Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
17 Jan 2016 22:16 #175599 by Κατερίνα Μαρίνου
Επαιξα λιγο το Shadow of the Colossus στον emulator του ps2 τον PCSX2. Πολυ ωραιο παιχνιδι και τρεχει αρκετα καλα στον pc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2016 04:28 #175610 by Γιώργος Μπάμος

More
23 Jan 2016 04:19 - 23 Jan 2016 04:21 #175798 by Blood Prince
Την προηγούμενη φορά που έπαιξα fifa 15 γκρίνιαζα γιατί δεν με επιλέγουν εθνικές ομάδες ενώ πήρα τον τίτλο στο πρωτάθλημα αυστραλίας.

Ε σήμερα με το που τελείωσα την δεύτερη σεζόν όπου τερμάτισα δεύτερος στα playoffs ,ανέλαβα με μεγάλη χαρά την εθνική ομάδα της αυστραλίας και παίζω προκριματικά mundial σε όμιλο με ομάδες απο ασία (ινδία,κορέα και νέα ζηλανδία),ακόμα άλλαξα πρωτάθλημα και παίζω πρωτάθλημα μεξικού και έχω την Leones Negros.
Ολα αυτά στο professional επίπεδο δυσκολίας το οποίο ούτε είναι πολύ βατό αλλά ούτε το βρίσκω δύσκολο,είναι το ιδανικό για μένα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Jan 2016 04:21 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
23 Jan 2016 10:17 #175801 by Omnibot
Πολλά και διάφορα. Πάμε όμως ένα ένα:
1)GBA-Batman: Rise of Sin-Tzu
2)Amazon Kindle-Burnswick Pro Bowling
3)Xbox-Unreal Championship
4)Xbox 360-Metro 2033
Gaming is not a crime! ;) :cheer:
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
23 Jan 2016 22:24 #175816 by Κατερίνα Μαρίνου
Κατεβασα το Witcher 2: Assassin's of Kings – Enhanced Edition στο xbox-360 μου που το δινει δωρεαν για λιγες μερες και το ξεκινησα.

More
24 Jan 2016 09:19 #175823 by Γιώργος
gta iv episodes from liberty city...

Πολύ καλό το story στυλ SOA.

More
24 Jan 2016 21:26 #175854 by Blood Prince
Το Σαββατοκύριακο κόλλησα με το Fifa 15..πάντως ενώ πήρα το Apertura και πήγα τελικό στο Clausura όταν τελείωσε η σεζόν στο career mode και ήθελα να αλλάξω σύλλογο γιατί δεν μου αρέσει η Leones Negros (η εκτός έδρας εμφάνιση είναι περίπου ίδια με την εντός,θα ήθελα την Tigres ας πούμε που είναι και καλύτερη ομάδα) μου έστελνε μήνυμα η άλλη ομάδα ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά δεν... Αυτό θα έπρεπε να το προσέξουν οι προγραμματιστές της ΕΑ..αν δεν ενδιαφέρομαι για έναν σύλλογο να συνεχίσω να μπορούσα να κάνω Resign...απο ότι είδα είναι διαθέσιμο μόνο για τις εθνικές ομάδες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Jan 2016 22:21 #175856 by Νικολής Ασημάκης
Τσίμπησα και λιώνω από χτες το Darkest Dungeon. Χαλαρά θα μπει στο τοπ 10 μου του 2016.

More
25 Jan 2016 08:38 #175866 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελειώνω το Hand of Fate όπου να ναι και έχω ξεκινήσει ταυτόχρονα και το Enslaved: Odyssey to the West, πολύ όμορφο μέχρι στιγμής.

More
30 Jan 2016 14:49 #176115 by Blood Prince
Στο Fifa 15 βαρέθηκα την μεξικάνικη ομάδα που δεν μπορώ να την αλλάξω στο career mode και μου αρέσουν καλύτερα τα international παιχνίδια.Πάντως έχω δύο επιλογές ή χάνω όλα τα παιχνίδια με την μεξικάνικη για να απολυθώ ή ξεκινάω νέο career mode.

Λέω να αρχίσω και λίγο cod:black ops να μην φάω το weekend με fifa μόνο.

[IMG

Peter Baylish