Lol...
Καταρχήν το τοπικ είναι άκυρο γιατί έχει το PS2 π.χ εγώ είναι για playstation.Δεν μπορείς να το συγρίνεις με το PC master ξέρω εγώ που είναι για υπολογιστές.Είναι σαν να συγκρίνεις πορτοκάλια με αγγούρια.
Και το λεω γιατι αφου εβαλε στο resistance 95% το εξωμοιωνει με το gears το οποιο αν θυμαμαι μρεπει να ηταν 1-2 μοναδες πανω.Τωρα οποιος κανει αυτο το λαθος ειναι ΧΑΖΟΣ
Μάλιστα και εσύ υποθέτω πως είσαι... πόσο?13? Πέρα από την λογική του "Αυτός δεν έβαλε την βαθμολογία που ήθελα και είναι ΚΑΚΟΣ" θα σου δώσω μια συμβουλή:Μην κολλάς στις βαθμολογίες.Οι ίδιοι οι συντάκτες και του PC Master και του Computer Games(αυτά διαβάζω για τα άλλα δεν ξέρω) έχουν πει πολλές φορές οτι δεν θέλουν να βάζουν βαθμολογίες.
Ενα review σκοπό έχει να σου πει την άποψη που έχει ο συντάκτης για το παιχνίδι,την εντύπωση που του σχημάτισε και όχι να να σου πει "8/10 πήρε πάρτο".Ο Τσουρινάκης ειδικά έβαζε άκυρες βαθμολογίες που δεν συμφωνούσαν με τον μέσο όρο και έλεγε οτι "εμένα για τόσο μου κανε".Μαγκιά του.Αν σου αρέσουν τα γραφόμενα ενός συντάκτη με γεια και χαρά σου να τον εμπιστεύεσαι.Αν όχι και πάλι δικαίωμα σου είναι.Στην τελική αν δεν πιστεύεις οτι εσύ και οι συντάκτες έχετε ίδια γούστα απλά δεν παίρνεις το περιοδικό και ησυχάζεις.
Στα περιοδικά τώρα.
Το pixel δεν το διάβασα.Ημουν πιο μικρός.Το PC Master κάποτε ήταν καταπληκτικό.Μετά ή μεγάλωσα εγώ ή μικρίνε το κοινό δεν ξέρω.Ενα από τα δυό.Βασικά το κυριότερο ήτανε οτι μίκρηναν πολύ τα άρθρα για τα παιχνίδια σε βάρος των εικόνων και οτι έφυγαν διάφοροι συντάκτες που μου άρεσαν (Σωτήρης Μπέλλος,Τουλιάς,Φουρνιστάκης ακόμα και ο Καφούρος).Το κυριότερο είναι οτι πλεον ένα άρθρο μου θύμιζε απλά διαφημιστκό.Δηλαδή λέει "γραφικά οκ,ήχος καλός,gameplay οκ".Δεν έχει αυτό το "κάτι".Παλιά στα άρθρα ο συντάκτης δεν σου έδινε την εντύπωση οτι έγραφε άρθρα.Αλλά οτι έιχε παίξει ένα παιχνίδι το γούσταρε ή όχι και σου μίλαγε για αυτό.Οπως εσύ μιλάς με τους φίλους σου για ένα παιχνίδι.Σου έλεγε για τα units του,για κόλπα που έκανε,για τον...καημό του που δεν πέρασε μια αποστολή.Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα άρθρα για το KKND2 και το Ηeroes 3.Ο άνθρωπος το έπαιζε επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕ.Τώρα πια εμένα τα άρθρα μου φαίνονται... ξερά.
Το Computers Games έχει και αυτότο ίδιο πρόβλημα κατ'εμέ στα άρθρα.Δηλαδή είναι απλώς κάποιος που το έπαιξε...στα πεταχτάα για να γράψει το review.Τουλάχιστον το computer games βέβαια έχει πολύ ωραία άρθρα και μόνιμες στήλες.Απευθύνεται βέβαια και σε μεγαλύτερα ηλικιακά αναγνωστικό κοινό.