξένα sites βάζουν 10 (μέχρι και στις Αμερικανιές τύπου Tony Hawk) κι εκεί πραγματικά γελάνε και τα πληκτρολόγια.