Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
15 Feb 2016 09:34 #176760 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα και το Max Payne 2, πολύ καλό αν και μικρής διάρκειας. Άρχισα και το 3 τώρα που όμως είναι πολύ διαφορετικό από τα πρώτα δυο. Μέχρι στιγμής καλό είναι κυρίως λόγο τον απίστευτων γραφικών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2016 19:57 #176770 by Γιάννης Μοσχονάς
Έχω πέσει με τα μούτρα στο Dying Light και το expansion του. Ο κόσμος του είναι το κάτι άλλο αλλά το σπάσιμο των όπλων μου σπάει κάθε φορά τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να βλέπω τόσα ζόμπια στους δρόμους και να μην τα περιποιούμαι δεόντως.

More
15 Feb 2016 22:22 #176779 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
XCOM 2...

Άντε και λίγο CoD:BO3 στο PS4

Δυστυχώς ελάχιστος χρόνος για games

More
16 Feb 2016 01:17 #176792 by Kosmas Mosialos
Ολο τον ελευθερο χρονο μου θα τον αφιερωσω στο X-COM 2. Το περιμενα αρκετο καιρο και τωρα θα πεσουν ξενυχτια.

More
16 Feb 2016 01:44 #176794 by Αρίστος Αθανασιάδης
Minecraft online από βαρεμάρα
και Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU

More
16 Feb 2016 08:57 #176797 by Omnibot
Τελείωσα τα Metro 2033 (Xbox 360), Terminator Salvation (Xbox 360), Thor: The videogame (DS) και είμαι κάπου προς το τέλος του Assassins Creed στο DS. Ομολογώ ότι αν και δεν είμαι μεγάλος φαν των handheld κονσολών (είμαι κι ο ίδιος handheld :P ) αλλά το DS με κάνει και νοσταλγώ τις Game Boy εποχές.

More
16 Feb 2016 18:38 - 16 Feb 2016 18:39 #176821 by Blood Prince
Flight Simulator X Steam Edition

Πριν λίγο προσγείωσα σε μια αποστολή το Jet (orbit :D ) στην Νάπολη από την Ρώμη που ξεκίνησα.

Πάντως οι διαδρομές είναι πιο εύκολες μέσα από τις Missions γιατί χειρίζεται το Radio ο συγκυβερνήτης και με βοηθάει συγκριτικά με το Free Flight για αυτό θα ήθελα περισσότερες missions.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Feb 2016 18:39 by Blood Prince.

More
18 Feb 2016 01:09 #176850 by Γιάννης Μοσχονάς
Ρίχνω ξύλο στο PC με το Street Fighter V, λίγοι οι χαρακτήρες δυστυχώς και εκνευρίζομαι.

More
18 Feb 2016 18:56 #176874 by Blood Prince
Τελικά ακόμα και στο Free Flight δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο στην προσγείωση εκτός αν βάλω άστατες καιρικές συνθήκες στο flight simulator..οπότε αυτό που θα ήθελα είναι να φαινόντουσαν καλύτερα τα κτίρια..θέλω να πω πως δεν μου αρέσει να βλέπω μόνο αεροδρόμιο,ουρανό και θάλασσα αλλά για περιήγηση σε πόλεις μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα cessna και να πετάω σε χαμηλό ύψος.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Feb 2016 13:25 - 19 Feb 2016 13:26 #176892 by Georgios Manolis
Έχω πιάστεί αυτές τις μέρες με τα ftp.Armored Warfare,Blade&Soul και Fractured Space το οποίο δεν είναι ftp αλλά το τσίμπησα τζάμπα οπότε για μένα είναι ftp. B)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 19 Feb 2016 13:26 by Georgios Manolis.