Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
16 Sep 2015 16:40 #168830 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ ακόμα δεν το έχω παραγγείλει το MGS , κάτι το οποίο ήθελα να ρωτήσω στην retail έκδοση του έχει το δισκάκι μέσα ή περιέχει μόνο κωδικούς?
Τώρα για το τι παίζω αυτή την περίοδο .λίγα πράγματα . Ξεκίνησα νέο save σε FM 14 με ομάδα 4ης κατηγόριας Ιταλίας. Και Fallout shelter .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2015 22:26 #168842 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Asxetoss wrote: Εγώ ακόμα δεν το έχω παραγγείλει το MGS , κάτι το οποίο ήθελα να ρωτήσω στην retail έκδοση του έχει το δισκάκι μέσα ή περιέχει μόνο κωδικούς?
Τώρα για το τι παίζω αυτή την περίοδο .λίγα πράγματα . Ξεκίνησα νέο save σε FM 14 με ομάδα 4ης κατηγόριας Ιταλίας. Και Fallout shelter .

Αν αναφέρεσε και συ στην PC έκδοση, τότε ναι, η retail edition έχει δισκάκι ΑΛΛΑ, το δισκάκι περιέχει μόνο κάτι MB, και σε παραπέμπει στο Steam για κατέβασμα.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Βουρβαχάκης

More
03 Oct 2015 21:08 #169386 by Tony
Halo 2 anniversary online, halo 4 online και rumble pit.... Mάλλον αυτό θα γίνεται μέχρι να πάρω halo 5.

More
03 Oct 2015 22:04 #169388 by 001
1 month flashback event στο PoE παράλληλα με Mark of the Ninja.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
03 Oct 2015 22:30 #169390 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Batman Arkham Knight
Dota 2
Κυριως αυτα αυτην τη βδομαδα

More
07 Oct 2015 21:22 #169482 by Myrmidon
Το περσυνό Craft the world μονοπολεί τον ελεύθερο χρόνο μου τις τελευταίες μέρες. Λιγότερο συχνά παρακολουθώ στενά το Empyrion galactic survival καθώς και το Rimworld. Επίσης χτίζω για 3η φορά έναν hardcore χαρακτήρα στο Diablo 3 ROS. Όλα είναι timesinks.

Αυτά εν αναμονή των Fallout 4, Far cry Primal και DOOM και ίσως No Man's Sky και Limit Theory.

More
07 Oct 2015 21:22 #169483 by Tony
warframe Και halo

More
07 Oct 2015 22:40 #169490 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ παίζω MGS V ,το πάω σιγά σιγά με 1-2 ώρες καθημερινά , τελευταίες μέρες απόκτησα τα dlcs από How to Survive και παίζω αρκετά ,ενώ σήμερα άκουσα για ένα παιχνίδι NewZ (Άλλο ένα Survival με ζόμπι) . Θα το δοκιμάσω και αυτό από αύριο και αν μου αρέσει θα ασχοληθώ και με αυτό.

More
16 Oct 2015 14:20 #169778 by Μάρκος Ασκανιάν
Προσπαθώ αλλά είναι λίγο δύσκολο λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου τα New Super Mario Bros (DS), Syndicate (PS3) και Killer Instinct (Xbox One).

Adododo!!!

More
04 Nov 2015 19:54 #170647 by Myrmidon