Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
16 Jan 2016 16:10 #175518 by Νικολής Ασημάκης
Ανάμεσα στις εργασίες και τα διαβάσματα προσπαθώ να προχωρήσω λίγο το Darksiders 2 μήπως το τερματίσω επιτέλους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2016 16:42 #175520 by Γιώργος
Command Conquer: Red Alert 3 ... άθλιο story , σχετικά καλό gameplay...

More
16 Jan 2016 21:11 #175526 by Aνέστης Αδαμίδης
Για σήμερα το μενού είχε λίγο Peace Walker, το οποίο ξέχασα να σώσω πριν κλείσω την κονσόλα.... Αργότερα θα βάλω μάλλον Sims 2 ή κάνα TF2. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει.

More
16 Jan 2016 23:03 #175532 by Γιάννης Μοσχονάς
Ξεφτιλίζω το Hard West για να το παρουσιάσω σε review.

More
17 Jan 2016 02:31 #175554 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Sephi wrote: Είχα φτάσει Legendary στην δεύτερη σεζόν με Frost Mage και Miracle Rogue.
To παράτησα όταν τελείωσα το Naxxramas adventure διότι δεν προλάβαινα να παίξω.
Γενικά πάντως δεν με χαλάει το farming, έχω μια τρέλα με τα καρτοπαίχνιδα απο τα μέσα του 90 που έπαιζα Magic.

Ω nice! Και γω πήγα Legendary τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και έγραψα και έναν οδηγό για το site. Εγώ παλιά έπαιζα Yugi στην Κάισσα του Πειραιά. Μιλάμε για χρόνια πριν. Magic δεν έμαθα ποτέ. Επικρατεί και εκεί ένα χάος. Εχει φτάσει να έχει άπειρες κάρτες. Πρεπει να είναι αδύνατο κάποιος νέος να το ξεκινήσει. Ο Παντελής (Lordwinter) έπαιζε πολύ Magic. Είχε και διακρίσεις στην Ευρώπη κιόλας αν και δεν θυμάμαι τώρα μέχρι που είχε φτάσει.

More
17 Jan 2016 03:04 #175557 by Νικολής Ασημάκης

Blood King wrote: Ξεφτιλίζω το Hard West για να το παρουσιάσω σε review.

Αυτό το review το περιμένω. Το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό το παιχνίδι και ενδιαφέρομαι για την άποψή σου.

More
17 Jan 2016 11:57 - 17 Jan 2016 11:58 #175564 by George Vamvakidis

Scorcher wrote: Ω nice! Και γω πήγα Legendary τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και έγραψα και έναν οδηγό για το site. Εγώ παλιά έπαιζα Yugi στην Κάισσα του Πειραιά. Μιλάμε για χρόνια πριν. Magic δεν έμαθα ποτέ. Επικρατεί και εκεί ένα χάος. Εχει φτάσει να έχει άπειρες κάρτες. Πρεπει να είναι αδύνατο κάποιος νέος να το ξεκινήσει. Ο Παντελής (Lordwinter) έπαιζε πολύ Magic. Είχε και διακρίσεις στην Ευρώπη κιόλας αν και δεν θυμάμαι τώρα μέχρι που είχε φτάσει.

Ναι το διάβασα το άρθρο σου. Ψήνομαι να κάνω ένα Blog ποστ για n00bs και πως να ξεκινήσουν.
Εγώ είχα ξεκινήσει στο Μονόκερο στην πλατεία Βικτωρίας. Τώρα είναι Κάισσα. Και γενικά ασχολούμε ακόμα και μαζευόμαστε για επιτραπέζια που και που!
Last edit: 17 Jan 2016 11:58 by George Vamvakidis.

More
17 Jan 2016 12:17 - 17 Jan 2016 12:19 #175566 by Blood Prince
Εγώ θυμήθηκα το Lucius αν και έχει δύσκολους γρίφους θα το ξανασυνεχίσω εκεί που το είχα σταματήσει. :evil:

Και σκέφτομαι να ξαναρχίσω το Mirror's Edge που έχω τερματίσει πριν κυκλοφορήσει το Catalyst. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Jan 2016 12:19 by Blood Prince.

More
17 Jan 2016 19:01 - 17 Jan 2016 21:31 #175583 by χρηστος
Προσπαθώ να πάω 100% το batman arkham city και θα μου πάρει πολλές ώρες πιστέυω
Last edit: 17 Jan 2016 21:31 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Jan 2016 20:04 #175584 by Magnus Vascampius
Εδώ και μερικές μέρες έχω φάει ενα κόλλημα με το Victor Vran, το οποίο θεωρώ πολύ καλό arpg και μου θυμίζει αρκετά το Diablo που είναι εξίσου αγαπημένο.