Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βαθμολογίες στα ξένα reviews

More
23 Feb 2009 01:56 - 06 Nov 2015 05:44 #50786 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Lol, μου θυμιζει τα Worms! Οχι, στο GW δεν εχει γινει ακομα review πολύ απλά γιατί έχουμε πολύ πιο σοβαρά games να ασχοληθούμε και η συντακτική ομάδα δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό συντακτών. Αλλά και review να γινόταν με βάση την αυστηρότητα του μέσου μας δεν πιστεύω να έπαιρνε τέτοια βαθμολογία. Παντως απορω που το Gamespot εβαλε 6,5 στο Halo Wars. Τους επιασε το φιλοτιμο? Εδω η Microsoft καιγοταν να πατησει το Killzone 2 (μιλαμε τραγικα πραγματα, επαιρνε αλλαγη ημερομηνιας το Killzone 2 επαιρνε και το Halo Wars για την ιδια μερα, βγηκε 5 Φεβρουαριου demo του Κιllzone 2, βγηκε μετα απο 6 ωρες και του Halo wars) και το Gamespot τους έκαψε! Τους έκοψε τα όνειρα.

Ειλικρινα δεν το περιμενα κατι τετοιο. Συνηθως στο GS τις Αμερικανιες τις στηριζουν.
Last edit: 06 Nov 2015 05:44 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Feb 2009 02:19 - 06 Nov 2015 05:44 #50789 by kostas

Freak wrote: και το Gamespot τους έκαψε! Τους έκοψε τα όνειρα.

Χαχαχαχα , αυτο το σχολιο ειναι ολα τα λεφτα :D πραγματικα κατι τετοιο εγινε :P
Last edit: 06 Nov 2015 05:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Feb 2009 04:07 #50798 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εν τω μεταξυ απο τα υπολοιπα εχει παρει κατι 9αρια και σε κανει να αναρωτιεσαι.Τελικα ειναι για 6,5 ή για 9? Πραγματικα τραγικη κατασταση...Ποιον μπορεις να εμπιστευτεις για να επενδυσεις η οχι 70 ευρω?

More
23 Feb 2009 11:35 #50801 by Alex
Ρε παίδες παντού γίνεται αυτό...Είτε εσκεμμένα είτε από υποκειμενικότητα.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
23 Feb 2009 15:10 #50813 by Νικολής Ασημάκης
Και εμένα τα Worms μου θύμησε το game, αλλά από τη φωτογραφία δεν κατάλαβα καν το σκοπό του παιχνιδιού! :mrgreen:

More
20 May 2009 21:35 - 06 Nov 2015 05:46 #53066 by Μάνος Γρυπάρης
To πάρτι του 2009

Big Bang Mini (DS): 9 (7.9 από 37 reviews)

Comet Crash (PS3): 9 (8.6 από reviews, 7.7 από 111 ψήφους χρηστών)

Lode Runner (Xbox 360): 8 (λίγο πιο κάτω τα ξένα reviews και οι ψήφοι χρηστών)

Plants vs Zombies (PC): 8.5 (σε άλλα sites έχει πάρει 9άρια. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται εδώ πέρα).

Κι έχει κι άλλα πολλά. Τα πιο χτυπητά μέχρι στιγμής έβαλα.

Όπως έλεγε κι ο τιτανομεγιστοτεράστιος ραδιοφωνικός παραγωγός Στέφανος Τσιτσόπουλος, "Έχει μαλ.... εκεί έξω, έτσι"?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 06 Nov 2015 05:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Nov 2015 00:13 #171855 by Antonis Kioseloglou
Ξέθαψα παλιό topic αλλά με αυτό που είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου αυτές τις μέρες αξίζει πιστεύω.

Πρώην αρχισυντάκτης του Gamespot λέει ότι τα reviews των Gamespot, IGN και Kotaku είναι ξεπουλημένα!

Αναρωτήθηκα λοιπόν,παίζει το ίδιο και στην Ελλάδα?Ήλπιζα πως όχι μέχρι που ανακάλυψα αυτή την εκπομπή:
Ακούστε εδώ στο 19:30

Ελπίζω μόνο να μην ισχύει κάτι αντίστοιχο στο Gameworld ή σε άλλα ελληνικά μέσα.Αλλά γενικώς η βιομηχανία πάει κατά διαόλου.Σκεφτείτε όποιος indie developer βγάζει παιχνίδι να πάει και να χρυσοπληρώνει reviewers να του βάζουν τρελά scores.Το πρώτο που σκέφτηκα ας πούμε στο μυαλό μου είναι το Fez για όσους ξέρουν.

More
30 Nov 2015 02:02 #171861 by Μάνος Γρυπάρης
Στα 10 χρόνια παρουσίας του Gameworld σε διαβεβαιώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ. Σε ένα Game πάντως μας είχε πει ο developer ότι αν βάλουμε στο review έστω από 7 και πάνω θα μας έδινε μια συλλεκτική...μινιατούρα του ήρωα, που είναι γνωστός ηθοποιός! Από εκείνες τις μικρές με το μεγάλο κεφάλι. Ε...δεν το λες και δωροδοκία αυτό.

Για την ιστορία ο Γρηγόρης του είχε βάλει κάπου στο 5. Δεν ελέγξαμε άλλα ελληνικά reviews για να δούμε αν όντως συνάδελφοι τσίμπησαν με το συγκεκριμένο τρικ πάντως το παιχνίδι ήταν βέβαιη σούπα και το ξέραμε πριν το πιάσουμε στα χέρια μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Nov 2015 14:44 - 30 Nov 2015 19:44 #171875 by Magnus Vascampius
Εγώ είμαι νέος στο Gameworld, πρόσφατα ανακάλυψα τα παιδιά και χωρίς να τους γνωρίζω προσωπικά, μπορώ να πώ οτι κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αντικειμενικά.
Τώρα αν κάποιος είναι fan κάποιας σειράς παιχνιδιών, κάποιας κονσόλας ή ακόμα και κάποιου game development studio και το υποστηρίζει, αυτό δεν σημαίνει οτι χρηματίζεται.
Δεν γνωρίζω τι κάνουν άλλα sites παρουσίασης παιχνιδιών, αλλά νομίζω πως είναι πασιφανές οτι τα παιδιά κρατάνε μια ουδέτερη στάση και πολλές φορές γίνονται και επικριτικοί.
Παρακολουθώντας κάποια live stream των παιδιών σε διάφορα παιχνίδια, έχω δεί ακόμα και να κατεβάζουν την βαθμολογία κάποιου παιχνιδιού, μόνο και μόνο επειδή παρουσιάστηκε ενα bug... Και το κάνανε live αυτό.
Last edit: 30 Nov 2015 19:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Nov 2015 20:15 #171895 by Κατερίνα Μαρίνου
Τα reviews στο gameworld ειναι ακριβοδικαια κατα την γνωμη μου. Δεν ξερω τι γινεται στα αλλα sites (δεν τα διαβαζω) αλλα εδω βλεπω μια μεγαλη προσπαθεια αντικειμενικης ενημερωσης και σεβασμο προς τους αναγνωστες. Ολες οι βαθμολογιες ειναι απολυτα σωστες (σ'αυτα τα παιχνιδια που δοκιμαζω) χωρις ιχνος παραπληροφορησης.
Αυτο το φαινομενο του χρηματισμου η των ψευτικων βαθμολογιων το παρατηρω κυριως στην μουσικη σκηνη που γινεται ο χαμος. Βλεπω ενα 9.5 σ'ενα cd, παω το παιρνω και μου βγαινει μαπα, για πεταμα. Δυστυχως εκει λειτουργει καλυτερα το ακουσε το πριν το αγορασεις.