Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικά περιοδικά για Games

Poll: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο περιοδικό για Games που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Pixel
9 15.5%
PC Master
25 43.1%
Games
10 17.2%
Game Pro
9 15.5%
User
No votes 0%
PS2 Official Magazine
2 3.4%
Computer Games Magazine
3 5.2%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
09 Jul 2007 02:41 #34936 by Kostas Kefallinos

Manos\ wrote:

JaCk_RiDeR\ wrote: πολυ δυσαρεστω νεω:( μου αρεσε το Game pro , To Games δεν ειναι πολυ καλο περιοδικο, δηλαδη οι κριτικες του δεν ειναι παντα σωστες, και παλυ κρημα:(

Εξαιρούνται οι παρόντες (Manos, Terminator) ή παίρνει κι εμάς η μπάλα?  :mrgreen:

καλα να παθει,το gamepro ηταν ο λογος που σταματισε το pixel

Μα ΚΑΜΙΑ σχεση! Το Pixel και το PC Master ήταν της Compupress. Τότε δόθηκε βάση στο PC Master και ήταν η εποχή που τα 3D στα PC οργίαζαν (το 1996 η Amiga και τα Mac είχαν ήδη μείνει πίσω) και καιρός για το Pixel να "κλείσει" τον ρομαντικό κύκλο του. Απλά έτυχε τότε να κλείσει το Pixel και να ανοίξει το Game Pro. Δεν σημαίνει ότι το ένα έφαγε το άλλο.

Οχι και καμια σχεση,δεν τα θυμάσαι καλα τα πράγματα
1)το pixel έκλεισε αρκετα αργοτερα απο την πρωτη δημοσίευση του gamepro
2)Το Gamepro οταν πρωτοβγηκε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2007 17:23 #34994 by Μάνος Γρυπάρης

kefallinos wrote: Καλα εκανε και έκλεισε και το pixel,άργησε κιόλας,ετσι που ειχε καταντήσει....

Το Pixel για πολλούς μπορεί να μην είχε να προσφέρει τίποτα αλλά εγώ θα σου πω μόνο τρία πράγματα.

Α)Ήταν το ΜΟΝΟ περιοδικό που ασχολούνταν με ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες. Έχεις δει εσύ κανένα περιοδικό σήμερα να ασχολείται με την Amiga και τις όποιες απειροελάχιστες εξελίξεις της? Η κανένα περιοδικό να ασχολείται με Mac? (οι Macάδες στην Ελλάδα έχουν 3-4 communities με forums) Πριν από κάτι μήνες είχα κάνει ρεπορτάζ για το Amigathering 7 στο Games και πραγματικά το χάρηκα.
Β)Ήταν το ΠΡΩΤΟ περιοδικό που έδωσε τεράστιο βήμα στον αναγνώστη! Θυμάμαι ήμουνα 12 χρονών και είχα στείλει γράμματα ένα σωρό. Όταν ένα από αυτά δημοσιεύτηκε έκανα τούμπες. Μιλάμε για ατελειωτες σελίδες με γράμματα αναγνωστών.
Γ)Ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ περιοδικό που έκανε τέτοια ανάλυση που για να το διαβάσεις ήθελες λεξικό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Jul 2007 17:24 #34995 by Μάνος Γρυπάρης
1)Δεν είπα το αντίθετο
2)Συμφωνώ
3)Θα τον ρωτήσω όταν θα ξαναπεράσω από το περιοδικό, αρκεί να μου πεις συγκεκριμένο τεύχος. Αλλά επειδή ξέρω τον Umberto χρόνια τώρα, ξέρω επίσης ότι δεν θα το έκανε ποτέ από μόνος του αν δεν του έδινε κάποιος αφορμή-σπόντα.
4)Για το 4 σου απαντάω στο topic των περιοδικών για να μην φύγουμε off-topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jul 2007 16:12 #35174 by Chiotelis

person\ wrote: To Gamepro παρουσίασε την έκδοση του παιχνιδιού για ps3,όχι για pc ούτε καν για 360,ενώ το pc master έχει δίκιο για το re4, το παιχνίδι στον υπολογιστή άγγιζε στο χειρισμό τα όρια της αθλιότητας σε σχέση με gamecube ή ps2...

1.μιλούσα για την pc εκδωση..
2.δεν είπα ποτε για το re4

Lobby Δευτέρα εως Πέμπτη

More
08 May 2008 11:26 #42161 by Βαλάντης
Το Pixel δεν το έπαιρνα γιατί είμαι μεταγενέστερος gamer(της κακιάς ώρας) αλλά εδώ και κανα δυο χρόνια που διάβαζα PC Master το βρίσκω αρκετά αξιόλογο περιοδικό το οποίο το σταμάτησα πριν 2 τεύχη γιατί ξαφνικά έφαγα μια λάμπα πως είναι ακριβό..

More
25 Jun 2008 18:38 #44109 by Stevepredator
Εμένα μου αρέσει περισσότερα από όλα το PS2 official magazine γιατί ασχολείτε ΜΟΝΟ με το ps2 psp και ps3 (δηλαδή τις κονσόλες που έχω) έχω δοκιμάσει και το pc master αλλά το θεωρώ πολύ μεγάλο και βαρετό για μένα αφού πολλές σελίδες ούτε καν τις καταλαβαίνω (lol)

Cause the only real predator is Stevepredator

More
26 Jun 2008 13:22 #44127 by Gabriel
pleon ego perno tetia periodika mono otan exei kati pou me endiaferei to dvd pou exoun poli spania dld to mono pou a3izei einai to total hacker me diafora

More
10 May 2020 15:20 #233910 by Sotiris Greece
Ώρα για ξεθάψιμο. :lol:

Με το PlayStation είχα ξεκινήσει και στην πορεία είχα πάρει Games και Game Pro. Τα έχω ακόμη τα περιοδικά και θα τα έχω εφόρου ζωής.