Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
30 Dec 2017 11:36 #210816 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξανά άρχισα Shadowverse χθες, το οποίο κακώς είχα αφήσει. Ευτυχώς τώρα μπήκα σε καλή χρονική στιγμή γιατί έγιναν rotate μερικές συλλογές και μπήκε καινούργια οπότε θα είμαι κομπλέ αφού προχωρήσω το single story για να πάρω κάτι δώρα. Πολύ διασκεδαστικό card game, για μένα το καλύτερο που έχω παίξει μετά το Yu-Gi-Oh. Μου έτυχε χθες και μια πολύ σπάνια κάρτα που έχει πιθανότητα 0,8% να την ανοίξεις και αν την ανοίξεις σου δίνει bonus κάτι cosmetic πράγματα, χάρηκα πολύ όταν το άνοιξα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2018 19:29 #210957 by Αγγελική Γοργορίνη
Ξεκίνησα το Torchlight II χθες, ενώ παράλληλα συνεχίζω με Nioh -με το οποίο δυστυχώς δεν καταφέρνω να ασχολούμαι πολύ μέσα στην εβδομάδα- και Death's Hangover.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
03 Jan 2018 08:26 #210975 by Γιώργος Δημητρούλης
Evil Within 2 ,Injustice 2 και ξαναλιώνω απο την αρχή όλη την εκπληκτική σειρά Arkham με τον υπέρτατο σκοτεινό ιππότη.

More
07 Jan 2018 01:14 - 07 Jan 2018 01:16 #211129 by Blood Prince
Σε όλη την διάρκεια των εορτών όταν δεν είχα μελέτη,έφαγα τρελή πώρωση και ξενύχτια με το Dark Souls Scholar of the first sin.

Τα πήγα περίφημα,έφτασα επίπεδο over 90 κέρδισα τον Lost Sinner,και τα έκανα μαντάρα με τον Rotten.

Τώρα έχω δημιουργήσει καινούργιο χαρακτήρα,Sorcerer αυτή την φορά και έχω φάει γερό κόλλημα. :lol:

Δυστυχώς όμως τελειώσαν οι γιορτές και μαζί και η άδεια μου και απο Δευτέρα το πρωί επιστροφή στην Δουλειά και έτσι δεν θα μπορώ να ξενυχτήσω πλέον. Ισως την επόμενη Παρασκευή-Σάββατο.Θα ήθελα να γύριζε ο χρόνος δύο εβδομάδες πίσω αλλά έτσι είναι η ζωή εκτός αν είχα κερδίσει κανένα λαχείο να την αράζω όλη μέρα και να λιώνω στο gaming. :(

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Jan 2018 01:16 by Blood Prince.

More
07 Jan 2018 12:40 #211133 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λίγο Hearthstone το οποίο μου σπάει τα νεύρα, Shadovwerse και GTA: San Andreas για να προχωρήσω τη δύσκολη προσπάθεια για το 100%

More
07 Jan 2018 13:15 #211138 by Angel
GWENT το οποίο και εμένα ώρες ώρες μου σπάει πολύ τα νεύρα...και φυσικά συνεχίζουμε σταθερά Battlefront 2.Που και που παίζουμε και κανα LoLακι για να περάσει η ώρα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
07 Jan 2018 22:57 #211172 by Βασίλης Σπετσιέρης
Πάει και το Skyrim.115 ώρες σε δύο εβδομάδες μέσα στις γιορτές, αν και ψιλοβαρέθηκα μετά από ένα σημείο και το έτρεξα.Εκνευριστικό το over-encumbered κάθε τρεις λίγο.Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω το Mass Effect Andromeda ή το Frozen Wilds dlc από το HZD

More
08 Jan 2018 17:11 #211186 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Sephiroth wrote: Πάει και το Skyrim.115 ώρες σε δύο εβδομάδες μέσα στις γιορτές, αν και ψιλοβαρέθηκα μετά από ένα σημείο και το έτρεξα.Εκνευριστικό το over-encumbered κάθε τρεις λίγο.Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω το Mass Effect Andromeda ή το Frozen Wilds dlc από το HZD

Στα αρχικά level είναι όντως εκνευριστικό αλλά μετά σχεδόν καθόλου, υπάρχουν και ειδικά spell και scrolls, πέρα από τα stats, για να μην έχεις θέμα. Περιμένω να δω γνώμη για το Andromeda που το έχει κράξει όλος ο ντουνιάς!

More
09 Jan 2018 15:44 #211233 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Πάει και το Skyrim.115 ώρες σε δύο εβδομάδες μέσα στις γιορτές, αν και ψιλοβαρέθηκα μετά από ένα σημείο και το έτρεξα.Εκνευριστικό το over-encumbered κάθε τρεις λίγο.

Φίλε αν αναφέρεσαι στα Loading Screens υπάρχει Mod που δεν φορτώνει κάθε λίγο και λιγάκι. (κάθε φορά που βγαίνεις απο κάποιο κτίριο δηλαδή ή κάποια πόλη)

Επιπλέον πέρα απο τις βασικές αποστολές,υπάρχουν και ένα σωρό άλλες αποστολές που μπορείς να παίξεις στα διάφορα faction και μπορείς μέσα απο κάποια mods να προσθέσεις και καινούργιες αποστολές.

Μετά απο κάποια level αντιμετωπίζεις και διαφορετικούς δράκους,ισχυρότερους εχθρούς κ..λ.π Είναι κρίμα που το έτρεξες γιατί θα μπορούσες να δείς πράγματα που να σου αποσπάσουν περισσότερο την προσοχή.

Εγώ μετά απο over 1000 ώρες όχι απλά δεν το έχω βαρεθεί αλλά υπάρχουν και αποστολές που δεν έχω παίξει καν όπως College of Winterhold κ.λ.π

Σου συνιστώ όταν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς λιγότερο βιαστικά και είμαι σίγουρος πως δεν θα το μετανιώσεις,αν σου αρέσουν τα RPG .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
09 Jan 2018 16:12 #211234 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Καλά ρε δεν έχεις κάνει το quest του College of Winterhold? Κάνε το όταν βρεις χρόνο, πάρα πολύ καλό, αξίζει πολύ! Έχει πολύ δυνατές στιγμές και πολύ εξερεύνηση! Θα σου αρέσει πολύ!