Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
01 Aug 2015 20:34 #166721 by Δημήτρης Αραμπατζής
Αυτές τις μέρες παίζω Mortal Kombat X και Halo 4 (ξανά)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2015 22:05 #166777 by Κατερίνα Μαρίνου
Λεω να παιξω το How to Survive σε third person αν προλαβω γιατι οποτε ξεκιναω κατι το αφηνω στη μεση. :P Ειναι και κατι κριτικες που το ακολουθουν που με εβαλαν σε υποψιες.

More
02 Aug 2015 23:18 #166782 by Νικόλαος Ζαρκαδας

More
03 Aug 2015 07:43 #166811 by Ευγενία Καραντώνη
Θα παίξω το Resident Evil Revelations 2 αλλά έχω κολλήσει σε ένα σημείο και θα δω walkthrough από youtube.

More
03 Aug 2015 17:09 #166868 by Γιώργος Στούμπος
Τις τελευταίες ημέρες ασχολούμαι με το Resident Evil Revelation 2. Έχω τελειώσει και τα 4 επεισόδια και τώρα κυνηγάω τα trophies.

More
03 Aug 2015 17:48 #166874 by Tony
This war of mine στο tablet.
Πολυ ωραιο παιχνιδι,απλο,διαφορετικο απο καθε τι εχω παιξει.
Υποδικνυει οτι δε χρειαζεται πολυ κοπο για να φτιαξει κανεις ενα καλο παιχνιδι.

More
03 Aug 2015 17:58 #166875 by Timos Zaxaratos
Football Manager 2014. Αν και δεν είναι του στυλ μου τέτοια παιχνίδια μέχρι τώρα έχει καταφέρει να με κρατήσει.

More
03 Aug 2015 19:44 #166880 by Θωμάς Μπισμπίκης
..μόλις ξεκίνησα ένα καινούριο RPG που ανακάλυψα,KYN λέγεται και μέχρι στιγμής φαίνεται συμπαθητικό...

More
08 Aug 2015 16:46 - 10 Aug 2015 07:01 #167268 by Myrmidon
Τις δυο τελευταίες μέρες έχω πάθει ζημιά με το Empyrion.

Πρόκειται για ένα survivial in space παιχνίδι, που βρίσκεται ακόμα σε pre-alpha έκδοση στο steam early access. Μοιάζει με το Space Engineers είναι όμως αρκετα καλύτερο (άποψη μου βέβαια) και στηρίζεται στη Unity3D. Αν και pre-alpha το παιχνίδι εχει αρκετό content για να κρατήσει το ενδιαφέρον του παίχτη για αρκετές ώρες. Επίσης υποστηρίζει και multiplayer! Μάνο ψηνεσε για stream;

Ήδη βγηκανε τα πρώτα κανάλια στο twitch και μπορεί κανείς να βρει ολόκληρα playthrough videos στο youtube Ελπίζω να εξελιχθεί καλά και να το δούμε στην τελική του μορφή σύντομα.

Empyrion

Empyrion on Steam Early Access
Last edit: 10 Aug 2015 07:01 by Myrmidon.

More
09 Aug 2015 23:59 #167345 by Georgios Manolis
Αυτές τις μέρες παίζω το Penumbra: Necrologue ένα fan-made mod για το Amnesia: The Dark Descent με θέμα τα Penumbra games.Ουσιαστικά είναι το τελευταίο μέρος της σειράς που δεν έβγαλε ποτέ η Frictional.Δεν μου άρεσε που μετά το Requiem τελείωσε απότομα η σειρά και δε βγάλαμε άκρη.
Εδώ έρχεται το Necrologue για να συμπληρώσει κάποια κενά και να κλείσει τη σειρά με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.Επιστρέφουν χαρακτήρες,τέρατα,περιοχές κ.α όμως υπάρχουν και πολλές καινούριες τοποθεσίες που θέλαμε να επισκευτούμε στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν μας δόθηκε η ευκαιρία.
Πάντως έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς για τα ελάχιστα glitches που συνάντησα στο παιχνίδι και για τον τρόπο που το mod μοιάζει με full game που το έχει βγάλει η Frictional.Είναι σαν official sequel,οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν φαίνονται.
Όσοι δεν το έχετε παίξει αξίζει να του ρίξετε μια ματιά είναι free στο Steam.Μόνο που χρειάζεται να έχετε installed το Amnesia για να το παίξετε. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore