Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
27 Dec 2015 14:40 - 27 Dec 2015 23:52 #174203 by Blood Prince
Στο COD:BO 2 δοκίμασα solo το zombie mode αλλά μόλις με ακουμπάνε τα ζόμπι χάνω.Μέχρι 2 γύρους είναι επιτυχία η επιβίωση.Οι γυναίκες ζόμπι τα σπάνε.Multiplayer δεν μπορώ να παίξω γιατί δεν υπάρχουν παίκτες.

Στο Ultimate Team του Fifa 15 που έχω φάει εθισμό,έχω δημιουργήσει από τις προηγούμενες μέρες νέα ομάδα ,και σήμερα πήρα τον τίτλο στο Division 8 και έχω φτιάξει ομαδάρα με 5 παίκτες Gold στους 11.Την προηγούμενη την διέγραψα γιατί δεν είχα παίκτες να συνεχίσω καθώς είχα ξεμείνει απο έσοδα και είχα τραυματίες.

Πάντως τις περισσότερες φορές που κερδίζω και ο αντίπαλος εγκαταλείπει κερδίζω τον αγώνα οπότε μου βγαίνει σε καλό.Επίσης επειδή έχω πολλούς gold παίκτες,κάποιοι με πιο αδύναμη ομάδα εγκατέλειπαν,οπότε όταν ξεκινάει ο αγώνας έχω βασικούς τους bronze να νομίζουν πως είμαι εύκολος αντίπαλος και αφού αρχίσει κάνω αλλαγή τους gold.

Σήμερα νίκαγα έναν 5-2 και εγκατέλειψε.Μιλάμε χαλαρά έφτασα division 7 και πιστεύω άνετα πάω πιο ψηλά αν θέλω.

edit:Division 6 έφτασα,αλλά για πιο ψηλά,πρέπει να ασχοληθώ πιο πολλές ώρες και δεν θέλω να εξαντλήσω τις μέρες γιορτών με ένα παιχνίδι.Ο τρόπος παιχνιδιού πάντως σε Online με Offline είναι διαφορετικός.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Dec 2015 23:52 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2015 00:40 - 29 Dec 2015 00:48 #174287 by Blood Prince
Σήμερα τερμάτισα όλο το COD:Modern Warfare από την αρχή ως το τέλος,αρκετά μικρό παιχνίδι και κάποιες αποστολές μου φάνηκαν μικρότερες από την πρώτη φορά που είχα ασχοληθεί.Στις επόμενες μέρες θα ασχοληθώ με το World at War και το Black Ops 2 (το οποίο δεν θέλω να τερματίσω γρήγορα,όπως και το Dead Space 3 που το σταμάτησα στην μέση στο chapter 10,γενικά παιχνίδια που δεν έχω ξανασχοληθεί τα τερματίζω μετά από καιρό γιατί απολαμβάνω την κάθε αποστολή με κάθε λεπτομέρεια).

Τώρα για το Zombie Mode του BO 2 σε μια πίστα έχω επιβιώσει και τέσσερις γύρους,αλλά όσο αυξάνονται οι laps είναι πιο δύσκολη η επιβίωση όχι λόγω έλλειψης σφαίρας αλλά επειδή αυξάνονται τα Ζόμπι και εμφανίζονται ακόμα και κάτω από το χώμα.Δεν τα θεωρώ ιδιαίτερα τρομακτικά όμως.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Dec 2015 00:48 by Blood Prince.

More
30 Dec 2015 19:19 - 30 Dec 2015 19:19 #174419 by Blood Prince
Τερμάτισα το Call of Duty-World at War πιο γρήγορα από την πρώτη φορά που το είχα τερματίσει και έπαιξα ζόμπι στο Tranzit στο Cod:BO 2.Εφτασα πέμπτο γύρο και η φάση με το λεωφορείο όλα τα λεφτά.Το μόνο πρόβλημα είναι πως χρειάζεται σύνδεση στους servers και αν κάποια φορά τους κλείσει η activision τους servers δεν θα υπάρχει δυνατότητα για zombie ούτε για solo.Απορώ αν υπάρχει τερματισμός σε κάποιον lap.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Dec 2015 19:19 by Blood Prince.

More
31 Dec 2015 02:18 #174454 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ωραίος ο call-of-dutάς.
Εγώ πάλι ξεκίνησα να παίζω Age of Empires II HD Edition. Έπιασα το campaign από την αρχή μετά από 10 χρόνια πάνω κάτω.

More
02 Jan 2016 07:38 #174608 by Θ. Παπανικολάου
Παίζω το NBA2K15 μανιωδώς με φίλους στο PS3 ειδικά τώρα στις γιορτές που είχα πολύ ελεύθερο χρόνο.

More
02 Jan 2016 12:34 #174612 by Christos Mamolis
Πήρα το Total War: Attila και λιώνω.

More
02 Jan 2016 19:16 #174626 by D. M.
Ασχολούμαι τελευταία με το Hard West, το turn - based strategy που μοιάζει στην σειρά X - COM.

More
02 Jan 2016 20:17 #174635 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
03 Jan 2016 15:21 #174664 by Γιώργος Βλαχογιάννης

More