Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Προφανώς το PC σου είναι πολύ παλιό γιατί υπάρχουν πάρα πάρα πολλά games τα οποία τρέχουν άριστα με προδιαγραφές παλιότερων Η/Υ. Μιας και είσαι strategας να σου θυμίσω το Command & Conquer 3: Tiberium Wars που έπαιζε σε PCs προηγούμενου έτους ακόμα και σε τέρμα ανάλυση τι ωραία γραφικά είχε?mordred wrote: Διαφωνώ για το Company Of Heroes (εγώ το έτρεχα τέρμα χωρίς πρόβλημα) οχι για τα γρραφικά του βεβαίως...Δεν μίλησα για τα γραφικά του.Αλλά παρόλ'αυτα για να έχεις τα τέλεια γραφικά πρέπει να έχεις και το κατάληλο μηχάνημα, άρα καμια βαθμολογία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφόσον λίγοι μπορουν να δουν τα γραφικά που σου προσφέρουν τα hi tech παιχνίδια...Άρα τι λεμε τόση ώρα...Αρα δεν ξέρουμε τι βαθμολογούμε με λίγα λόγια...
Όχι, δεν θα πάρει 10! Στις τελευταίες εκδόσεις του FM δεν βάζουμε υψηλές βαθμολογίες γιατί οι εκδόσεις αυτές έχουν μείνει στάσιμες. Η Sports Interactive έδωσε βάση στο Football Manager Live και δεν βελτίωσε όσο θα έπρεπε το FM, την τελευταία έκδοση του οποίου βαθμολόγησα για πρώτη φορά κάτω από 9 (στο CM4 ήταν η μόνη φορά που είχα βάλει κάτω από 9). Η μηχανή γραφικών στο FM 2009 ήταν επίσης αστεία. Οκ, δεν το αγοράζεις για τα γραφικά του αλλά περίμενες κάτι πολύ καλύτερο από μία ολόκληρη Sega κι όχι γραφικά υποδεέστερα του Sensible Soccer. Δεν θα άλλαζαν πολλά στο gameplay αλλά η εικόνα αυτή το χάλασε. Αν μπορείς βρες μου ένα μεγάλο game site του εξωτερικού που να έβαλε στις τελευταίες εκδόσεις του FM ένα 10! Αν το έκανε προφανώς εκεί θα λειτουργούν μόνο με ακέραιους αριθμούς στις βαθμολογίες. Αν ήταν έτσι φίλε τότε κάθε χρονιά θα έφτιαχναν από ένα update και θα είχαν το δεκάρι στο τσεπάκι. Δεν πάει όμως έτσι. Συνολικά το κρίνεις το παιχνίδι.Και ναι σύμφωνα με τη δική σου λογική το Fm που δεν έχει γραφικά και ήχο (καλυτερα) θα πρέπει να παιρνει 4-5...Αρα δεν αξίζει να το αγοράσει κανεις.Τσάπμπα λιώνουμε τόσο καιρό...Δεν αξιζει γιατί δεν έχει γραφικά...
Προφανως αν αξίζει θα παρει 10 γιατί το FM δεν φτιάχτηκε για τα γραφικά του και τον ήχο του!
Προφανώς το PC σου είναι πολύ παλιό γιατί υπάρχουν πάρα πάρα πολλά games τα οποία τρέχουν άριστα με προδιαγραφές παλιότερων Η/Υ. Μιας και είσαι strategας να σου θυμίσω το Command & Conquer 3: Tiberium Wars που έπαιζε σε PCs προηγούμενου έτους ακόμα και σε τέρμα ανάλυση τι ωραία γραφικά είχε?
Δεν πάει όμως έτσι. Συνολικά το κρίνεις το παιχνίδι.
Όσο για τα υπόλοιπα, σέβομαι τον τεράστιο κόπο των προγραμματιστών που επί χρόνια προσπαθούν να φτιάξουν μια 3D engine της προκοπής. Αν ήταν έτσι θα έφτιαχνα κι εγώ το "Unreal 2D" (έτσι θα το ονόμαζα) με την μηχανή γραφικών του Braid, θα ζητούσα με αυτά τα κριτίρια να βαθμολογηθώ (πάνω από 9 δηλαδή) και θα ήμουν ο πρώτος μάγκας στην πιάτσα γιατί το παιχνίδι μου θα πουλούσε. Μα συγγνώμη, αυτό το έκτρωμα θα το παίξει 1 στους 10 σήμερα και για ΜΟΝΟ λόγο το gameplay του. Σε αυτό θα βάλω καλή βαθμολογία? Ας σοβαρευτούμε.
Το Diablo δεν έχει το 10 στο τσεπάκι λόγω γραφικών. Έχει όμως το 9.7....9.8.....με πιάνεις φαντάζομαι. Καλά κάνουν και δεν το βγάζουν Full 3D γιατί κι εμείς έτσι το θέλουμε. Έχει αντίστοιχη μοίρα με αυτή του Street Fighter. Το συνηθίσαμε με αυτό το στυλ και το θέλουμε έτσι.
Το Diablo δεν έχει το 10 στο τσεπάκι λόγω γραφικών. Έχει όμως το 9.7....9.8.....με πιάνεις φαντάζομαι. Καλά κάνουν και δεν το βγάζουν Full 3D γιατί κι εμείς έτσι το θέλουμε. Έχει αντίστοιχη μοίρα με αυτή του Street Fighter. Το συνηθίσαμε με αυτό το στυλ και το θέλουμε έτσι.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου γράφω. Το Company of Heroes είχε πολύ καλά γραφικά αλλά είχε προβλήματα στο frame rate και στην απεικόνιση γιατί χρειαζότανε PC-τούμπανο. Αυτό μπήκε στα αρνητικά του. Το Command & Conquer δεν έχασε πόντους στην προκειμένη περίπτωση γιατί είχε ομαλή κίνηση και μπορούσε να παιχτεί και σε PC προηγούμενης χρονιάς. Πόσες φορές πρέπει να το πω για να το καταλάβεις? Αν κάτι δεν είναι τέλειο, δεν παίρνει 10.mordred wrote: Τι μου λες τώρα...Απο τη μια λες ο οτι το CoH δεν πηρε καλη βαθμολογία επειδή κολλαγε στα γραφικά και τωρα λες άλλο...Εκτώς αν εννοεις οτι δεν είχε καλα γραφικα (!!!).Αλλά και παλι δεν το ξεχώρισα γι αυτό...
Το Football Manager έχει μονίμως στο τσεπάκι ένα 10 στο gameplay (γιατί είναι άκρως εθιστικό) κι ένα 10 στην αντοχή (γιατί δεν τελειώνει ποτέ. Μπορεί να παίζεις μόνος για χρόνια ολόκληρα χωρίς να "γερνάς" στο παιχνίδι, να παίζεις με μικρές ή μεγάλες ομάδες, με τουρνουά εναντίον φίλων κτλ. Ότι είναι να χάσει θα το χάσει από τα γραφικά. Στον ήχο δεν μπορεί να γίνει κάτι, είναι manager game. Μήπως να βάλει η SI για κάθε κλικ σε μενού κι από ένα "beep" ? (όπως στο Championship Manager?) Αυτά δεν γίνονται. Η βαθμολογία πέφτει κυρίως λόγω γραφικών, ο ήχος μένει στάσιμος άρα κάπως έτσι προέκυψε το 8.7 το οποίο δεν ήταν ακριβώς μέσος όρος αλλά συνυπολογιζόταν περισσότερο το gameplay.Γιατί δεν έβαζες στο CM και στα FM 3 ή 4; Και έβαζες 8 ή 9 ή 10.Αφού δεν έχει γραφικά και ήχο...
Μάλλον εσύ χρειάζεσαι γυαλιά φίλε μου γιατί σου θυμίζω για 3η φορά ότι στη βαθμολογία χρηστών πήρε 8 στο Gamespot από 2.000 και πλέον χρήστες! Άμα εσύ το βλέπεις άριστο δικαίωμά σου, βγάλε και το tetris για 10 αν θέλεις. Όσα χρόνια κι αν περάσουν με την λογική σου αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να παίρνουν 10 κι ας μην εξελίσσονται καθόλου. Δηλαδή έλεος!Προφανως το unreal δεν προκειται να βγει σε 2d engine γιατι δεν φτιάχτηκε γι'αυτό! Τι σχέση έχει ένα platform με ενα FPS...Και πραγματικά αν θεωρείς οτι τα γραφικά του Braid είναι έκτρωμα μάλλον θελεις γυαλια...Εκτώς αν το artistic στυλ σου σπαει τα νεύρα...Το braid δεν το φτιάξανε για να παρουν 10 στα γραφικα!!!Απορω αν το έχεις παιξει εστω μια φορα..Εγώ που έχω διαβάσει απόψεις χρηστών (και όχι βεβαια reviews) λένε οτι είναι κατενθουσιασμενοι ακόμα και από τα γραφικά θεωρόντας τα πανέμορφα...Γιατί απλά ,όπως λένε πολλοί ήθελαν να δουν και κατι που είναι διαφορετικό.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι σκατα τρεχει απο πισω απο ένα παιχνίδι...Το τι βλέπω εγώ και αν αυτό που βλέπω με γεμίζει και αν αυτό αρμοζει σε αυτό που θέλει να περασει αυτός που το έφτιαξε...Δε παει να είναι 2d ή 3d...
Τι σχέση έχουν τα γραφικά του Braid με τα γραφικά του Diablo! Τα γραφικά του Braid είναι για παιδάκια 5 ετών, κατάλαβέ το! Ειναι μονοδιάστατα γραφικά. Έκατσαν 2 άτομα κι έβγαλαν ένα παιχνίδι σε ένα μήνα και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Τα γραφικά του Diablo έχουν οπτικά εφέ, μεγάλη γκάμα σχεδιασμού στα όπλα, λεπτομερή σχεδιασμό στα περιβάλλοντα, ρεαλιστική κίνηση χαρακτήρων, ακόμα και σωστή απεικόνιση του πως πρέπει ο χαρακτήρας να...αναπνέει. Μην πάμε να συγκρίνουμε τα κατακάθια με το αριστούργημα.Μα πως λες οτι καλα κανουν και δεν χρησιμοποιούν full 3d επειδή "έτσι το θες" και απο την άλλη να θάβεις τα γραφικά του!!!!!!Δεν έίναι επειδή το συνήθισες!Επειδή έτσι σου αρεσει το παιχνίδι αυτό!Γιατί αυτό θελεις να σου περάσει!
Το Diablo 3 εφόσον δεν θα έχει καμια σοβαρή 3d engine "απαιτώ"να παρει κατω απο 8 ή 9...
Αλλά όχι εκείιι...Δεν είναι full 3d,δεν βάζει φωτιά στην καρτα μου να το θάψουμε!!!
Συμφωνώ στο αν ένα 3d FPS "που προσπαθει" να γινει οσο πιο αληθοφανες γίνεται και δεν τα καταφέρνει λόγω κακων (όχι άσχημων) γραφικών να θαφτει. Ένα παιχνίδι όμως που δεν θέλει να είναι αληθοφανές, αλλά έχει άλλη προοπτική από άποψη γιατί να βαθμολογείται για τα μη αληθοφανη γραφικά του; Γιατί ουσιαστικά δεν κοιτάζετε αν είναι όμορφα τα γραφικά ενός παιχνιδιού...Αλλά αληθοφανή...Το άσχημο απο το κακό έχει μεγάλη διαφορά...
Το Football Manager έχει μονίμως στο τσεπάκι ένα 10 στο gameplay (γιατί είναι άκρως εθιστικό) κι ένα 10 στην αντοχή (γιατί δεν τελειώνει ποτέ. Μπορεί να παίζεις μόνος για χρόνια ολόκληρα χωρίς να "γερνάς" στο παιχνίδι, να παίζεις με μικρές ή μεγάλες ομάδες, με τουρνουά εναντίον φίλων κτλ. Ότι είναι να χάσει θα το χάσει από τα γραφικά. Στον ήχο δεν μπορεί να γίνει κάτι, είναι manager game.
Από το 1995 περίπου.mordred wrote: Απο πότε τα δισδιάσταστα γραφικά απέκτησαν και ηλικία...
Είπα πιο πάνω ότι "Η βαθμολογία του Company of Heroes ήταν τόσο?" Ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά ή θες να μου βάλεις στο στόμα λόγια που δεν είπα?mordred wrote: Γραφικά: 10
Ήχος: 9
Gameplay: 9
Αντοχή: 9
Γενικά: 9.1
Μάλλον δεν θυμάσαι τι μπήκε σαν βαθμολογία...O φόβος του 10 μου μυρίζει...
Στο FM τα προηγούμενα χρόνια η SI δεν ήθελε να βάλει 3D. Ουσιαστικά η βαθμολογία των γραφικών ήταν ΜΟΝΟ για το περιβάλλον του. Εδώ μιλάμε για manager παιχνίδι. Τα περισσότερα σύγχρονα platform games έχουν κατά πολύ ανώτερα γραφικά απ' το Braid. Πάρε για παράδειγμα το LittleBigPlanet της Sony και θα καταλάβεις το μέτρο σύγκρισης σε σχέση με το Braid!Το fm που δεν έχει γραφικά μέχρι το 2009(και καλά κανει δεν πρεπει καν να βαθμολογείται γι αυτό το λόγο) δεν ξέρω γιατι παιρνει 8 και 9.Και την μόνη φορά που έχει παιρνει 6...Πολύ απλά γιατί στο fm δεν βαθμολογείς τα 3d γραφικά αλλά πως σου δείχνει πληροφορίες και με πιο τρόπο ακριβώς επειδή είναι manager game και ο δημιουργός του αν τα έβαζε θα χαλούσε τη μαγια (βλέπε 6 το 2009) γιατί δεν είναι αυτό που μετράει...
Στο braid που είναι Platform γιατί δεν γίνεται αυτός ο διαχωρισμός;...Ο δημιουργός του braid λοιπόν έφτιαξε ένα παιχνίδι που δεν δίνει βάση στα 3d γραφικά αλλά σε όμορφα 2d γραφικά γιατί εκει ήθελε να παει.Ηθελε να του δώσει άλλη μορφη...Πρέπει να κατακριθεί γιατί δεν χρησιμοποίησε 3d αφού δεν θα έβγαινε αυτό που ήθελε.Με το ζόρι δηλαδή;Δεν το θεωρώ άριστο.Ξαναλέω δεν το έχω παίξει! Για τα γραφικά του λέω και οτι είναι πολύ όμορφα κι ας είναι 2d...
Το καινούριο street fighter έχει γίνει διαμαχη αν είναι 3d ή 2d λες και αν καταλαβεις διαφορά θα γίνει κατι...Αν είναι 3d θα παρει 9 αν είναι 2d θα παρει 7 και ας μην βλέπαμε καμια διαφορα...