Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικά περιοδικά για Games

Poll: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο περιοδικό για Games που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Pixel
9 15.5%
PC Master
25 43.1%
Games
10 17.2%
Game Pro
9 15.5%
User
No votes 0%
PS2 Official Magazine
2 3.4%
Computer Games Magazine
3 5.2%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
06 Oct 2006 17:57 #20609 by Σταύρος
Εντάξει ρε συ sorry δεν είπα και τπτ κακό εξάλλου.
Το θέμα με τα pdf ισχύει εδώ και καιρό όπως εδώ και καιρό το σκέφτονται.
Νόμιζα πως το ανάφερες και εσύ...λάθος μου τελικά.
Anyway η ουσία είναι πως το όλο θέμα είναι προς συζήτηση από τους υπεύθυνους του pc master

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Oct 2006 00:50 #20612 by a Guest
Παίδες για δείτε κι αυτό:
www.ellhnismos.org/retro/forumdisplay.php?f=54%20

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Oct 2006 14:24 #20618 by a Guest

Manos wrote: Το Amigo-consoloπεριοδικό πως το εννοείς? Γιατί από το 1989 μέχρι το 1994 μόνο η Amiga υπήρχε στον χώρο των Computer Games και των σοβαρών εφαρμογών. Πριν βγουν τα Windows 95 δηλαδή. Μέχρι το 1996 υπήρχαν Amigάδες και στο μεγαλύτερο ποσοστό κονσολάδες (τότε οι κονσόλες είχαν πάρει το πάνω χέρι, όλοι είχαμε κονσόλα)

Το τελευταίο τεύχος που είχε κάποιο θέμα που με αφορούσε ήταν αυτό του Φεβρουαρίου 1994. Όσον αφορά στο τι υπήρχε από το 1989 μέχρι το 1994, απλά θα πώ ότι το να μην γνωρίζουμε κάτι δεν σημαίνει και ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει. Άλλωστε στον μακρόκοσμο δεν ισχύει η αρχή της απροσδιοριστίας... Ειδικά δε στον χώρο των σοβαρών εφαρμογών διαρκώς εμφανίζονται καινούριες commercial shareware freeware και open source όπως επίσης και καινούργια παιχνίδια, demos και hardware για atari και atari compatibles. Επαναλαμβάνω το ότι δεν γνωρίζουμε αν κάτι υπάρχει δεν σημαίνει και ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

More
08 Oct 2006 01:44 #20622 by Alx
Den prolava to palio Pixel alla kai to kainourgio den itan ashimo esto kai an kratise molis ena hrono, eihe oraia arthra kai kala reviews/previews sin egira nea. Parapono mono einai oti eiha paratirisei oti kapoia afieromata tou itan metafrasi apo xena periodika [ntaxei kai alli to ehoun kanei :P ] Pantos apo ta ipoloipa an einai gia console games to gamepro aki gia pc to pc master. Telos gia to games ouden sholio

More
08 Oct 2006 11:09 #20625 by and
PC MASTER δαγκωτό. Eπειδη ασχολειται και με αλλα πραγματα , εκτος του gaming .

More
08 Oct 2006 13:24 #20626 by Μπάμπης Κάιδος
Ποτέ δε μου άρεσαν ιδιέτερα τα περιοδικά για games. Διαβαζα για κανα χρόνο το pcmaster πριν πολλα πολλα χρόνια αλλά βαρέθηκα σύντομα. Αυτό που διάβαζα συχνα τα πρώτα χρόνια μου στα PC είναι το CHIP. Δεν είχε σταθερή στήλη για games και αφορούσε περισσοτερο την τεχνολογια. Του έμεινα πιστός για 2 περίπου χρόνια. Μετα ήρθε το intenet και όλα είναι λίγο πολυ γνωστά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτών τον περιοδικών είναι η επαναλιψιμότητα τους. Αν είσαι τακτικός αναγνώστης νιώθεις ότι διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Ειδικά τα θέματα του εξώφυλλου επαναλαμβάνονται σε τακτα χρονικά διαστήματα. "Τα 100 απαραίτητα gadjets για την παραλία", "Ολα οσα θελετε να ξερετε για τα cd-rom" "Όλα για τα motherboards" "Το γρήγορο internet είναι εδώ" είναι μερικά standar επαναλαμβανόμενα "αφιερόματα". Οκ, είναι ενδιαφέροντα για κάποιον που διαβάζει περιστατσιακά και δεν τα έχει ξαναδεί, αλλά εγώ έχω διαβάσει 10 φορές για τα "χρωματιστα βιβλία" των cd-rom, 100 φορες πως λειτουργεί η ADSL κοκ. Θέλω να πω ότι αν διαβάσεις τακτικά ένα περιοδικό για ένα περίπου χρόνο έχεις αποκτήσει ότι γνώση μπορεί να σου προσφέρει. Μετά το μόνο που θα σε ενδιαφέρει θα είναι το τετρασέλιδο της επικερότητας (η οποία συνήθως έχει μπαγιατεύσει λόγω του χρόνου περνάει από το pc του συντάκτη ως το περίπτερο), τα reviews (αν είναι περιοδικό για παιχνίδια) ή τα συγκριτικά τεστ.

Δεύτερο πρόβλημα νομίζω ότι είναι η μεγάλη γενικότητα τους που είναι αυτονόητη αφού προσπαθούν να πάρουν όσους μπορούν από το μικρό ούτως ή άλλως κοινό. Χαρακτηριστικά για το pcmaster: μου ήταν αδιάφορο το 10+ σέλιδο για card games, ήταν άχρηστο το τετρασέλιδο με λύσεις και cheats (αλήθεια ποιος περιμένει δυο μήνες για να μάθει πως να προσθέτει 1000gold ή πως να περάσει τον diablο;) το multiplayer εξασέλιδο δε με αφορούσε κτλ. Κάποιον άλλο μπορεί να τον ενδιέφεραν όλα αυτά και να μην τον αφορούσαν τα tech news και οι συνδιασμοί είναι ατέλιωτοι. Οι περισσότεροι χρήστες όμως κατέληγαν να διαβάζουν 15-20 σελίδες και μετά στο ντουλάπι. Αντίθετα περιοδικά πιο ειδικού τύπου επικεντρόνονται σε πιο συγκεκριμένο κοινό το οποίο μπορούν να διατηρούν αναλύωντας εις βάθος θέματα τα οποία ούτως ή άλλως τα ενδιαφέρει (περιοδικά πχ για linux ή για RPGs, κυρίως από το εξωτερικό).

Τρίτο πρόβλημα είναι σε συνδιασμό με τα δυο παραπάνω η εξωφρενική τιμή που έχουν. Μου φένεται αδιανόητο να δίνω 5-6Ε για να αγοράσω 30 σελίδες διαφημήσεων και 20 σελίδες περιεχομένου (που με ενδιαφέρει) ειδικά όταν μπορώ να το βρω πιο φρέσκο αλλά και με όση λεπτομέρια θέλω χωρίς άμεσο (και εξωφρενικό) κόστος (internet). Αφού ομως κυκλοφορούν ακόμη σημένει ότι κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα να το αγοράσουν.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
08 Oct 2006 18:13 #20634 by a Guest
egw lew pc master mporei na min exei kala free paixnidia :lol:

More
08 Oct 2006 19:07 #20638 by Σπύρος Κλαουδάτος

JeffHardy\ wrote: egw lew pc master mporei na min exei kala free paixnidia :lol:

More
19 Feb 2007 19:50 #27447 by theos
Εικόνες και video από το computer show της ΕΤ1
www.freewebs.com/theosagras

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
20 Feb 2007 17:06 #27542 by a Guest
μμμμμ Computer Games Magazine απ'έξω?!?!?

Εντάξει τα χαλάει λίγο στο όνομα αλλα είναι ΑΡΤΙΑ ( :P ) οργανωμένο ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ενημερωμένο και γενικά, για (PC)Games είναι ο Guru!!!

αφήστε τα παιχνίδια δώρο που δίνει