Στο COD:BO 2 δοκίμασα solo το zombie mode αλλά μόλις με ακουμπάνε τα ζόμπι χάνω.Μέχρι 2 γύρους είναι επιτυχία η επιβίωση.Οι γυναίκες ζόμπι τα σπάνε.Multiplayer δεν μπορώ να παίξω γιατί δεν υπάρχουν παίκτες.
Στο Ultimate Team του Fifa 15 που έχω φάει εθισμό,έχω δημιουργήσει από τις προηγούμενες μέρες νέα ομάδα ,και σήμερα πήρα τον τίτλο στο Division 8 και έχω φτιάξει ομαδάρα με 5 παίκτες Gold στους 11.Την προηγούμενη την διέγραψα γιατί δεν είχα παίκτες να συνεχίσω καθώς είχα ξεμείνει απο έσοδα και είχα τραυματίες.
Πάντως τις περισσότερες φορές που κερδίζω και ο αντίπαλος εγκαταλείπει κερδίζω τον αγώνα οπότε μου βγαίνει σε καλό.Επίσης επειδή έχω πολλούς gold παίκτες,κάποιοι με πιο αδύναμη ομάδα εγκατέλειπαν,οπότε όταν ξεκινάει ο αγώνας έχω βασικούς τους bronze να νομίζουν πως είμαι εύκολος αντίπαλος και αφού αρχίσει κάνω αλλαγή τους gold.
Σήμερα νίκαγα έναν 5-2 και εγκατέλειψε.Μιλάμε χαλαρά έφτασα division 7 και πιστεύω άνετα πάω πιο ψηλά αν θέλω.
edit:Division 6 έφτασα,αλλά για πιο ψηλά,πρέπει να ασχοληθώ πιο πολλές ώρες και δεν θέλω να εξαντλήσω τις μέρες γιορτών με ένα παιχνίδι.Ο τρόπος παιχνιδιού πάντως σε Online με Offline είναι διαφορετικός.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish