Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
26 Jan 2011 17:48 #88738 by Aνέστης Αδαμίδης
Α, ναι είναι κι αυτό ένα πράγμα. Πάντως, αυτό που είπα για τα επεισόδια του ΟΡ που βγαίνουν, μάλλον θα το ανοίξω για να συζητάμε εντυπώσεις εκεί όσοι βλέπουν τα τελευταία επεισόδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2011 20:09 #88741 by Μάνος Γρυπάρης

Nikolis wrote: Δεν είναι για νέο τόπικ. Μόλις μπουν τα spoiler tags μπορείς να γράφεις στο θέμα κάθε ανιμε/ταινίας/παιχνιδιού, γράφεις το spoiler που θες, το "κρύβεις" με spoiler tags και μετά είσαι μια χαρά καθώς όποιος το ανοίξει, το ανοίγει με δικιά του ευθύνη.

Ναι, ισχύει. Οπότε υπομονή λίγες ημέρες ακόμη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Jan 2011 13:34 #88820 by Andr
οταν θα θελουμε να γραψουμε καποιο σχολιο σε ενα αρθρο δεν θα εμφανιζετε το ψευδωνυμο που εχουμε στο site?για παραδειγμα εγω εγραψα ενα σχολιο στο review για το lbp2 αλλα και δεν μου εμφανιστικε το ψευδωνυμο που εχω στο site αλλα το ονομα που εχω στο pc μου

More
28 Jan 2011 14:31 #88825 by Μάνος Γρυπάρης
Το ψάχνουμε άμεσα, καθότι θα πρέπει οι συντάκτες να έχουμε το ονοματεπώνυμό μας και εσείς το nickname σας. Απ' ότι φαίνεται υπάρχει μία επιλογή και για τους δύο μετά το upgrade, απλά θα ζητήσω από τον προγραμματιστή να κάνει edit τον κώδικα και να το διορθώσει. Δεν είναι τίποτα, θα έχετε άμεση απάντηση και για αυτό.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
31 Jan 2011 01:39 #88957 by lavezzi7
Οι αλλαγές όπως βλέπω πραγματοποιήθηκαν :D

[spoiler:1cdmpxqg]Και τα spoiler...[/spoiler:1cdmpxqg]

:1cdmpxqg

More
01 Feb 2011 13:06 #89039 by Μάνος Γρυπάρης
Οι Moderators "εξαφανιστηκαν" λόγω της γνωστής βλακείας που δέρνει το phpbb forum. Μιλάμε με τον προγραμματιστή για να διορθώσει το πρόβλημα (εν τω μεταξύ εξακολουθούν να είναι moderators, απλά δεν τους βλέπετε).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Feb 2011 13:40 #89041 by Aνέστης Αδαμίδης
Πως ακριβώς δεν τους βλέπουμε; Αν δει κανείς πιο πάνω, και ο BigBoss και ο Nikolis φαίνονται. Βέβαια μόνο ο Nikolis είναι ενεργός.

More
01 Feb 2011 14:33 #89043 by Μάνος Γρυπάρης
Οκ το έφτιαξε ο developer.

Tι εννοείς "Μόνο ο Νικολής είναι ενεργός?" Όλοι οι τωρινοί moderators κάθε μέρα postάρουν και επιβλέπουν το forum.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Feb 2011 14:44 #89044 by Andr
δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε εμενα αλλα αν θελησω να μπω σε καποια σελιδα ενος θεματος εκτος απο τη πρωτη σελιδα μου εμφανιζετε συνεχως το πρωτο post του θεματος.αυτο ειναι μερος των αλλαγων ή προβλημα που μου εμφανιζετε?

More
01 Feb 2011 15:11 #89046 by Γιάννης Ρέμας

kammeno souvlaki wrote: δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε εμενα αλλα αν θελησω να μπω σε καποια σελιδα ενος θεματος εκτος απο τη πρωτη σελιδα μου εμφανιζετε συνεχως το πρωτο post του θεματος.αυτο ειναι μερος των αλλαγων ή προβλημα που μου εμφανιζετε?

λογικά μέρος των αλλαγών και σε μένα είναι