Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικά περιοδικά για Games

Poll: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο περιοδικό για Games που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Pixel
9 15.5%
PC Master
25 43.1%
Games
10 17.2%
Game Pro
9 15.5%
User
No votes 0%
PS2 Official Magazine
2 3.4%
Computer Games Magazine
3 5.2%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
10 Mar 2007 20:14 #28771 by ClaireRedfield
Ψηφίζω PC Master, γιατί βασικά είναι αυτό που έχω αγοράσει περισσότερες φορές, οπότε μπορώ ευκολότερα να εκφέρω γνώμη. Επιπλέον έχει δώσει κατά καιρούς πολλά κλασικά παιχνίδια

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2007 23:02 #30213 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλα οι τυποι στο Games ειναι ανιδεοι ή δεν εχουν παιξει ποτε games ή ειναι βλακες ή απο καπου τα παιρνουν ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ REVIEW ΓΙΑ FOOTBALL Κ ΔΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Ακουστε κ γελαστε,,,,, Resistance Fall of Man-->95% ](*,)  :massacre:  :papas:  :axe:

:great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :great laugh2:  :rolla:  :rolla:  :rolla:  :rolla:  :rolla:

ΕΛΕΟΣ αν ειναι ποτε δυνατον αν ηταν ετσι το gears 105%.

Εχω κανει 2 χρονια prof. αλλα η τιμη μου φανηκε πολυ χαμηλη για 12 τευχη......Κ δν καταλαβα τι προβλημα εχεις εσυ????

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Apr 2007 08:03 #30239 by a Guest

Στο subscribe που πηγα μου εβγαλε να πληρωσω 24$ για 24 issues τα οποια δεν καταλαβα τι ειναι.

LoL fteak27,αν δεν ξέρεις οτι issues σημαίνει τεύχη μην κάνεις τον κόπο να γίνεις συνδρομητής σε αγγλόφωνο περιοδικό.
Εκτός αν θές να περνάς μια μέρα κάθε μήνα με το λεξικό στο χέρι

More
18 Apr 2007 13:22 #30248 by Μάνος Γρυπάρης

freak27\ wrote: Καλα οι τυποι στο Games ειναι ανιδεοι ή δεν εχουν παιξει ποτε games ή ειναι βλακες ή απο καπου τα παιρνουν ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ REVIEW ΓΙΑ FOOTBALL Κ ΔΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Ακουστε κ γελαστε,,,,, Resistance Fall of Man-->95% ](*,)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Apr 2007 15:13 #30254 by Χριστόφορος
Βασικά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.Εαν ο κριτής,θεώρησε πως το resistance είναι παιχνίδι που αξίζει αυτή τη βαθμολογία,δικαίωμα και μαγκιά του,δεν μπορείς να βγαίνεις εσύ και να τον κοροιδεύεις σε δημόσια forums.

PSN: personGR

More
19 Apr 2007 23:49 #30329 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Υο κ εγω συμφωνα με αυτα που ειπε μπορω εκ του ασφαλους να πω οτι δν ξερουν τι τους γινεται.Και το λεω γιατι αφου εβαλε στο resistance 95% το εξωμοιωνει με το gears το οποιο αν θυμαμαι μρεπει να ηταν 1-2 μοναδες πανω.Τωρα οποιος κανει αυτο το λαθος ειναι ΧΑΖΟΣ.Δεν χωραει αμφισβητηση κ αντε να πω νταξει δεν ξερει ο τυπος δεν ασχολειται με games παει στο καλο...αλλα συντακτης τωρα να κανει αυτη την μαλα***???

Κ οσο για τον Σπυρο ο οποιος αρχισε να γραφει τωρα προσφατα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας ανθρωπος με κριτικη κ αντικειμενικοτητσα γι αυτο αλλωστε ακουω console wars,γιατι εχει λογικα επιχειρηματα ο ανθρωπος ξερει,γνωριζει,ασχολειται,δεν λεει ανακριβειες.Παω να δω αν εχει κανει καποιο review!!!!!!

More
20 Apr 2007 04:09 #30335 by Στέλιος Αβραμίδης
Lol...

Καταρχήν το τοπικ είναι άκυρο γιατί έχει το PS2 π.χ εγώ είναι για playstation.Δεν μπορείς να το συγρίνεις με το PC master ξέρω εγώ που είναι για υπολογιστές.Είναι σαν να συγκρίνεις πορτοκάλια με αγγούρια.

Και το λεω γιατι αφου εβαλε στο resistance 95% το εξωμοιωνει με το gears το οποιο αν θυμαμαι μρεπει να ηταν 1-2 μοναδες πανω.Τωρα οποιος κανει αυτο το λαθος ειναι ΧΑΖΟΣ

Μάλιστα και εσύ υποθέτω πως είσαι... πόσο?13? Πέρα από την λογική του "Αυτός δεν έβαλε την βαθμολογία που ήθελα και είναι ΚΑΚΟΣ" θα σου δώσω μια συμβουλή:Μην κολλάς στις βαθμολογίες.Οι ίδιοι οι συντάκτες και του PC Master και του Computer Games(αυτά διαβάζω για τα άλλα δεν ξέρω) έχουν πει πολλές φορές οτι δεν θέλουν να βάζουν βαθμολογίες.

Ενα review σκοπό έχει να σου πει την άποψη που έχει ο συντάκτης για το παιχνίδι,την εντύπωση που του σχημάτισε και όχι να να σου πει "8/10 πήρε πάρτο".Ο Τσουρινάκης ειδικά έβαζε άκυρες βαθμολογίες που δεν συμφωνούσαν με τον μέσο όρο και έλεγε οτι "εμένα για τόσο μου κανε".Μαγκιά του.Αν σου αρέσουν τα γραφόμενα ενός συντάκτη με γεια και χαρά σου να τον εμπιστεύεσαι.Αν όχι και πάλι δικαίωμα σου είναι.Στην τελική αν δεν πιστεύεις οτι εσύ και οι συντάκτες έχετε ίδια γούστα απλά δεν παίρνεις το περιοδικό και ησυχάζεις.

Στα περιοδικά τώρα.

Το pixel δεν το διάβασα.Ημουν πιο μικρός.Το PC Master κάποτε ήταν καταπληκτικό.Μετά ή μεγάλωσα εγώ ή μικρίνε το κοινό δεν ξέρω.Ενα από τα δυό.Βασικά το κυριότερο ήτανε οτι μίκρηναν πολύ τα άρθρα για τα παιχνίδια σε βάρος των εικόνων και οτι έφυγαν διάφοροι συντάκτες που μου άρεσαν (Σωτήρης Μπέλλος,Τουλιάς,Φουρνιστάκης ακόμα και ο Καφούρος).Το κυριότερο είναι οτι πλεον ένα άρθρο μου θύμιζε απλά διαφημιστκό.Δηλαδή λέει "γραφικά οκ,ήχος καλός,gameplay οκ".Δεν έχει αυτό το "κάτι".Παλιά στα άρθρα ο συντάκτης δεν σου έδινε την εντύπωση οτι έγραφε άρθρα.Αλλά οτι έιχε παίξει ένα παιχνίδι το γούσταρε ή όχι και σου μίλαγε για αυτό.Οπως εσύ μιλάς με τους φίλους σου για ένα παιχνίδι.Σου έλεγε για τα units του,για κόλπα που έκανε,για τον...καημό του που δεν πέρασε μια αποστολή.Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα άρθρα για το KKND2 και το Ηeroes 3.Ο άνθρωπος το έπαιζε επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕ.Τώρα πια εμένα τα άρθρα μου φαίνονται... ξερά.

Το Computers Games έχει και αυτότο ίδιο πρόβλημα κατ'εμέ στα άρθρα.Δηλαδή είναι απλώς κάποιος που το έπαιξε...στα πεταχτάα για να γράψει το review.Τουλάχιστον το computer games βέβαια έχει πολύ ωραία άρθρα και μόνιμες στήλες.Απευθύνεται βέβαια και σε μεγαλύτερα ηλικιακά αναγνωστικό κοινό.

Εδώ πρέπει να γράψω κάτι βαρύγδουπο?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
20 Apr 2007 08:28 #30351 by a Guest

Μάλιστα και εσύ υποθέτω πως είσαι... πόσο?13? Πέρα από την λογική του "Αυτός δεν έβαλε την βαθμολογία που ήθελα και είναι ΚΑΚΟΣ" θα σου δώσω μια συμβουλή:Μην κολλάς στις βαθμολογίες.Οι ίδιοι οι συντάκτες και του PC Master και του Computer Games(αυτά διαβάζω για τα άλλα δεν ξέρω) έχουν πει πολλές φορές οτι δεν θέλουν να βάζουν βαθμολογίες.

Ενα review σκοπό έχει να σου πει την άποψη που έχει ο συντάκτης για το παιχνίδι,την εντύπωση που του σχημάτισε και όχι να να σου πει "8/10 πήρε πάρτο".Ο Τσουρινάκης ειδικά έβαζε άκυρες βαθμολογίες που δεν συμφωνούσαν με τον μέσο όρο και έλεγε οτι "εμένα για τόσο μου κανε".Μαγκιά του.Αν σου αρέσουν τα γραφόμενα ενός συντάκτη με γεια και χαρά σου να τον εμπιστεύεσαι.Αν όχι και πάλι δικαίωμα σου είναι.Στην τελική αν δεν πιστεύεις οτι εσύ και οι συντάκτες έχετε ίδια γούστα απλά δεν παίρνεις το περιοδικό και ησυχάζεις.

Well said
My thoughts exactly

¨Οσο γι'αυτά που λές για το pcmaster σαφώς και έχεις ένα δίκιο,υπάρχει όμως και η περίπτωση κάποιο game να μην ενθουσιάσει καθόλου τον Reviewer, να είναι πατάτα βρε αδερφέ,οπότε να μην μπορεί να μεταδώσει στο άρθρο του αυτό το κλίμα που λές γιατί πολύ απλά δεν το νιώθει.
Οκ,κι εμένα μ'άρεσαν οι Καφούρος,Φουρνιστάκης και σια αλλά και η νέα γενιά αξίζει πιστεύω.
Και επειδή τους περισσότερους τους έχω γνωρίσει μπορώ να σου πώ οτι είναι όλοι φανατικοί gamers σαν κι εμάς,κανείς τους απ'όσο ξέρω δεν το βλέπει σαν κάτι που πρέπει να γίνει στα πεταχτά για να τελειώνουμε...

More
20 Apr 2007 11:20 #30353 by Στέλιος Αβραμίδης
Βασικά κοίτα δεν λέω οτι η νέα γενιά είναι καλή.Το θέμα είναι οτι και να μην του άρεσε ένα παιχνίδι παλιά πάλι σε έκανε να πιστέψεις οτι ήταν κάποιος που σου μίλαγε για ένα παιχνίδι.Για μένα το τραγικότερο λάθος είναι οτι μειώσανε πολύ τα reviews σε μέγεθος.Πανε τα εξασέλιδα τώρα πια 4-σελιδα και 2-σέλιδα.Βάλε και οτι έχει τεράστιες εικόνες(εκείνη η τεράστια που βάζανε για άνα φεγγάρι με την οθόνη του παιχνιδιού και καλά να σου δείξει το HUD τι να σου πω δηλαδή).Εμ που να προλάβεις να πεις απόψεις για ένα παιχνίδι.Δε λέω πιο εντυπωσιακό αλλά από ουσία... χμμμμ.Ειδικά στα pre-view αντε γεια.Πάρε μια ΤΕΣΡΑΣΤΙΑ εικονα να και κουτσικο κειμενάκι με δυο λόγια για το παινχίδι.

Μπορεί να είναι και οι αναγνώστες που ζητάνε τέτοια ξέρω εγώ?Θυμάμαι κάποτε είχε στήλη για Linux και προγραματισμό C++.Τώρα πάνε αυτά πλέον αφιερώνουν μια στήλη για να εξηγούνε πως να αποσυμπιέσεις ένα αρχείο.Δε λέω καλά είναι και αυτά(άμα δεν τα ξέρει ο άλλος πως να το κάνουμε) αλλά απλά δεν εκφράζουν εμένα.

Οι στήλες που μου αρέσουν ακόμα είναι the Dark side of gaming,user power και μεταξύ μας.

Εδώ πρέπει να γράψω κάτι βαρύγδουπο?

More
20 Apr 2007 11:42 #30355 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλα ντεεεεεεε!! Μη με φατε κιολας!!κ οχι δεν ειμαι 13.......μερικα χρονακια παραπανω απλα ο λογος που το ποσταρα ηταν για να δειξω οτι δεν ειναι να εμπιστευεσαι τις κριτικες των αλλων σε συγκεκριμενα περιοδικα.Υποτιθεται οτι ο συντακτης θα εκφρασει μια γενικη εικονα του παιχνιδιου αντικειμενικα για να εχει ο κοσμακης