Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικά περιοδικά για Games

Poll: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο περιοδικό για Games που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Pixel
9 15.5%
PC Master
25 43.1%
Games
10 17.2%
Game Pro
9 15.5%
User
No votes 0%
PS2 Official Magazine
2 3.4%
Computer Games Magazine
3 5.2%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
20 Feb 2007 17:14 #27545 by Νικολής Ασημάκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2007 17:49 #27550 by Χρήστος Αρχοντάκης
Λοιπον,το PIXEL δεν το διαβασα ποτε μου γιατι ποτε εκεινη την εποχη δεν ειχα ασχοληθει με τους υπολογιστες και δεν διαβαζα περιοδικα.Αρχισα να διαβαζω περιοδικα απο το 1999 οπου προτοξεκινησα με το PCMAGAZINE αλλα επειδη ηταν και συνεχιζει να ειναι περιοδικο του hardware το εγκατελειψα.Μετα ανακαλυψα το PCMASTER ασχετα αν διενυε πολλα χρονια στο χωρο του gaming.Ετσι λοιπον εδω και 7 συναπτα ετη διαβαζω ανελειπως PCMASTER.Ειναι το περιοδικο που καλυπτε και συνεχιζει να καλυπτει ολους τους τομεις του gaming,και σε hardware αλλα και σε software.Επισης δεν γινοταν να μην ημουν μελος του φορουμ του.Ειμαι μελος του εδω και ενα χρονο.Ειναι απο τα περιοδικα που δεν μενουν στασιμα.Εχει καποιες μονιμες στηλες και παραθετει συχνα αφιερωματα σε events κ.α.Νομιζω ομως οτι καλυτερα θα μας τα πει ο Σκιαννης που ειναι και εκ των εσω και εχει και μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για το συγκεκριμενο περιοδικο.

More
20 Feb 2007 19:53 #27568 by Σπύρος Κλαουδάτος
To PC Master απο την αλλαγη αρχισυντακτη και μετα βελτιωθηκε πολυ. Νεες πιο ενδιαφερουσες στηλες, διαφορετικο interface και παω απο ολα οχι και τοσο υπερβολικες βαθμολογιες, που για μενα ηταν το μεγαλυτερο αρνητικο του.

Προσωπικα (αν και μιλαμε για Ελληνικα εδω αλλα δε πειραζει) απο περσι ειμαι συνδρομητης στο Αμερικανικο Game Informer, το οποιο παιδια ειναι κλασσεις ανωτερο απο οποιοδηποτε Ελληνικο. Καμμια σχεση.

More
20 Feb 2007 23:52 #27611 by Μάνος Γρυπάρης
Στο γκάλοπ προστέθηκαν τα PS2 Official Magazine και Computer Games Magazine.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Feb 2007 11:39 #27627 by Kostas Giagias
Εγώ είπα... PIXEL!!!, αν και το πρώτο μου κείμενο ήταν στο PC Master (μετά πήγα και στο PIXEL)...

Αλλο δέσιμο όπως και να το κάνεις... Καινοτομία σε όλους τους τομείς... Το PC Master ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του παιχνιδιάρικου PIXEL και του "επαγγελματικού" Computer Για Ολους...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
07 Mar 2007 19:11 #28622 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παιδια θα βγω λιγο off topic αλλα μηπως εχει κανει κανεις subscribe στο Gameinformer??? Αξιζει το περιοδικο ή να μην τα παραγγειλω???

More
07 Mar 2007 19:17 #28623 by Σπύρος Κλαουδάτος
Eγω ειμαι συνδρομητητς του εδω και ενα χρονο. Ειναι κλασεις ανωτερο απο οποιοδηποτε Ελληνικο και καθε μηνα εχει μια τεραστια αποκλειστικοτητα. Παρτο χωρις δευτερη σκεψη.

More
07 Mar 2007 23:59 #28649 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Thanx!! Και το ειπες 2 post πιο πανω αλλα δεν το ειδα!!

More
08 Mar 2007 00:43 #28653 by nickos
Σίγουρα το Pixel είναι απο τα καλύτερα περιοδικά για games που έχουν κυκλοφορησει (και η μετενσαρκωση του το Play On ια χαρά ήταν αλλά κάπου το έχασε) αλλά σήμερα τα περιοδικά για games είναι ελάχιστα (και ειδικά για consoles) και αναγκαστηκά νομίζω ότι το Games είναι καλύτερο και το λιγότερο μεροληπτικό (μην ανοίξω το στομα μου για την μεροληψία και την "αντικειμενικότητα" του GamePro...) :twisted:

More
08 Mar 2007 00:54 #28654 by Σπύρος Κλαουδάτος
Kωσταντινε πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο και να τα κανονισεις, δε γινεται απο το site γιατι εισαι internation συνδρομητης. Θα στα πουν ολα αυτοι.

Οποτε παιρνεις τηλεφωνο στη Μινεσοτα