Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
10 Aug 2015 17:46 #167389 by G

tonyler wrote: Δεν ειναι κανενα περιπλοκο παιχνιδι για να σε δυσκολεψει στο tablet/κινητο .Point 'n click ειναι.

Ρωτάω γιατί δεν παίζω καθόλου games σε android συσκευές. Ευχαριστώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2015 14:19 #167490 by Myrmidon

Asxetoss1 wrote: Ευτυχώς όχι :lol: ,μέχρι 400 lvl πήγε νορμάλ.AFK τα βράδια να βαράει για μερικά achievements ,κούρασε όμως και αν περιμένεις να το τελειώσεις νορμάλ ίσως σου πάρει χιλιάδες ώρες , έβαλα μια βοηθηουλα ι και ξεμπέρδεψα πιο γρήγορα .Αν δεν ήμουν άτομο που κυνηγάει achievements αν ξέρει ότι μπορεί να τα πάρει θα το είχα παρατήσει καιρό τώρα,
Τελικές ώρες που έγραψε το κοντέρ 387.

Έχεις βάλει και νυχτερινό ρεύμα φαντάζομαι. :woohoo:

Εγώ έτσι afk αφήνω τη νύχτα το ταμπλετ να κατεβαζει σε εξωτερικο δισκο :lol:

More
12 Aug 2015 19:12 #167503 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
την έχω κάνει πλούσια την ΔΕΗ , ο υπολογιστής αν κλείσει κλείνει 1 φορά κάθε 15 μέρες .και αν . Τώρα από εχθές άρχισα το Witcher 2 μιας και κέρδισα σε μια κληρώσει από steam group το witcher 3 (άγνωστο αν καταφέρει να τρέξει στο pc μου)και είπα να δω την σειρά .

More
22 Aug 2015 22:20 #167911 by Κατερίνα Μαρίνου
Εβαλα ξανα το Sims 4 με τα dlc του και φτιαχνω οικογενεια απ'την αρχη. Εχουν προστεθει καποια ωραια πραγματακια στην διακοσμηση των σπιτιων σε σχεση με την προηγουμενη φορα που το επαιζα πριν κατι μηνες.

More
22 Aug 2015 23:01 #167913 by Νικολής Ασημάκης
Τερμάτισα σήμερα το Witcher 3 (μαγεία!), έπαιξα το Splatoon Testfire (online demo) στο U και έπαιξα και Fire Emblem: Sacred Stones στο Virtual Console του U.

More
23 Aug 2015 09:08 #167918 by D. M.
Ξαναπαίζω ένα δύσκολο mod του Medieval 2: Total War ενώ έχω αγοράσει και το τελευταίο της σειράς τον Attila. Αγαπάω την δυσκολία και την πολυπλοκότητα του Medieval γιαυτό δεν βγαίνει ποτέ από το πορτάκι του DVD.

More
23 Aug 2015 17:22 #167925 by Δημήτρης Αραμπατζής

More
31 Aug 2015 11:36 #168269 by Φοίβος Ζαφείρης
Με τη δουλειά δεν παίζει να παίξω το MGSV μόλις βγει, επομένως ξεκίνησα δειλά-δειλά playthrough της σειράς. Το πάω χρονολογικά για να πέσει το MGSV κάπου στη μέση, άρα τώρα βρίσκομαι στα μπουντρούμια του Groznyj Grad στο Metal Gear Solid 3.

Παίζω από την HD Collection. Μέτρια, αν όχι κακή, η δουλειά που έκανε η Bluepoint στο remaster του παιχνιδιού. Απογοητευμένος, αλλά τουλάχιστον το παιχνίδι είναι ακόμη καλό.

More
31 Aug 2015 13:29 #168273 by Νικολής Ασημάκης

More
31 Aug 2015 13:57 #168275 by Βασιλης Γαλανος
Παιζω το Remember me αυτη την περιοδο.Παιχνιδαρα φαινεται και με ωραια ιστορια αλλα και με ωραιο gameplay.Και η πλακα ειναι οτι δεν θα το μαθαινα καν αν καποιος δεν το ανεφερε στα προτηνομενα παιχνιδια πριν καμια εβδομαδα στο forum.Δεν θυμαμε ποιος αλλα το τσεκαρα μετα που το προτεινανε και κολησα :cheer:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."