Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
16 Nov 2015 23:08 #171209 by Κατερίνα Μαρίνου
Και εγω το Fallout 4 παιζω εστω και με μικροδιαλλειματα. 1 ωριτσα πριν τον υπνο ειναι οτι πρεπει. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2015 17:42 - 19 Nov 2015 17:43 #171319 by Myrmidon

Mystique wrote: Και εγω το Fallout 4 παιζω εστω και με μικροδιαλλειματα. 1 ωριτσα πριν τον υπνο ειναι οτι πρεπει. :P

Τι να χορτάσεις με μια ωρίτσα; :dry: Νηστική πας για ύπνο; :lol:
Last edit: 19 Nov 2015 17:43 by Myrmidon.

More
19 Nov 2015 19:17 #171324 by 001
Επικό ξέθαμμα σε Gamecube, Eternal Darkness: Sanity's Requiem.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
20 Nov 2015 20:24 #171361 by Κατερίνα Μαρίνου

Myrmidon wrote:

Mystique wrote: Και εγω το Fallout 4 παιζω εστω και με μικροδιαλλειματα. 1 ωριτσα πριν τον υπνο ειναι οτι πρεπει. :P

Τι να χορτάσεις με μια ωρίτσα; :dry: Νηστική πας για ύπνο; :lol:

Δεν προλαβαινω να παιξω περισσοτερο, μολις ξεκιναω κατι χτυπαει το κινητο. Το βραδυ που το κλεινω εχω την πολυτελεια να εχω μια ωρα ελευθερη για gaming. Καπως ετσι παει το προγραμμα, βολτα η γυμναστηριο - φαγητο στο σπιτι (η εξω) και λιγο tv για τα νεα της ημερας - gaming μεχρι την ωρα υπνου. :)

More
26 Nov 2015 04:38 #171637 by Blood Prince
Μιλάμε στην περιοχή που μένω είναι τοπική αργία και με την ευκαιρία σήμερα έλιωσα το Fifa 15.

Παίζω Fast Speed αλλά Semi Pro επίπεδο για αρχή,έχω την Plymouth football league 2 στο career mode και τα πάω σχετικά καλά.

Με συγκίνησε χαρακτηριστικά πανηγυρισμός στην έδρα μου που μετά από γκολ που πέτυχε ο ποδοσφαιριστής φίλησε το χορτάρι του γηπέδου.Εντός έδρας τα πάω καλύτερα από εκτός.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Nov 2015 11:38 #171638 by Νικολής Ασημάκης
Στα πεταχτά με το (πολύ) τρέξιμο για δουλειά και σχολή παίζω ένα νέο save στο Civilization V, μακράν το καλύτερο της σειράς.

More
26 Nov 2015 12:33 #171639 by Γιώργος Βλαχογιάννης
Tales of the Borderlands
FM 2015
Starcraft II Legacy Of The Void

More
26 Nov 2015 12:53 #171640 by Βασιλης Γαλανος
Φρεσκο-αγορασμενο The Walking Dead:Season 1
Hots
The Witcher Enchanced Edition(αν και εχω ψιλοξενερωσει με τον χειρισμο)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
26 Nov 2015 20:31 #171660 by Blood Prince
Μέχρι τώρα έπαιζα Fifa 15 όλη μέρα...δεν μπορούσα να ξεκολήσω.

Πάντως ακόμα και το semi pro επίπεδο fast speed είναι αρκετά ζόρικο μέχρι να το συνηθίσω.Εκεί που κερδίζω 2-0 μετά με ισοφαρίζει ας πούμε.Anywayz τώρα είμαι 20 θέση στην football league 2 με Plymouth στις 24 ομάδες με 10 νίκες 12 ισοπαλίες και 14 ήττες..αλλά ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός από ότι είχα συνηθίσει στο Fifa 10 που σε semi pro κέρδιζα άνετα.

Δεν έχω πρόβλημα με goalkeeper και ο διαιτητής πιστεύω είναι δίκαιος,όταν κάνω φάουλ αξίζω κάρτα.Μάλιστα κάποιες φορές έχει δώσει κάρτα σε δύο παίκτες επειδή τσακώθηκαν όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Η συμπεριφορά της μπάλας είναι κάπως πρόβλημα καθώς χάνω μεγάλες ευκαιρίες και έχω και δοκάρια,επίσης ο αντίπαλος πιέζει αρκετά και πολλές φορές που έχει την μπάλα αναγκάζομαι να τον μαρκάρω σκληρά για να την πάρω και έχω φάει και κόκκινη κάρτα εξαιτίας της ικανότητας του αντιπάλου.

Αυτό που θέλω να δω σε επόμενα fifa είναι το φορείο να παραλαμβάνει τους τραυματίες,αφού βλέπουμε και τον τέταρτο διαιτητή τώρα,προπονητή κ.λ.π

Αυτά :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Nov 2015 20:48 #171662 by Purple Wolf
Αυτή την στιγμή παίζω αρκετά το Craft The World:)