Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
23 Dec 2017 19:34 #210446 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λίγο Hearthstone να ανέβω rank με ένα deck που σκέφτηκε ο κολλητός μου και φυσικά το Doki Doki Literature Club που πλέον για μένα είναι στα κορυφαία παιχνίδια που έχω δει/παίξει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2017 21:47 #210455 by Blood Prince
Σήμερα και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς πήρα άδεια απο την δουλειά, ευκαιρία (παράλληλα με τις φοιτητικές υποχρεώσεις) να απολαύσω το Skyrim και να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα Serie A στο Fifa 15 το οποίο το έχω αφήσει στην μέση.Τώρα παίζω στο World Class level και έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με όταν έπαιζα πιο εύκολα επίπεδα. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Dec 2017 21:49 #210456 by Βασίλης Σπετσιέρης
Θα αρχίσω Skyrim.Αν και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ένα action/adventure, δεν έχω κάτι άλλο προς το παρόν.Τους τελευταίους τρεις μήνες έπαιξα στο φουλ τα 4 Kingdom Hearts,το Persona 5 και το Dark Souls 3. Ελπίζω να μην μου πέσει ''βαρύ'' το Skyrim
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 Dec 2017 18:18 - 26 Dec 2017 18:26 #210636 by A
Εγώ παληκαριά μου παίζω πρωτάθλημα Πορτογαλίας στο Fifa17.
Ξεκίνησα δυνατά με Forza Motorsport 7 (με το hard στα assists και expert στα options δεν παίζει, μοιάζει ότι το αυτοκίνητο δεν έχει φρένα, δυσκολεύομαι πολύ οπότε θα το ρίξουμε) Πανέμορφο οπτικά στον ήχο του και αμέτρητα αυτοκίνητα.
Απο αύριο που έχω τριήμερο θα λιώσω με Cuphead, Complete edition του Little Nightmares και επειδή είμαι old-schoolιας θα παίξω τι;;;; Duke Nukem 3D 20th Anniversary World Tour.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 26 Dec 2017 18:26 by A.

More
26 Dec 2017 19:15 #210638 by Lyricaldemon
΅Είπα να αρχίσω starcraft από την αρχή...Απλά πονοκέφαλος είναι το σκασμένο...

More
26 Dec 2017 19:26 #210639 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
ευκαιρία τώρα με τις γιορτές Τελείωσα με το bioshock 1 και τώρα περιμένω το δεύτερο να τελειώσει το download για να ξεκινήσω μπας και καταφέρω μέχρι τις αρχές του 18 να το τελειώσω και αυτό,

More
27 Dec 2017 03:38 #210661 by Αγγελική Γοργορίνη
Συνεχίζω αυτές τις μέρες με Nioh (εννοείται). Παράλληλα ασχολήθηκα λίγο με ένα puzzle game, το Gorogoa, το οποίο είναι πολύ έξυπνα και όμορφα φτιαγμένο αλλά από ένα σημείο και μετά με κούρασε και το άφησα. Επίσης, ξεκίνησα απόψε το The Novelist, το οποίο δείχνει να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
27 Dec 2017 13:54 #210673 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τερμάτισα το GTA: San Andreas για πολλοστή φορά, τώρα θα το πάω και 100%, αυτό θα πάρει λίγο καιρό γιατί είναι χρονοβόρα κάποια πράγματα που θέλει. Προχώρησα και λίγο το VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action. Ταυτόχρονα συνεχίζω τους πειραματισμούς με το Doki Doki Literature Club, πραγματικά μοναδικό παιχνίδι.

More
27 Dec 2017 17:22 #210680 by Lyricaldemon
Reset σήμερα στο WoW ελπίζοντας να πέσει τίποτα της προκοπής!

More
29 Dec 2017 14:17 - 29 Dec 2017 14:24 #210782 by Blood Prince
Αφού ολοκλήρωσα αρκετά faction στο Skyrim με τον νέο μου χαρακτήρα (Companions,Thieves Guilds,Bard College) έχοντας αφήσει τους Dark Brotherhood για άλλη φορά αποφάσισα να ξανασχοληθώ με το Dark Souls 2 Scholar of the first sin.

Εχω δημιουργήσει καινούργιο χαρακτήρα,είμαι Cleric αλλά μπορώ να αναβαθμίσω και την Μαγεία και έχω πωρωθεί.Τώρα που έχω εμπειρία και απο προηγούμενους χαρακτήρες,πιστεύω θα καταφέρω να κερδίσω τους Old Ones με υπομονή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Dec 2017 14:24 by Blood Prince.