Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
01 Feb 2011 15:14 #89047 by rafor
Μα αυτο ηταν μερος στις αλλαγες και το γραφει και ο Μανος στο preview που ειχε γινει.Αυτο ειναι για να υπενθυμιζεται συνεχως το θεμα και να μην βγαινουμε off-topic .(αυτο εγραφε ο Μανος)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2011 15:17 #89048 by Ιβάν

kammeno souvlaki wrote: δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε εμενα αλλα αν θελησω να μπω σε καποια σελιδα ενος θεματος εκτος απο τη πρωτη σελιδα μου εμφανιζετε συνεχως το πρωτο post του θεματος.αυτο ειναι μερος των αλλαγων ή προβλημα που μου εμφανιζετε?

Είναι μέρος των αλλαγών κοντοσουβλι. :lol: Για να μην ταλαιπωρήσε και γυρνάς στο πρώτο post για να δεις την ερώτηση ή ότι άλλο έχει.

More
01 Feb 2011 15:20 #89049 by Ιβάν
Εγώ θα πρότεινα το πρώτο post, που εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες, να διαφέρει κάπως από τα υπόλοιπα ώστε να μην μπερδευόμαστε και να πέφτει το μάτι μας εκεί!

More
01 Feb 2011 15:55 #89054 by rafor
Συμφωνω, πριν λιγο αυτο σκεφτομουν.Προσωπικα με μπερδευει παρα πολυ.Φανταστειτε ποσο μαλλον εναν νεο που θελει να παρακολουθησει μια συζητηση και εχει το ιδιο post σε καθε σελιδα για πρωτο.Αφηστε που κοβει posts απο την καθε σελιδα.

More
01 Feb 2011 17:58 #89056 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά εγώ προτείνω όταν πατάμε ένα link να βγαίνει σε άλλη καρτέλα :wink:

More
01 Feb 2011 18:24 #89057 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote: Οκ το έφτιαξε ο developer.

Tι εννοείς "Μόνο ο Νικολής είναι ενεργός?" Όλοι οι τωρινοί moderators κάθε μέρα postάρουν και επιβλέπουν το forum.

Στην κατάσταση έγραφε ότι ο Nikolis ήταν ενεργός, ενώ ο BigBoss μη ενεργός. Δεν εννοούσα ότι ο ένας κάνει δουλειά και ο άλλος κάθεται.

More
01 Feb 2011 21:54 #89075 by rocketman
Καλές οι αλλαγές!Αν μπορείτε όμως βάλτε το πρώτο post του topic σε ένα πλαίσιο για να ξεχωρίζει γιατί πολλοί μπερδεύονται!

More
01 Feb 2011 22:13 #89076 by rafor
Μα το πλαισιο δεν θα κανει την διαφορα.Καποια κειμενα ειναι πολυ μεγαλα και δεν βολευει αυτη η αλλαγη.Βεβαια με τον καιρο λογικα θα το συνηθισουμε, αλλα οπως και να εχει ακομα ειμαστε στο σταδιο της προσαρμογης.

More
01 Feb 2011 22:39 #89078 by lavezzi7

legend10 wrote: παιδιά εγώ προτείνω όταν πατάμε ένα link να βγαίνει σε άλλη καρτέλα :wink:

Συμφωνώ με αυτό αν και γίνεται πατώντας πρώτα δεξί κλικ.Βέβαια αν η πρόταση πραγματοποιηθεί θα ήταν πιο εύχρηστο.

More
01 Feb 2011 22:49 #89081 by rafor
Ναι, αλλα αμα καποιος δεν θελει 20 καρτελες...Και εμενα ετσι με βολευει, αλλα θα πρεπει κατευθειαν να σε παει στην τελευταια για να ειναι το πιο βολικο.Καμια θεση δεν εχει κανενας mod?Μανο?