Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
02 Nov 2010 22:09 #83314 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά παίζει διαφήμιση οπότε δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2010 22:22 #83316 by Lalo007

rafor wrote: @Alcatraz,αυτο που ειπε ο Lalo, με τα ορθογραφικα για παρεδειγμα , ειναι σωστο.Ή εαν καποιο link ειναι λαθος και το διορθωσει καποιος, δεν υπαρχει λογος να βγαινει πρωτο το thread.Βεβαια δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα να το κρινω.Οσο για αυτο που ειπες Lalo, για το search στα reviews, δεν νομιζω να χρειαζεται, αφου τα εχει ολα κατα αλφαβητικη σειρα.Εαν ξερεις τον τιτλο του παιχνιδιου, το βρισκεις πολυ ευκολα!

Και αν καποιος για παραδειγμα θελει να αγορασει ενα καινουργιο παιχνιδι μεσα στο 2010 θα διευκολυνθει πολυ με αυτο.Το ιδιο γινεται να θες να δεις τα reviews του μηνα κτλ.

More
03 Nov 2010 19:10 #83400 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Web Designer μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα λύθηκαν. Επομένως
1)@TheReaper, rafor: Επιβαιώστε ότι είστε πάντοτε συνδεδεμένοι και στο site αλλά και στο forum (και όχι μόνο στο site όπως πολλοί έχετε δει στο παρελθόν).
2)@Frank16: Επιβεβαίωσε ότι το σφάλμα δεν εμφανίζεται.
3)Το λογοτυπο του site φορτωνει κανονικα. Φταιει ο Opera σε αυτό.
4)@Alcatraz: Δεν γίνεται πουθενά αυτό για τον λόγο που είπε ο Lalo (ορθογραφικα, συντακτικα κτλ)
5)Τα background αλλάζουν ανάλογα με τις χορηγίες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Nov 2010 20:07 #83412 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίτα, Μάνο. Εμένα αυτό συνήθως μου συνέβαινε όταν για κάποιο λόγο έπεφτε το internet και επανερχόταν αυτόματα. Γι' αυτό για να το ελέγξω, πήγα κι έκανα επανεκκίνηση στο router. Και πάλι έγινε αυτό, το να είμαι δηλαδή στο site και όχι στο forum.

More
03 Nov 2010 22:15 #83428 by Vaios Kalaitzis

TheReaper wrote: Κοίτα, Μάνο. Εμένα αυτό συνήθως μου συνέβαινε όταν για κάποιο λόγο έπεφτε το internet και επανερχόταν αυτόματα. Γι' αυτό για να το ελέγξω, πήγα κι έκανα επανεκκίνηση στο router. Και πάλι έγινε αυτό, το να είμαι δηλαδή στο site και όχι στο forum.

Reaper, επειδή το δοκίμασα αυτό και παρέμεινα online kaι στα δύο, κάνε έναν καθαρισμό cache, cookies σε παρακαλώ και ξαναπροσπάθησε. Έγιναν πολλές αλλαγές και ίσως να χρειάζεται ένας καθαρισμός σε αυτά τα 2.

More
04 Nov 2010 01:28 #83444 by Aνέστης Αδαμίδης
Πως το κάνουμε τον καθαρισμό; Αν κάνω εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, θα φτιάξει;

More
10 Nov 2010 14:01 #83907 by Μάνος Γρυπάρης
Εργαλεία/Εκκαθάριση πρόσφατου ιστορικού/Τα επιλέγεις όλα και ησυχάζεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Dec 2010 23:02 #86542 by Ανδρέας Γρυπάρης
Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν οι αλλαγές :
*Να γίνεται αυτόματο merge τα posts όποτε ο χρήστης έχει κάνει ήδη reply και θέλει να προσθέσει κάτι ακόμη (εντός 30 λεπτών) για να μην υπάρχουν διπλά posts στην σειρά.
*Να γίνεται direct reply στο thread, όχι να δείχνει ενδιάμεσα μια σελίδα που να λέει :

Information

This message has been posted successfully.

View your submitted message

Return to the forum last visited

Αυτό είναι εκνευριστικό κάθε φορά, τα posts πρέπει να εμφανίζονται άμεσα χωρίς redirects. Όπως όλα τα υπόλοιπα forum

More
21 Dec 2010 19:59 #86565 by dfk_7677
Δεχόμενος μια παρατήρηση από διαχειριστή του forum, λόγω παραβίασης κάποιου από τους κανόνες, διάβασα προσεκτικά τους κανόνες, ώστε να μην κάνω άλλο λάθος.

Παρακάτω είναι ο κανόνας 19:

19)Αν είστε ο τελευταίος ο οποίος έχει απαντήσει σε ένα θέμα τότε απαγορεύεται να απαντήσετε 2η φορά, εκτός κι αν έχουν περάσει πάνω από 3 ημέρες και δεν έχετε λάβει απάντηση! Αν θέλετε να πείτε κάτι ακόμη τότε θα πρέπει να κάνετε Edit το τελευταίο μήνυμά σας και να προσθέσετε ότι επιπλέον θέλετε να πείτε. Μόλις περάσουν οι 3 ημέρες και δεν λάβετε απάντηση τότε μπορείτε να ξαναπαντήσετε.

Παλαιότερα είχα λάβει το παρακάτω μήνυμα από άλλο διαχειριστή:

Τα διπλά post απαγορεύονται από τους κανόνες του forum,έτσι για να μην κάνεις διπλό post εφόσον είσαι ο τελευταίος που απάντησες στο topic θα πρέπει να κάνεις επεξεργασία το τελευταίο στου post και να προσθέσεις εκεί τα επιπλέον στοιχεία που έχεις βρει.Η μόνη περιπτώσει που μπορείς να κάνεις διπλό post είναι όταν η διαφορά στα post σου είναι πάνω από έναν μήνα.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι από τα 2 ισχύει όσον αφορά τα συνεχόμενα post από τον ίδιο χρήστη.

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

More
21 Dec 2010 20:58 #86573 by Aνέστης Αδαμίδης
Μείνε στις τρεις μέρες. Εγώ αυτό ξέρω ότι ισχύει. Μέσα σε ένα μήνα μπορεί και να ξεχάσεις αυτό που θέλεις να πεις, οπότε τρεις μέρες αργότερα είναι εντάξει να ξαναγράψεις.