Sephiroth wrote: Πάει και το Skyrim.115 ώρες σε δύο εβδομάδες μέσα στις γιορτές, αν και ψιλοβαρέθηκα μετά από ένα σημείο και το έτρεξα.Εκνευριστικό το over-encumbered κάθε τρεις λίγο.
Φίλε αν αναφέρεσαι στα Loading Screens υπάρχει Mod που δεν φορτώνει κάθε λίγο και λιγάκι. (κάθε φορά που βγαίνεις απο κάποιο κτίριο δηλαδή ή κάποια πόλη)
Επιπλέον πέρα απο τις βασικές αποστολές,υπάρχουν και ένα σωρό άλλες αποστολές που μπορείς να παίξεις στα διάφορα faction και μπορείς μέσα απο κάποια mods να προσθέσεις και καινούργιες αποστολές.
Μετά απο κάποια level αντιμετωπίζεις και διαφορετικούς δράκους,ισχυρότερους εχθρούς κ..λ.π Είναι κρίμα που το έτρεξες γιατί θα μπορούσες να δείς πράγματα που να σου αποσπάσουν περισσότερο την προσοχή.
Εγώ μετά απο over 1000 ώρες όχι απλά δεν το έχω βαρεθεί αλλά υπάρχουν και αποστολές που δεν έχω παίξει καν όπως College of Winterhold κ.λ.π
Σου συνιστώ όταν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς λιγότερο βιαστικά και είμαι σίγουρος πως δεν θα το μετανιώσεις,αν σου αρέσουν τα RPG .