Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικά περιοδικά για Games

Poll: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο περιοδικό για Games που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Pixel
9 15.5%
PC Master
25 43.1%
Games
10 17.2%
Game Pro
9 15.5%
User
No votes 0%
PS2 Official Magazine
2 3.4%
Computer Games Magazine
3 5.2%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
20 Apr 2007 15:22 #30358 by Μάνος Γρυπάρης
Random-NPC καλησπέρα. Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνουμε ότι είσαι ψαγμένος χρήστης και είναι χαρά μας να σε έχουμε στο forum.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2007 17:43 #30424 by Στέλιος Αβραμίδης
Καταρχήν να πω κάτι στον freak.Ενα review δεν γίνεται να είναι αντικειμενικό.Γιατί ενα review είναι η άποψη ενός συντάκτη για το παιχνίδι.Δηλαδή αν του άρεσε ή όχι.Αυτό πως γίνεται να είναι αντικειμενικό?Βέβαια για τα γραφικά μπορείς να βάλεις μια άλφα αντικειμενικότητα(καθώς είναι και λίγο τεχνικό) αλλά και πάλι ενώ to lineage έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το wow,τεχνικά, πολλοί προτιμούν του wow "γιατί τους αρέσουν".Αντε βγάλε άκρη.

Βέβαια μπορεί ένας συντάκτης να θάβει παιχνίδια συνέχεια που εσύ πιστεύεις οτι είναι καλά.Τότε πολύ απλά δεν θα πάρεις το περιοδικό και δεν θα τον εμπιστευείς ξανά για την αγορά σου.

Ο τσουρινάκης είναι ΠΟΛΥ παλιός.Φαίνεται από τι παιχνίδια κάνει αναφορές.Και κάθε παιχνίδι το ψαχνει.Αλλά απλά στις βαθμολογίες... κατά βάθος του αρέσει κάθε rpg και adventure και ας είναι και μέτριο για αυτό και βάζει πάντα... οτι να ναι.

Μανο το ξέρω οτι οι συντάκτες είναι και αυτοί άνθρωποι και λογικό πολλές φορές ένα παιχνίδι να μην "ψάχνεται καλά".Αλλά απλά διαφωνώ κάθετα με τις εικόνες σε βάρος του κειμένου.Και για αυτό ξέρω οτι δεν φταίνε οι συντάκτες.Δεν έχω κάτσει να τις μετρίσω αλλά είμαι σίγουρος οτι αν μετρήσω τις λέξεις τα νέα άρθρα είναι σημαντικά μικρότερα από τα παλία.Και άμα ένα άρθρο κόβεται τι να σου κάνει ο συντάκτης?Θα τα πει πιο "πεταχτά".Ξαναλέω παλιά τα άρθρα ήτανε 4-σέλιδα και 6-σέλιδα ενώ τώρα είναι 2-σέλιδα και 4-σέλιδα.Εκ των οποίων η πρώτη σελίδα είναι σχεδόν πάντα είτε μια μεγάλη εικόνα έιτε έχει εικόνα στα 3/4 της σελίδας.Kαι με πολλές εικόνες παντού.Βρε παιδί μου θυμάμαι οτι στο HOMM3 ο Μπέλλος είχε... περιγραφές για κάθε κάστρο μυθιστοριματικές.Στο grim fandago είχε ολόκληρο πλαίσιο με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.Ολα αυτά μετράνε σε "βάζουν" στο κλίμα.Διάβαζα ένα άρθρο και ένιωθα οτι μου είχε μιλήσει ένασ φίλος μου γι αυτό.

Τι να πω μπορεί να είναι τώρα πιο εντυπωσικά τα άρθρα στην εμφάνιση αλλά εμένα δεν μου αρέσουν.Ετσι και αλλίως screenshots για ενα παιχνίδι βρίσκει κανείς παντού με... το κιλό.Εμπιρειστατωμένες απόψεις όμως τρέχα γύρευε.

Επειδή από οτι κατάλαβα δούλευες και εσύ στο Pc Master ποιος ήσουνα?

Εδώ πρέπει να γράψω κάτι βαρύγδουπο?

More
23 Apr 2007 02:42 #30499 by Μάνος Γρυπάρης
Ανάλογα με το περιοδικό και τον αρχισυντάκτη. Στο Pixel τα reviews ήταν 1-2 σελίδες. 4σέλιδα και πάνω σε παλιά περιοδικά τύπου Pixel, User κτλ. δεν μπορώ να θυμηθώ. Σήμερα, στο Games το παιχνίδι του μήνα είναι 4 σελίδες. Η έστω 3, γιατί η πρώτη σελίδα είναι η εικόνα κι η επικεφαλίδα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 May 2007 23:51 #31216 by Νίκος Θεοδωρής
Παιδιά το μόνο περιοδικό που έχω αγοράσει είναι το pc master ..Ποιο θα προτείνατε σε κάποιον που θέλει να ενημερώνεται για εξελίξεις στην τεχνολογία

More
11 May 2007 00:14 #31217 by Dimitris Kapeleris
Το pcmaster γιατί μου αρέσει συνολικά. Το dvd που δίνει, η μεγάλη ύλη και η εικόνα του εσωτερικού του.

More
15 May 2007 13:14 #31452 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Επειδή ο καθένας κρίνει με τις αναμνήσεις του, σίγουρα το pixel εκτός από ένα περιοδικό, αποτελεί για μένα την είσοδο μου ως αναγνώστη, στον ειδικό τύπο, που αφορά τα video games...

Το πρώτο περιοδικό όμως που άρχισα να αγοράζω συστηματικά, επειδή πλεόν ήμουν 12 ετών και είχα τα χρήματα να το κάνω, ήταν το game pro, το οποίο κοντά στο '96, ήταν για μένα κορυφαίο...

Από εκεί και πέρα κάθε γνώμη είναι σεβαστή...

More
15 May 2007 17:34 #31476 by Δημήτρης Σκιάννης
Το PC Master ξεκαθαρίζουμε ότι είναι περιοδικό κυρίως για games και έχει μερικές στήλες για hardware/software κ.λπ.,είναι απαραίτητες για ενα συνολικά άρτιο αποτέλεσμα...Ψέματα βέβαια δεν θα πώ επειδή είμαι συντάκτης,είναι προφανές ότι όποιος θέλει περισσότερα για hardware μπορεί εύκολα να αγοράσει το PC World που για μένα είναι top στον τομέα του...Αλλά ύλη που αφορά games (reviews,previews,μηνιαίες στήλες κ.λπ.) σαν του PCM δεν νομίζω να βρείτε σε άλλο ελληνικό περιοδικό...Από την πλευρά μου προσπαθώ να καλύψω όσους ενδιαφέρονται και για h/w και αγοράζουν το pcm...Το target group βέβαια είναι μικρό ηλικιακά,οπότε αρκετές φορές πρέπει να γράφουμε σαν να απευθυνόμαστε σε αρχάριους (έτσι είναι άλλωστε),όμως ενίοτε πέφτει και κανένα δυσκολοχώνευτο αναλυτικό αρθράκι,όπως αυτό που πιθανότατα θα δείτε στο τεύχος Ιουλίου... :wink:

More
04 Jun 2007 20:23 #32820 by dfsaf
Ψήφισα Computer Games Magazine
Πολλά Previews και Reviews
ωραίες μόνιμες στήλες
και τέλεια άρθρα

More
21 Jun 2007 03:21 #33591 by Chiotelis
εγω απο την αλλη δεν θα ψηφίσω τίποτα... γιατι για να κάνεις ενα περιοδικό και να έχεις άποψη είναι ευθύνη. Και όλα τα περιοδικά που αναφέονται έχουν δίξει κατα καιρους διγματα ερασιτεχνισμου.. πλέον δεν παρακολουθώ κανένα απο τα ελληνικά περιοδικά...
Ας θυμηθούμε μερικές all time classic stigmes
-Το PC master κανει ερώτηση στην παρουσίαση του hitman ενοχλημένο που δέν υποστιρίζει multiplayer! Όταν η απάντηση είναι οτι "δεν μπορουν να υπαρξουν δύο hitman" τους φάνηκε γελία.
-Το Περιοδικό GamePro παρουζιάζει το παιχνίδι oblivion ενα χρόνο μετά την κυκλοφορεία του.
-Walkthrough tou resident evil 2 apo games αναφέρει "Χρόνος ολοκλήροσης 28 ωρες!!!!"
- Το pc master βάζει 99% στο DOOM 3 ..στο επόμενο τεύχος ανακαλύπτει οτι το HL2 είναι καλύτερο και απλα του βάζει 101%!!!
-Το gamepro δεν βαθμολογεί το zelda windwaker γιατι "Τις εμπειρίες δε τισ βαθμολογείς!!! Τις ζείς!!!!"
-Σε review του pc master για το Resident evil αναφέρει οτι του βάζει χαηιλή βαθμολογια

Lobby Δευτέρα εως Πέμπτη

More
21 Jun 2007 10:31 #33596 by Χριστόφορος
To Gamepro παρουσίασε την έκδοση του παιχνιδιού για ps3,όχι για pc ούτε καν για 360,ενώ το pc master έχει δίκιο για το re4, το παιχνίδι στον υπολογιστή άγγιζε στο χειρισμό τα όρια της αθλιότητας σε σχέση με gamecube ή ps2...

PSN: personGR