Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
27 Dec 2010 23:21 #86896 by Νικολής Ασημάκης
Μπορούμε να αρχίσουμε να κόβουμε σιγά σιγά τις μ@λ@κίες; Αρχίζουν να βαράνε στο κεφάλι μερικούς μερικούς εδώ μέσα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2010 23:37 #86897 by Lalo007

Nikolis wrote: Μπορούμε να αρχίσουμε να κόβουμε σιγά σιγά τις μ@λ@κίες; Αρχίζουν να βαράνε στο κεφάλι μερικούς μερικούς εδώ μέσα.

Οπως?

Γεια σου Μπαμπη.

Θα το γραψω εγω το review. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
27 Dec 2010 23:40 #86898 by rafor

Θα το γραψω εγω το review. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ρε συ Lalo, ο Νikolis το ειπε ξεκαθα''να κοβουμε τις μαλακιες σιγα σιγα''...!

More
28 Dec 2010 00:48 #86901 by Andr
στην αυριανη εκπομπη των users θα υπαρξει και ποιηματακι για την αποχωρηση του big boss

More
28 Dec 2010 16:18 #86921 by Μάνος Γρυπάρης

legend10 wrote: έλα BigBoss πες την αλήθεια ότι έχεις μαλώσει πολλές φορές με τον Κουτσουμπά για το ποιος θα είναι το δεξί χέρι του Μάνου και γιαυτό δεν κάνετε εκπομπές μαζί, το ότι δεν θες να γράψεις review του lbp2 και του hana montana2, και ότι δεν σε έχει πληρώσει ποτέ ο Μάνος για όλη τη πολύτιμη δουλειά που έχεις προσφέρει στο site και στον sentra παραδέξου το και πες την αλήθεια και άσε τις δικαιολογίες για την
πρακτική σου σε μια μεγάλη εταιρία δεν τα τρώμε εμείς αυτά!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Μην γράφεις γελοιότητες! Στο GameWorld όλοι πληρώνονται από την 1η μέρα. Το ότι είμαστε ανεξάρτητο game site δε σημαίνει ότι δεν θα πληρώνουμε τους συντάκτες μας. Banners έχουμε, έσοδα έχουμε, άρα όλα οκ. Απλά ο Μπάμπης βρήκε αλλού κάτι και that's it.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Dec 2010 16:26 #86922 by Γιάννης Ρέμας

Manos wrote:

legend10 wrote: έλα BigBoss πες την αλήθεια ότι έχεις μαλώσει πολλές φορές με τον Κουτσουμπά για το ποιος θα είναι το δεξί χέρι του Μάνου και γιαυτό δεν κάνετε εκπομπές μαζί, το ότι δεν θες να γράψεις review του lbp2 και του hana montana2, και ότι δεν σε έχει πληρώσει ποτέ ο Μάνος για όλη τη πολύτιμη δουλειά που έχεις προσφέρει στο site και στον sentra παραδέξου το και πες την αλήθεια και άσε τις δικαιολογίες για την
πρακτική σου σε μια μεγάλη εταιρία δεν τα τρώμε εμείς αυτά!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Μην γράφεις γελοιότητες! Στο GameWorld όλοι πληρώνονται από την 1η μέρα. Το ότι είμαστε ανεξάρτητο game site δε σημαίνει ότι δεν θα πληρώνουμε τους συντάκτες μας. Banners έχουμε, έσοδα έχουμε, άρα όλα οκ. Απλά ο Μπάμπης βρήκε αλλού κάτι και that's it.

όλο αυτό ήταν μια πλάκα τίποτα από αυτά που έγραψα είναι αλήθεια το έγραψα για να γελάσουμε :D

More
31 Dec 2010 19:01 #87029 by Δημήτριος Σωτηρίου
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Στην κεντρική σελίδα του site στο Logo της εταιρίας μας CMS Computers το Link είναι λάθος.
Το σωστό είναι www.cmsco.gr

Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.

Δημήτρης Σωτηρίου

More
04 Jan 2011 07:07 #87136 by Χρήστος Μπάρδας

TheReaper wrote: Sukoi! Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το τελευταίο, αλλά ακούγεται φοβερό!

BTW, ένα μηχάνημα επέστρεψε στο σπίτι(το laptop της αδερφής μου)

Sugoi ;) με g όχι k, για να μην παρεξηγηθεί και ο Luffy ;)

www.mmafight.gr
Το Ελληνικό MMA portal

More
10 Jan 2011 21:10 #87607 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε παιδιά, τι είναι αυτό που μου έβγαλε;

Δεν μου άλλαζε, μέχρι που έκανα επανεκκίνηση τον Chrome.

More
10 Jan 2011 21:16 #87608 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κόλλημα του chrome στα ελληνικά; Δεν ξέρω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.