Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
10 Jan 2018 15:28 #211279 by Angel
Ξεκίνησα το Life Is Strange Before the Storm...Ωραίο φαίνεται.Δεν έχω παίξει πολύ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2018 22:48 - 10 Jan 2018 22:50 #211292 by Βασίλης Σπετσιέρης
Blood Prince, δεν ασχολήθηκα με τα mods μιας και απενεργοποιούν τα trophies.Επίσης από τη στιγμή που τα ξεκλείδωσα όλα, δεν βρίσκω λόγο να συνεχίσω να κάνω τα ίδια και τα ίδια.Δεν υπάρχει άλλο challenge μετά από Ebony Warrior.Για το over encumbered που ανέφερα, εννοούσα πως κάθε τρεις και λίγο έπρεπε να πουλάω ή να βάζω πράγματα στο chest του σπιτιού καθώς ξεπέρναγα το όριο.Και έπαιζα με 370-420 stamina
Last edit: 10 Jan 2018 22:50 by Βασίλης Σπετσιέρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Jan 2018 11:30 #211318 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Α κατάλαβα. Ε και πάλι δεν το έβρισκα τόσο πρόβλημα, σε εμένα δεν συνέβαινε τόσο συχνά αν και σίγουρα έκανα επισκέψεις στο σπίτι για να αφήνω πράγματα.

Γενικά να ξέρεις υπάρχουν τόσα πολλά mods που ουσιαστικά σου προσφέρει άπειρες ώρες gameplay. Είναι βέβαια και τι γουστάρεις από ένα παιχνίδι, σίγουρα σε πολλά πράγματα είναι επαναλαμβανόμενο αλλά υπάρχουν αξιόλογα mods που προσθέτουν πολύ πράγμα. Και μιλάω για lore-friendly πράγματα, όχι βλακειούλες αν και έχουν και αυτές την πλάκα τους.

More
13 Jan 2018 20:26 - 14 Jan 2018 13:28 #211395 by Angel
Τερμάτισα το Life Is Strange Before The Storm...Αν βγάλουμε στην άκρη το τρίτο επεισόδιο που κατά την γνώμη μου δεν είχε κάτι το ενδιαφέρον,αυτό το κάτι να σε κρατήσει ρε παιδί μου, το παιχνίδι ήταν υπέροχο...Λέει αλήθειες που ισχύουν ακόμα και αν έχεις ξεφύγει πολύ απο τα χρόνια της εφηβείας...Μαθαίνεις πολλά πράγματα για την Chloe και την Rachel καθώς και σου περνάνε αυτή την "παιδικότητα" του οτι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις ανα πάσα στιγμή και ώρα...Σε κάποια πράγματα ίσως να ταυτίζεσαι με τα δυο κορίτσια ή και να τα ζηλεύεις ακόμα.Μου έβγαλε περισσότερο συναίσθημα απο το πρώτο παιχνίδι και δεν μου έλειψε καθόλου η απώλεια του time manipulation.Είχε το υπερφυσικό του με διαφορετικό τρόπο και πολύ πετυχημένα...Το soundtrack απλά αριστούργημα....Σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάτσω και να χαζεύω τοπία ή να βρίσκομαι σε κάποια "φάση" των πρωταγωνιστών, άρπαξα την ευκαιρία και βυθίστηκα και εγω ο ίδιος σε σκέψεις ακούγοντας την υπέροχη μουσική του παιχνιδιού.

Last edit: 14 Jan 2018 13:28 by Angel.

More
14 Jan 2018 20:49 #211438 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα στο 100% το Grand Theft Auto: San Andreas και είμαι πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος γιατί είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις! Τώρα μπορώ επιτέλους να σπάω πλάκα με τα cheats!(Δεν γίνεται να το τερματίσεις ούτε να κάνεις 100% αν βάλεις έστω και ένα cheat και κάνεις save, είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι να χάνεις αυτόματα σε μια αποστολή για να μην μπορείς να συνεχίσεις!)

Κλασσικά παίζω Shadowverse και λίγο Football Manager και προχώρησα το υπέροχο VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action.

More
16 Jan 2018 00:25 - 16 Jan 2018 00:27 #211450 by Georgios Manolis
Τελείωσα το The Evil Within 2 επιτέλους,δεν έπαιζα κάθε μέρα γιατί κάτι τύχαινε.Πολύ καλό παιχνίδι παικτικά,με τα προβλήμματα του βέβαια.Τρόμου δε θα το έλεγα,έχει τις στιγμές του όπως και το πρώτο.

Μερικά chapters είναι πιο Open world με side missions και εξερεύνηση,κάτι που είναι πολύ πορωτικό.Αλλά δυστυχώς είναι λίγα τα επίπεδα αυτά.Το παιχνίδι ξεκινάει δυνατά,αν και φανερά επηρεασμένο απο πολλά παιχνίδια καταφέρνει να σε κρατάει σε αγωνία,μέχρι το chapter 9 αν δε κάνω λάθος.Μετά γίνεται αγκαρία μέχρι το αρκετά καλό τέλος.Αφήνει αναπάντητα ερωτήματα απο το πρώτο TEW και ίσως απαντηθούν στο 3ο παιχνίδι αν υπάρξει ποτέ.

Το gameplay θα μπορούσε να έχει περισσότερη ποικιλία όμως τα ίδια πράγματα που συνεχίζεις να κάνεις μέχρι το τέλος του παιχνιδιού εξακολουθούν να είναι πολύ διασκεδαστικά.Τα προβλήμματα υπάρχουν στην Α.Ι. κυρίως και κάποια bugs που συμβαίνουν αρκετά συχνά για να τα αγνοήσεις.Εξαιρετικό οπτικά,όχι και τόσο ακουστικά αλλά με φανταστικά animations των εχθρών όπως το πρώτο.
Επίσης πολλά πράγματα δεν έχουν λογική κάτι που συμβαίνει δυστυχώς σε πάρα πολλα παιχνίδια.
Αν έκανα review θα του έβαζα 8.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 16 Jan 2018 00:27 by Georgios Manolis.

More
16 Jan 2018 10:29 - 16 Jan 2018 10:30 #211467 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έβαλα κάποια mods στο Dragon Age: Origins γιατί το πεθύμησα. Δυστυχώς το mod που ήθελα, που ουσιαστικά συνεχίζει το story του/της Warden Commander, δεν μου το έπαιζε και έτσι και αλλιώς θα είναι σε συνέχειες και έχουν βγάλει μόνο το πρώτο part. Μακάρι να συνεχιστεί ή η Bioware να βγάλει κάποιο expansion μιας και το ζητάει αρκετός κόσμος. Τα mods που εν τέλει μου έπαιξαν ήταν με extra quests τα οποία όμως γίνονται πριν το τερματίσεις οπότε έκανα load save πριν την τελική μάχη για να περάσω λίγες ώρες παιχνιδιού ακόμα στον φανταστικό κόσμο αυτού του επικού RPG. Όπως και να έχει συγκινήθηκα που ξανά είδα και ξανά έπαιξα με την χαρακτήρα που είχα φτιάξει, από όσους χαρακτήρες σε RPG έχω φτιάξει η συγκεκριμένη είναι η αγαπημένη μου.
Last edit: 16 Jan 2018 10:30 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
16 Jan 2018 11:24 #211474 by Georgios Manolis
Ναι αυτή είναι η μ@λ@κι@,οι modders πρέπει να βγάζουν συχνά Updates για να συμβαδίζουν με τα updates του παιχνιδιού.Αλλιώς θα σου glitchαρει η δε θα παίζει όπως είπες.Εκτός αν φταίει κάτι άλλο.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
16 Jan 2018 13:27 #211476 by Angel
Κατέβασα πάλι το Witcher 3 και το ξεκίνησα απο την αρχή (φρέσκο start όχι New Game +) και το πάω όσο πιο αργά γίνεται.Έχουμε και μια εξεταστική...

More
17 Jan 2018 11:08 #211516 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Κατέβασα πάλι το Witcher 3 και το ξεκίνησα απο την αρχή (φρέσκο start όχι New Game +) και το πάω όσο πιο αργά γίνεται.Έχουμε και μια εξεταστική...

Ωραία εξεταστική bro!