Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βαθμολογίες στα ξένα reviews

More
30 Nov 2015 20:19 #171896 by Νικολής Ασημάκης

Mystique wrote: Δυστυχως εκει λειτουργει καλυτερα το ακουσε το πριν το αγορασεις.

Παντού αυτό λειτουργεί καλύτερα, το δοκίμασε πριν αγοράσεις. Το 10 το δικό μου είναι η δική σου πατάτα και το παιχνίδι της δεκαετίας για σένα είναι το δικό μου "και ας με πλήρωναν, δεν θα το έπαιζα"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2015 22:29 #171905 by Κατερίνα Μαρίνου

Zaratoth wrote:

Mystique wrote: Δυστυχως εκει λειτουργει καλυτερα το ακουσε το πριν το αγορασεις.

Παντού αυτό λειτουργεί καλύτερα, το δοκίμασε πριν αγοράσεις. Το 10 το δικό μου είναι η δική σου πατάτα και το παιχνίδι της δεκαετίας για σένα είναι το δικό μου "και ας με πλήρωναν, δεν θα το έπαιζα"

Και μετα με λενε πειρατινα γιατι "δοκιμαζω" games η μουσικους "χειμαρρους". ;) Οταν αυτα ειναι 100% απαραιτητα για την αξιολογηση πιθανων αγορων.

More
01 Dec 2015 01:03 #171912 by Νικολής Ασημάκης

Mystique wrote:

Zaratoth wrote:

Και μετα με λενε πειρατινα γιατι "δοκιμαζω" games η μουσικους "χειμαρρους". ;) Οταν αυτα ειναι 100% απαραιτητα για την αξιολογηση πιθανων αγορων.

Εμ, η ίδια δουλειά γίνεται είτε με demo/trial είτε με το να δεις gameplay videos, stream κλπ χωρίς απαραίτητα να το κατεβάσεις το παιχνίδι.