Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
14 Feb 2011 22:40 #89791 by Aνέστης Αδαμίδης
Εεεε, Μάνο να σου πω. Μήπως γίνεται να αυξήσεις το όριο μεγέθους για τα uploads; Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο, αλλά λέει ότι παίρνει μόνο μέχρι 5000Kb και αυτό το αρχείο που θέλω να ανεβάσω είναι 13.656Kb.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2011 23:15 #89797 by Ιβάν
Απλό, το ανεβάζεις στο rapidshare και βάζεις το link εδώ (όχι ακριβώς σε αυτό το topic) για να το δουν και οι υπόλοιποι!

More
15 Feb 2011 18:41 #89832 by rafor
Λοιπον, τις τελευταιες μερες εχουμε δει διαφορα ασχετα threads απο μελη τα οποια ειναι απο αλλες χωρες.(προσφατα εγινε ενα thread με ρωσικα, σλοβακικα δεν ξερω και εγω τι).Προτεινω λοιπον, στην φορμα εγγραφης ολα να ειναι στα ελληνικα.Ετσι δεν θα μπορουν να κατανοησουν τι πρεπει να συμπληρωσουν σε καθε πεδιο αυτοι που ερχονται για καθαρο spamming και παραλληλα η φορμα θα μπορει να συμπληρωθει απο καθε ελληνα που ισως να μην γνωριζει τελεια αγγλικα.(θα μου πειτε, υπαρχουν ακομα???Ποτε δεν ξερεις...)

More
15 Feb 2011 19:21 #89834 by Γιάννης Μπόκας

rafor wrote: Λοιπον, τις τελευταιες μερες εχουμε δει διαφορα ασχετα threads απο μελη τα οποια ειναι απο αλλες χωρες.(προσφατα εγινε ενα thread με ρωσικα, σλοβακικα δεν ξερω και εγω τι).Προτεινω λοιπον, στην φορμα εγγραφης ολα να ειναι στα ελληνικα.Ετσι δεν θα μπορουν να κατανοησουν τι πρεπει να συμπληρωσουν σε καθε πεδιο αυτοι που ερχονται για καθαρο spamming και παραλληλα η φορμα θα μπορει να συμπληρωθει απο καθε ελληνα που ισως να μην γνωριζει τελεια αγγλικα.(θα μου πειτε, υπαρχουν ακομα???Ποτε δεν ξερεις...)

Ένας άλλος τρόπος είναι να μπει κατα την εγγραφή ένα πιο περίπλοκο captcha με ελληνικούς χαρακτήρες, ή μια ερώτηση στα Ελληνικά.

More
15 Feb 2011 21:25 #89843 by rafor
Το captcha θα δυσκολευει και τους ελληνες ομως, εκτος απο τους spammers.Η ερωτηση καλη ιδεα!Ακομα καλυτερα θα ηταν να γραφουμε μια λεξη στα greeklish και να πρεπει να την γραψουν στα ελληνικα.

More
17 Feb 2011 01:10 #89885 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Εεεε, Μάνο να σου πω. Μήπως γίνεται να αυξήσεις το όριο μεγέθους για τα uploads; Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο, αλλά λέει ότι παίρνει μόνο μέχρι 5000Kb και αυτό το αρχείο που θέλω να ανεβάσω είναι 13.656Kb.

Το ανέβασα στα 20ΜΒ. Τι ακριβώς θέλεις να ανεβάσεις?

Για το CAPTCHA, γενικά το σύστημα των προφίλ θα αλλάξει και θα έχετε πλέον περισσότερα χαρακτηριστικά από τώρα, οπότε μάλλον θα το βάλουμε στο επόμενο upgrade..

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Feb 2011 12:37 #89895 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote:

TheReaper wrote: Εεεε, Μάνο να σου πω. Μήπως γίνεται να αυξήσεις το όριο μεγέθους για τα uploads; Θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο, αλλά λέει ότι παίρνει μόνο μέχρι 5000Kb και αυτό το αρχείο που θέλω να ανεβάσω είναι 13.656Kb.

Το ανέβασα στα 20ΜΒ. Τι ακριβώς θέλεις να ανεβάσεις?

Για το CAPTCHA, γενικά το σύστημα των προφίλ θα αλλάξει και θα έχετε πλέον περισσότερα χαρακτηριστικά από τώρα, οπότε μάλλον θα το βάλουμε στο επόμενο upgrade..

Ένα παιχνίδι, το Street Fighter Alpha. Εγώ το έχω σε μορφή .rar, θα μπορέσω αν το ανεβάσω έτσι;

More
17 Feb 2011 13:39 #89898 by Μάνος Γρυπάρης
Ψάξε πρώτα στο Youtube να δεις αν υπάρχει link για download. Και σιγουρέψου ότι είναι abandonware και πως δεν θα μας πάει μέσα η Capcom.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Feb 2011 22:05 #89965 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίτα, αυτό που σίγουρα θυμάμαι, είναι ότι το βρήκα σε site με διάφορα άλλα παιχνίδια. Δεν το κατέβασα από κάπου πειρατικά. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι το site ακριβώς, γιατί πάω στο Google και πατάω ένα "free online games" και μου βγάζει διάφορες σελίδες με flash games κ.ο.κ.

Αυτό με το abandonware πως θα το ελέγξω για να είμαστε σίγουροι;

More
18 Feb 2011 22:33 #89970 by Νικολής Ασημάκης
Ψάξτο στο Underdogs. Είναι site με όλα τα abandonware παιχνίδια.